K M E E E E E
K M E E E E
K M E E E E E
K M E E E E
Realno i objektivno.ZaZelju je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:10Tuzla će biti pravi test za Sarajevo, ali Posušje nije nimalo naivna ekipa. Ne sviđa mi se što baš Željo igra protiv njih sljedeću i to na njihovom terenu.
Ona odbrana Šahinovića je bila presudna i odredila je smjer u kojem je utakmica otišla, plus ona igra glavom igrača Posušja kod penala Sarajeva.
Ipak treba priznati da je Sarajevo pogodilo stativu na samom početku susreta.
Zar te ista od nasih liga moze iznenaditi? Mi 30 godina sve suprotno radimo
Ako cemo realno, Zeljo, Zrinja i Borac da su se veceras sastavili, ne bi mogli meda protiv Kazlagica!Nirton je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:13Realno i objektivno.ZaZelju je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:10Tuzla će biti pravi test za Sarajevo, ali Posušje nije nimalo naivna ekipa. Ne sviđa mi se što baš Željo igra protiv njih sljedeću i to na njihovom terenu.
Ona odbrana Šahinovića je bila presudna i odredila je smjer u kojem je utakmica otišla, plus ona igra glavom igrača Posušja kod penala Sarajeva.
Ipak treba priznati da je Sarajevo pogodilo stativu na samom početku susreta.![]()
A on vazda kmeči.. samo da piše nešto,skuplja postove... veterani Zelje ce mu organizovat docek ispred Grbavice kad napise 100.000 komentara,treba trud prepoznat i nagradit..pa ja
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 14 gostiju.