FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 12 avg 2023, 22:15

fks74 je napisao/la:
12 avg 2023, 22:13
Lucas je napisao/la:
12 avg 2023, 22:04
Evo Borac na Grbavici imao i svog sudiju, pa ih ljudi otresli ko slinu.
Šta im je sudija pomogao ( Borcu) ?
Definitivnno sudija ostetio borac sad bi kosoric dobio crveni u prom pol udario je namjerno u potiljak glave laktom napadaca birca cist zuti

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 12 avg 2023, 22:16

scudetto89 je napisao/la:
12 avg 2023, 22:12
Kakvi bolji tu smo mi negdje sa konama i vicinim pulenima nazalost
Zeljo je puno uigraniji ruku na srce...

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 12 avg 2023, 22:17

To jeste jbg mi doveli tonu igraca, i sad to valja uigrati, a abd nadam se i tome, pa da i mi pocnemo trpati kao nekad mreze.
04.10.2009 !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 avg 2023, 22:20

JuricaSpindl je napisao/la:
12 avg 2023, 22:16
Imaju trenera koji je Ancelotti za pokušaj od trenera koji je nas vodio donedavno. Da je to zlo šutnuto nogom odmah nakon Igmana, danas bi imali 6 bodova i sigurno bi prošli Torpedo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 avg 2023, 22:26

Sad je na kozmanu koliko brzo moze detektovat nedostatke ekipe, koliko brzo moze dic kondiciju.

Nama krila i bekivi kad bi isporucila 30% svog kvaliteta sanama bi tesko nosio zrinjski a ne zeljo..

Bas sad gledam kako amoha i cosic gasal i haracic pa pogledam peljanje ziljkicevo durakovicevo begicevo i kereymahovo tonje nebo i zemlja..

Ljudi igraju jednostavno basic unas drublinzi dodavanje tamo vamo 0 centar suteva za 100 minuta, o probijanja nula ulazak u sredinu.. a realno ako se uzme da tu imas imica penu kapetanovica durakovica begica mulalica nije to ne kvalitet vec ne UIGRANOST..

Ove prolaze sto zeljo ima mi bi dali borcu 5 golova

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 12 avg 2023, 22:30

Lucas je napisao/la:
12 avg 2023, 22:20
Imaju trenera koji je Ancelotti za pokušaj od trenera koji je nas vodio donedavno. Da je to zlo šutnuto nogom odmah nakon Igmana, danas bi imali 6 bodova i sigurno bi prošli Torpedo.
Kad sam govorio da treba Basica da dovedemo poslije Feđe smijali su se. Moram naci taj post da vidim ko je bio protiv

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 12 avg 2023, 22:31

Bašić je izvukao maksimum iz gurbeta mada ce i oni uskoro biti pročitani, ne mogu se kadrovski porediti sa Zrinjskim ili Sarajevom.

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 12 avg 2023, 22:33

Mene hastra da nakon ovog lošeg starta Borca se na nama ne slomi sa sudjenjem protiv njih na ovoj tekmi što igramo uskoro...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 avg 2023, 22:35

Ko tetkice ste.
- FKS -

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2023, 22:45

bordobijeli je napisao/la:
12 avg 2023, 21:48
Al Vinko i klasični katanačo :mrgreen:
Mnogo ima trenera cije ekipe mrzim gledati ne ekipe kao ekipe vec kako on to vodi a njegove su na prvom mjestu,u poredjenju sa njegovim gledanjem na fudbal i Žižovic se moze nazvati trenerom koji igra za gol više.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 12 avg 2023, 22:51

Valja sad nadoknadit ova 3 boda izgubljena, bit ce pakleno u BL sa Mikijem Gigovicem 😂

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2023, 22:52

Zeljeznicar ce ispuhati i Basić ko mi s Fedjom. Oni ne mogu bolje igrati nego sto trenutno igraju na 100% mogucnosti igraju.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 12 avg 2023, 22:54

Napravite kakav pdf za ovu bracu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 12 avg 2023, 22:56

Lucas je napisao/la:
12 avg 2023, 22:20
To je to

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 avg 2023, 22:58

Ćureć će biti naš najbolji trener ikad.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 avg 2023, 22:58

Mislim da je ovo večeras blizu ili vrhunac željinih mogućnosti u ovoj sezoni. Ako ne dovedu još 1-2 provjerena igrača, ne vjerujem da mogu plaho bolje, a ovako sigurno neće čitavu sezonu.

