FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvih 30 min.loše
-
- Kontakt:
Ne znam sta kazem sve mi je ovo nekako blijedo, gledao sam onako malo zvezdu, kako ljudi igraju, akcije stvaraju , mi ni blizu , ja se nadam bilo kakvoj pobjedi vcs
04.10.2009 !
Kad ti igra Mustafic i Buljubasic u vezi nije ni cudo sto je blijedo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Polahko, covjek je tek dosao, trebat ce vremena da prenese svoje ideje. Ovako na prvu presing je mnogo bolji, Mario ce bit bolje iskoristen jer je blize golu. Buljubasic malo prepadnut al bice i on dobar s vremenom, odgovorna je pozicija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trako klasika provala, Sahinovic, pa jbt zivot zasto je opet na golu, strijepim na svaku loptu. Veza losa, u momentima nemozemo prenijeti loptu nego nabi preko pola.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 11 avg 2023, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tanko je ovo. Borbe ima, momci trče, nazad djelujemo čvršće, ali fali ovdje kvalitete. Buljubasici, durakovici, beganovici, mustafici… sve je to tanko.
Od ovih prvih 11, jedini logičan izbor su Kyeremeh, Ziljkic, Renan, te Vrancic, ostalih 7 je katastrofa. Rožman se vodio onom "Što ces jednostavno, kada može kompikovano".
-
- Kontakt:
Samo ne treba mastati o nekim titulama, jer nema sanse da cemo je osvojiti pored zrinjskog, pa i borca
Edit: Naravno rano je o tome pricati, ali znamo svi kako mi to najsvimo sa stilom
Edit: Naravno rano je o tome pricati, ali znamo svi kako mi to najsvimo sa stilom

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 11 avg 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Kako je glup.ovaj trako nevidjeno
Da su počeli kako je logika nalagala, Zeljkovic umjesto Buljubasica, Radovic umjesto Durakovica, Mustafic umjesto Beganovica i Avramovski umjesto Mustafica, vjerovatno bi vodili barem jedan razlike.PeppermintSA je napisao/la: ↑11 avg 2023, 21:37Tanko je ovo. Borbe ima, momci trče, nazad djelujemo čvršće, ali fali ovdje kvalitete. Buljubasici, durakovici, beganovici, mustafici… sve je to tanko.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
No Dal no Party 

-
- Kontakt:
Loše je ovo, presporo, bez ideje, previše peljanja lopte... lose
Evo i oni tebe selame!
Vafi Buljubasica pod.hitno, dobit ce crveni. Beganovic prelos. Ostali relativno oo.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- feniksptica
- Kontakt:
Beganovic sto igra ja sad mogu. Samo sto on tako moze 90 min ja 30 i tjt
Samo trci tamo vamo lezi i svaki put odmah ubacuj. Nebitno ima l koga nema
Samo trci tamo vamo lezi i svaki put odmah ubacuj. Nebitno ima l koga nema
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bože na hajr
- skullcrusher
- Kontakt:
Prva utakmica covjeku, sta hoces ?obrijanopile je napisao/la: ↑11 avg 2023, 21:49Loše je ovo, presporo, bez ideje, previše peljanja lopte... lose
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Dobro je gol na vrijeme. Meni Buljubašić dobar, trči, agresivan, kliže dobija duele, naravno ima prostora za napredak al momka treba istrpiti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, r3m1, Sinfoc1986, skoJaa, tutankamon1905 i 101 gost.