Denim je taj koji vedri i oblaci. Ustvari nije ni on, ako nema blagoslov sefa.simonknows je napisao/la: ↑11 avg 2023, 08:41E vidiš tu si se zeznuoBeduin je napisao/la: ↑11 avg 2023, 08:09Ti i dalje ne kontas sta u o cemu pisem? Furas me? Djesi menadzer, nisam te prepozn'o.simonknows je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28
Hoćeš broj da ga pitaš?
Momak jednostavno neće da razmišlja hoće li mu se desiti ono što i Panteliću i još nekima i to je jedini razlog zašto već nije u Tuzla City-u. A valjda znaš na šta mislim.
Znaš ti vrlo dobro kako se kod nas dovodi, i da je najmanje bitno jesi dobar loš jeftin ili skup.
Vranješ javno napisa da mu je žao što ga nisu zvali, da hoće da ostane, da... Ukratko sve ono što sam ja rekao.
Kako napreduju borbe oko Zagreba, vraćaju li ga Hrvati ili se Slovaci ne daju![]()
Ovo za Slovake ne znam sta je smijesno, ali te razumijem iz ostatka posta kao i par njih ranije gdje si mi replicirao. Pitaj Denima pa mi se izvini, moze i u pp da se ne ofiras ovdje.
To isto da sad pocnem ja ismijavati za Bekica kako ce doci gdje ste lupali.
De mi u pp javi koliko mu duguju para i zasto ga jos nisu isplatili ili je dezinformacija.![]()
Sabrina je ta koja se najviše pitala za Eldara, a ne Denim
I to ti mogu poslati ako već hoćeš
Poenta za Slovake je da si tu fulao i da je to normala, ali eto kad već kažeš za Vranješa (iako je on to opet kažem javno sve potvrdio što sam rekao, osim ako više vjeruješ ovim što ih bojkotuješ). Bekića ja uopšte nisam spomenuo, to si pomiješao s nekim bracki![]()
Što se tiče igrača, nemoj ba o tome, ne znaš ni ko je igrač, ni zašto je napustio bivši klub, ni s kim smo pričali, jasno ti je bar zašto je odbio tu PL, iako je i to kanta od lige pa nije nešto posebno da igrač ima tu ponudu da dođe u federalku
Bezveze nešto natežeš raspravu ❤

Nego mi je smijesno kako si pisao za Vranjesa kako nece ni gledati sta potpisuje i da mu nije do para. Ustvari, momak je preko Inste samo napisao kako ga nisu zvali, a nema protiv toga da i dalje igra za nas. Nicim nije "potvrdio" ovo sto si ti govorio, vjerovatno si u nekoj euforiji to drugacije interpretirao. Halalim ja, samo se volim zezati usljed svih ovih nedaca.
Ove sto bojkotujem ne bih zvao ni pelet da mi unose, zavrnuli bi makar 2t. Kad su me uspjeli otjerati sa Tusnja, zamisli onda koliko ih cijenim kao i njihovo neko misljenje. Trag im se zameo.
Kad cemo na kafu?