Isto važi i za Borac. Skroz očekivano. Zategnuti, dobri u defanzivi, ali poprilično sterilni u napadu. Ne čini se vala da ima i nekog prostora za napredak u napadu. Jedino ako im se onaj špic Kolumbijac Pena ne ispostavi Ronaldo.. ovo sad ništa specijalno.

Uglavnom, nijedna ekipa nije ni blizu nešto, za šta se mi sa trenutnim rosterom ne možemo spremiti i pobijediti.

Samo da Rožman bude onakav kakvim se čini i Evropa neće biti apsolutno nikakav problem. Neki top stoper, možda vezni, malo (ili malo više) sreće - i može se i titula osvojiti.

Naravno ovo ja sve bez uticaja sudija. :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 12 avg 2023, 23:04

osvrnuo bih se na sinocnju utakmicu.
Slovenac je sinoc poceo sa 433 i to je trenutke izgledalo ok mada ce trebati vremena da igraci shvate svoje zadatke. Simon je sinoc mnogo korigovao igrace, objasnjavao sta treba da rade i kako da drze liniju. Vise puta je sugerirao Ziljkicu da drzi liniju i da se vraca nazad. Mislim da cemo se nacekati da Simon nametne svoj sistem i da isti bude funkcionalan, takodjer se nadam da cemo vidjati promjene sistema u igri tokom utakmice zavisno od rezultata i protivnika ali na to cemo se nacekati.
sad o igracima: Sahinovic je mlad golman koji ima potencijal i moramo biti spremni na njegove greske
stoperi: Trako je odigrao losu utakmicu, par losih pasova gdje je uvaljivao Buljubasica + Trako se ne zna postaviti i on ne smije biti opcija za ovu polusezonu jednostavno ne vidim da on moze izrasti u nekog dobrog stopera
Balta je odigrao korektno, iskusan igrac i zna sa loptom
Bekovi su nam uzas, Beganovic ce nadoci mislim, ali Durakovic ono je zaista zalosno. Pa decko ne poznaje osnove fudbala, u napadu ne moze dodati na 3 metra, u odbrani ispada i uvijek pogresno stoji ovo sinoc je bilo katasteofa. pa on na 3:0 ne moze da da pas na 3 metra bas lose. Decku treba dati puzle da slozi da vidimo gdje je on uopste sa glavom.
Buljubasic je nada Sarajeva i ako ga ne spale sa minutama i prevelikim ocekivanjima imat cemo za dvije godine novog Cimirota, Steta sto nije 10cm visi. Sinoc je on dosta grijesio,ali on je uvijek tu na pravom mjestu + sjajan pas za 3. gol.
Mustafic onako decko je igrac za prijateljkse ocekujem vise od njega, sinoc takodjer neshvatljiv pas nazad koji nas je mogao kostati gola.
Vrancic, spor i bez prevelike trke ali jedini koji sinoc nije dobijao upute jer covjek zna lopte i razumije igru. Sinoc kod 2.gola svi slave Vrancic i Buljubasic uz trenera i razgovaraju kako nastaviti utakmicu.
Krila sinoc razlicita Kyeremeh sinoc spor i los naprijed ali dosta se vracao i pomagao Beganovicu
Ziljkic dva gola, ali ostavljao je Durakovica na cijedilu par puta, jedan poprecni pas koji je procitan kao bukvar cdje smo mogli gol primiti iz kontre,ocekujem od njega mnogo vise.
Oliveira beton igrac koji ce od 3 sanse zabiti 2 gola ali mora mu se pomoci i stvoriti prostor.

