FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Balta - perfektno
Trako - loše, nema potrebe trošiti riječi
Duraković - loše, copy-paste Trake samo na beku
Beganović - prolazna neka ocjena
Vrančić - nema potrebe riječi trošiti, klasa
Buljubašić - očigledno je njemu pripala uloga destruktivca, veoma dobar
Mustafić - pogubljen totalno
Ziljkić - previše petlja, puno prije lopta treba se dodati
Kyeremeh - okej
Renan - čovjek 3/3 terena sam skoro igra, ne pamtim kad smo imali ovakvog napadača, ZVIJER
_____
Šerbečić- okej
Zeljković - okej
Ikić - okej
Peneranda - treba još mnooooogo vremena da uhvati formu, spor
Čataković - veoma dobar
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
"Lijeva noga, lijeva noga"

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mustafic grijesi i stvara zicer Posusju, al ipak trci nazad pokusavajuci makar ispravit gresku, Saha skida zicer i citava ekipa skače na Mustafica i galami na njega.
Par minuta kasnije kapiten poklanja sansu gostima i zaustavljaja se uz mahanje rukama, Trako (mislim da je on bio) spasava opet cist zicer.
Kapitenu niko a ne govori.
Detalj koji je nedopustiv.
Husref Musemić - Babuka.
Ne kontam šta je sa onim Rogićem??
Sve u svemu, dobro je ! Idemo dalje
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dovoljno, zasluzeno, sve 5 za prvu utakmicu, idemo dalje. Posjeta je mogla malo bolja biti ali ok, solidno.
Rezultat odlican, tei bobe odlicne, idemo dalje.
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- f0rest1946
- Kontakt:

Volio bih ovako nesto vidjeti na terenu.
Vrancic neka ima slobodu skroz gore a Zeljkovic i Buljubasic da trce za njeg
A moze biti i 4-3-3 sa Vrancic-Zeljkovic-Buljubasic
Nedopustivo je da i jedan od njih dvojice poklanja onako lopte. PozZutti je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:15Jedan detalj vrijedan paznje.
Mustafic grijesi i stvara zicer Posusju, al ipak trci nazad pokusavajuci makar ispravit gresku, Saha skida zicer i citava ekipa skače na Mustafica i galami na njega.
Par minuta kasnije kapiten poklanja sansu gostima i zaustavljaja se uz mahanje rukama, Trako (mislim da je on bio) spasava opet cist zicer.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I sta kazes na asistenciju?? Decku je prva sezona, normalno da ce imati oscilacija
Bekovi kriminalni bili, nadam se da ce to biti sve bolje, timu treba vremena.
Saha iduci put isturi koljeno pa te nece razbiti.
Novi trener sasvim ok izvedba.
E Bogu hvala na ovakvoj desetki, samo sto tarpi6875 kaze hoce on glavom ali moze li tijelo izdrzati? Ali je otrov.
Bravo Sarajevo!
BRAVO HORDE!
Istok molim da prestane kuditi igrace nakon pogresnog pogleda
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Svakako da je nedopustivo, al isto tako je nedopustivo da bilo kome ekipa onako skace na vrat, a tek je nedopustivo da se jednom igracu yebu mrtvi zbog greski dok se drugom rijec ne kaze.Amcho1 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:22Nedopustivo je da i jedan od njih dvojice poklanja onako lopte. PozZutti je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:15Jedan detalj vrijedan paznje.
Husref Musemić - Babuka.
- f0rest1946
- Kontakt:
1946
Ima dosta prostora za napredak, ali možemo biti optimistični. Najpozitivnije što počinjemo ličiti na ekipu. Ne samo "jaransku" ekipu (dobra atmosfera, ovo ono) nego profesionalnu, fudbalski pismenu ekipu. Konačno da to liči na neku homogenu cjelinu. Sa nekim planom u igri, smislenim kretnjama.
Sve će to sigurno biti sve bolje kako vrijeme bude odmicalo.
Samo me mani više daleko razmaknutih linija, nekih ofirnih pasova i čekanja individualnih majstorija.
Osim par grešaka i možda glupih faula, Buljubašić mi je odličan. Renan i Vrančić klase. Po do sad prikazanom Pidro je za Durakovića Serginho. Ovi ostali ništa neočekivano.
Sve u svemu, biće Simon top.
Razumijem te šta govoriš i ako je od Mustafića greška bila kobnija, sve je to ok što govoriš ali igračima koji su na nivou onakvi pokloni/greške su nedopustivi. Tako da je manji problem ko je na koga galamio, treba rješavati problem da se ne dođe do situacije da iko ima razloga nekome da skače za vrat. PozZutti je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:24Svakako da je nedopustivo, al isto tako je nedopustivo da bilo kome ekipa onako skace na vrat, a tek je nedopustivo da se jednom igracu yebu mrtvi zbog greski dok se drugom rijec ne kaze.Amcho1 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:22Nedopustivo je da i jedan od njih dvojice poklanja onako lopte. PozZutti je napisao/la: ↑11 avg 2023, 23:15Jedan detalj vrijedan paznje.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, aqarius, Armija1987, Beli98, bordobijeli, budzak, Confiance, Devedesetka, EastMadness, ErosViverosViv, feniksptica, Fudo, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, HordasFks, HZbec, kanarinac, Komercijala19, Lecler, leo1946, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MSOZ101, muhamedhulk, Napapijri, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tuitamo, zagorski i 551 gost.