FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 12 avg 2023, 00:07

FCUM je napisao/la:
12 avg 2023, 00:04
Nema dala odmah igramo
Aj ne rise. Sredina prvo poluvrijeme losa katastrofa, izbi nabij samo da je prebacis nekako na polovinu Posusija.
Odbrana, sa retardusom Trakom mi nemozemo napredovati. Lik je katastrofa. Nista bolji ni sigurniji Sahinovic. Skino je onu jednu jedan na jedan, al i corava koka nabode zrno.
U novi boj ...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 avg 2023, 00:07

Posjetom sam baš razočaran, podbacili smo, istok naročito.
Rozmana sam baš pratio sa zapada, lik se polomio objašnjavajući i dajući upute, par puta se i za glavu hvatao. Meni on baš izgleda kao neko ko baš zna kako i šta u svakom momentu, samo je pitanje igrača kako se to na terenu prikazati.
Bekovi su nam očaj živi, šta je ono onako loše.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 12 avg 2023, 00:08

Chony533 je napisao/la:
11 avg 2023, 23:52
Ma sa Penerandom pazljivo odbarat idealnu poziciju, a igrace naucit na njega kako sta, onaj momak bas zna lopte i treba mu se pravit prostor, imam dobar osjecaj za njega.

Sto se Rozmana tice, ljudi bez obzira na pobjedu, ono je trenercina ipo :bow:
Pena izuzetno jak i baš tehnički potkovan. Slabo trči i izgleda sporo, nadati se da mu samo treba fizike. Pored toga malo i psihološki da ga neko uputi da nema šetkanja po terenu, da nema onog "ja sam zvijezda, ja sam ime ne moram ni trčati, dovoljno je da izađem, takvih smo imali i u prošlosti" Trka i zalaganje je osnova i broj 1 stvar za svakog igrača, bez toga nema ništa.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 avg 2023, 00:12

miky_hz je napisao/la:
11 avg 2023, 23:48
Bravo za tri boda,nije bilo nešto extra za oko,ali cvrsce je npr bilo dosta što nam je bilo bitno jel je trener naglašavao te probleme odbrane,sem kontri nakon naših gresaka iz igre nam nisu nista napravili.

Buljubasic ozbiljna prica pred njim aBd,sve mali ima što treba da ima. :thumbup:
Šahinovic nas iscupo na 1-0,sigurniji na visokim loptama,pohvale :thumbup:
Renan bomba,šteta sto premalo dobija lopti u prostor ,po meni klasa i iznad Benke.

Bravo za Horde Zla,evidentan napredak tribine i protiv Sloge i veceras bombona :thumbup:

Rožman energican,puno više cak od samih igraca,ako svoju želju uspije prebaciti na njih imat cemo pravu stvar.

Idemo dalje,ovog covjeka na klupi ce se morati istrpiti,i bez igre neke vidi se da se nešto radi ,i da hoce da radi,i da hoce da mjenja i to nam treba.
Slazem se sve. Drago mi je i sto nije izveo Durakovica, jer bi mu u suprotnom ubio samopouzdanje. Polako samo. Buljubasicu samo davati priliku, moze ispasti igrac od njega.

Dobro je da Horde nisu omele Ziljkica onim vatrometom :rol:

Renan je imao milion utrcavanja u prazan prostor, gdje bi sigurno dali jos golova da mu je imao ko dati pas. Brzinom mu niko ne moze nista. Jedva cekam Viverosa, jer mislim da cemo s njim biti znacajno opasniji.

Kao sto i trener kaze, mozemo mi jos mnogo mnogo bolje od ovoga, samo vremena i strpljenja. Ovo boldirano je najbitnije.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 12 avg 2023, 00:13

Top rezultat.
Buljubasic :tokralju:
Pena bice nesto ako ce igrati a ne hodati,Renan masina,Hamza jako dobar,ostatak ekipe dobro.
Durakovic izgubljen v2 Tomasevica.
Trako bolji nego inace kako zna.
Igra top,kroz sredinu sve ide prelijepo za gledati.
Rozman vidi se velika razlika,4141 top.
Bice nesto :clap:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 avg 2023, 00:15

Nesto mi bas lijepa slika, pozdrav za raju.

slika

Igračima ništa ne čestitati, za pare koje imaju još su nam mnogo dužni!
Samo nas titula interesuje!
Melji rajvo :opaopa:
NEMA NAZAD

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 12 avg 2023, 00:16

Uinatsvima je napisao/la:
10 avg 2023, 18:58
Samo se nadam da Slovenac nije vidio kako je igrao trako pa ga zato stavlja sutra. Dečko iz utakmice u utakmicu sve vise kiksa
Mislim da nakon danas nece zaigrati, osim ako bas niko drugi ne bude mogao zbog povrede
NO FEAR

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 12 avg 2023, 00:17

Seipronto je napisao/la:
12 avg 2023, 00:01
Dadox je napisao/la:
11 avg 2023, 23:46
Bezveze utakmica, da je ozbiljnija ekipa bila, imali bi 1 ili niti jedan bod iz dvije tekme, cisto samo spretniji smo bili nego prije 14 dana na Kosevu protiv Sloge. Rožmana mogu komentarisati taman poslije Tuzle i Veleza, nek te dvije tekme dobije i onda mozemo pricati nesto. Poslije Sloge sam napisao da su Ziljkic i Oliveira 80 posto ekipe, danas se to dokazalo
Hahahha slušaš li ti sebe, čuj neka dobije Velež i Tuzlu pa možemo pričati, pa čovjek tek došao u ovaj javašluk valja ovo posložiti. Fali nam štoper i bek, Miraza ostavio haos i sad se odmah očekuje da budemo ko Dinamo, hajte molim vas
Slusam ja sebe dobro, pun mi je k alibija, imas najjacu ekipu koja je vec dugo ti, najveće plate, najbolje uslove, izadji i dobij Simin Han i Velez. Sta je tu problem? Sve utakmice osim protiv Zrinjskog i Borca u BL( zvog sudjenja) ocekujem pobjede uz poneki los dan. Kod tebe i slicnih je godinama alibi neki, neka stani da ovo, neka da se upoznaju, neka da nas stane pehiluk, neka tek je dosao, ne igras premieršip, pa da cuda neka ganjas. Yebo vas taj mentalitet, zato cemo ganjati trece mjesto

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2023, 00:20

Sad ušao u kuću , zaledio se, da Bog da da ne bude problema.
Utisak o utakmici : bodove piši , igra rastrgana i puna srkleta. ABD bit će bolje, trener 4 dana tu.
Borbenost fantastična, odbrana se traži. Možete mi zamjeriti, ali Dal je falio. Naravno bit će bolje.
HORDE ZLA :tokralju: :tokralju: :ljepota: :bih: iako ne podržavam vatromete, radi kazni, ali
SPEKTAKL , NEK KOŠTA ŠTA KOSTA. IGRACA OČITO SJEVER JE NEOPHODAN. ISTOK ISTO TOP :bih: :bih:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 12 avg 2023, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2023, 00:21

12 avg 2023, 00:16
Samo se nadam da Slovenac nije vidio kako je igrao trako pa ga zato stavlja sutra. Dečko iz utakmice u utakmicu sve vise kiksa
Mislim da nakon danas nece zaigrati, osim ako bas niko drugi ne bude mogao zbog povrede
Ma vidiš da niko nije spreman.. Aničić negdje na zapad zalutao večeras, neće u ložu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 avg 2023, 00:21

7600 ,i više nego solidna posjeta
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 avg 2023, 00:22

Čestitke ekipi na pobjedi, nećemo se lagati osim golova ništa vrijedno pomena. Imam osjećaj da je večeras sa druge strane istrčala bilo koja druga ekipa iz lige da mi ne bi pobijedili. Čak bi nas i ona Sloga ovakve opet otresla.

Kao što šef reče 'ima ovdje posla', ovaj luzerski mentalitet, strah iz kostiju...trebaće baš vremena da se izbije iz ekipe.

Ekipa ima potencijala, ali ima i igrača koji trenutno ne zaslužuju biti ni blizu stadiona a kamoli u ekipi. Ako ništa, barem sam miran da šef najbolje zna ko šta može/ne može.

Podrška!

Idemo dalje...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 avg 2023, 00:23

johntravolta123 je napisao/la:
11 avg 2023, 23:36
Ne znam da li je raja koja je gledala na TV primjetila reakciju trenera golmana.
Kada je Saha izletio na onu loptu kad ga onaj pokupi.
Odma uze neki papir i biljezi situaciju.
Svaka cast ako je tako, doskok bez koljena podignutog. Amaterski
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 12 avg 2023, 00:25

Sta je Trako toliko lose veceras uradio?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 avg 2023, 00:27

Seipronto je napisao/la:
12 avg 2023, 00:01
Dadox je napisao/la:
11 avg 2023, 23:46
Bezveze utakmica, da je ozbiljnija ekipa bila, imali bi 1 ili niti jedan bod iz dvije tekme, cisto samo spretniji smo bili nego prije 14 dana na Kosevu protiv Sloge. Rožmana mogu komentarisati taman poslije Tuzle i Veleza, nek te dvije tekme dobije i onda mozemo pricati nesto. Poslije Sloge sam napisao da su Ziljkic i Oliveira 80 posto ekipe, danas se to dokazalo
Hahahha slušaš li ti sebe, čuj neka dobije Velež i Tuzlu pa možemo pričati, pa čovjek tek došao u ovaj javašluk valja ovo posložiti. Fali nam štoper i bek, Miraza ostavio haos i sad se odmah očekuje da budemo ko Dinamo, hajte molim vas
Obavezno slicne nadglasati i ovdje i na tribini. Pa dosta je vise, nije secer u vodu pao.
- 1 9 4 6 -

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2023, 00:28

Ono sto je bilo zaista lijepo cuti od, kako kaze @Pitara6785,Rizmana, na pressu je "...sigurno, da nastojimo na teren prenijeti ono sa treninga, da budemo sto vise okomitiji "

Konacno da jedan nas trener ne zeli ono sto smo do sada sa terena mogli cuti " Okolooo, ponovi okolo na drugu stranu..." :crazy:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 avg 2023, 00:29

Buljubašić :clap: :clap:

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 12 avg 2023, 00:29

Avramovski je svemirski brod za sve vecerasnje igrače koji su igrali prema naprijed, osim za Renana!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 avg 2023, 00:30

Amcho1 je napisao/la:
12 avg 2023, 00:08
Chony533 je napisao/la:
11 avg 2023, 23:52
Ma sa Penerandom pazljivo odbarat idealnu poziciju, a igrace naucit na njega kako sta, onaj momak bas zna lopte i treba mu se pravit prostor, imam dobar osjecaj za njega.

Sto se Rozmana tice, ljudi bez obzira na pobjedu, ono je trenercina ipo :bow:
Pena izuzetno jak i baš tehnički potkovan. Slabo trči i izgleda sporo, nadati se da mu samo treba fizike. Pored toga malo i psihološki da ga neko uputi da nema šetkanja po terenu, da nema onog "ja sam zvijezda, ja sam ime ne moram ni trčati, dovoljno je da izađem, takvih smo imali i u prošlosti" Trka i zalaganje je osnova i broj 1 stvar za svakog igrača, bez toga nema ništa.
Lik je munja, on trci kad primi loptu i moze mu se. Nece Rozman dozvoliti glupiranja, mada on voli lopte i to se vidjelo. Zeljan dokazivanja, samo da ne pregori. Kad je mogao onakve igrace Reala praviti budalama sta ocekivati drugo?

I dalkan ni sekunde nije falio, naprotiv.
- 1 9 4 6 -

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 12 avg 2023, 00:31

Zutti je napisao/la:
12 avg 2023, 00:25
Sta je Trako toliko lose veceras uradio?
Amatersko i nesigurno vracanje lopte sahinovic vise puta gdje ga ukopava istom, buljubasicu daje loptu vise puta i trpa ga dok mu je igrač na leđima, žuti karton bezveze dobijen i prerano. Obzirom koliko je igrao da li treba ista vise od toga?
NO FEAR

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Google Adsense [Bot], hazarder i 62 gosta.