Uglavnom nacekat cemo se da gledamo FKSarsjevo i jakom sistemu gdje sve ide kao singerica. Ja bih volio da Simon dobike vrikeme i mir ali znaju pitare tesko

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 12 avg 2023, 23:12

Ziljkic asistencija i dva gola, ali standardno najveci radar na njemu

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 avg 2023, 23:22

Od kojeg našeg bivšeg igrača očekujete da nam donese najviše novca? Kovačević? Mujakić? Đokanović?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2023, 23:34

SHZ82 je napisao/la:
12 avg 2023, 23:04
osvrnuo bih se na sinocnju utakmicu.
Slovenac je sinoc poceo sa 433 i to je trenutke izgledalo ok mada ce trebati vremena da igraci shvate svoje zadatke. Simon je sinoc mnogo korigovao igrace, objasnjavao sta treba da rade i kako da drze liniju. Vise puta je sugerirao Ziljkicu da drzi liniju i da se vraca nazad. Mislim da cemo se nacekati da Simon nametne svoj sistem i da isti bude funkcionalan, takodjer se nadam da cemo vidjati promjene sistema u igri tokom utakmice zavisno od rezultata i protivnika ali na to cemo se nacekati.
sad o igracima: Sahinovic je mlad golman koji ima potencijal i moramo biti spremni na njegove greske
stoperi: Trako je odigrao losu utakmicu, par losih pasova gdje je uvaljivao Buljubasica + Trako se ne zna postaviti i on ne smije biti opcija za ovu polusezonu jednostavno ne vidim da on moze izrasti u nekog dobrog stopera
Balta je odigrao korektno, iskusan igrac i zna sa loptom
Bekovi su nam uzas, Beganovic ce nadoci mislim, ali Durakovic ono je zaista zalosno. Pa decko ne poznaje osnove fudbala, u napadu ne moze dodati na 3 metra, u odbrani ispada i uvijek pogresno stoji ovo sinoc je bilo katasteofa. pa on na 3:0 ne moze da da pas na 3 metra bas lose. Decku treba dati puzle da slozi da vidimo gdje je on uopste sa glavom.
Buljubasic je nada Sarajeva i ako ga ne spale sa minutama i prevelikim ocekivanjima imat cemo za dvije godine novog Cimirota, Steta sto nije 10cm visi. Sinoc je on dosta grijesio,ali on je uvijek tu na pravom mjestu + sjajan pas za 3. gol.
Mustafic onako decko je igrac za prijateljkse ocekujem vise od njega, sinoc takodjer neshvatljiv pas nazad koji nas je mogao kostati gola.
Vrancic, spor i bez prevelike trke ali jedini koji sinoc nije dobijao upute jer covjek zna lopte i razumije igru. Sinoc kod 2.gola svi slave Vrancic i Buljubasic uz trenera i razgovaraju kako nastaviti utakmicu.
Krila sinoc razlicita Kyeremeh sinoc spor i los naprijed ali dosta se vracao i pomagao Beganovicu
Ziljkic dva gola, ali ostavljao je Durakovica na cijedilu par puta, jedan poprecni pas koji je procitan kao bukvar cdje smo mogli gol primiti iz kontre,ocekujem od njega mnogo vise.
Oliveira beton igrac koji ce od 3 sanse zabiti 2 gola ali mora mu se pomoci i stvoriti prostor.

Uglavnom nacekat cemo se da gledamo FKSarsjevo i jakom sistemu gdje sve ide kao singerica. Ja bih volio da Simon dobike vrikeme i mir ali znaju pitare tesko

Bez loših namjera bi te zamolio da pogledaš utakmicu,ako imaš mogucnost i želju da navedes greške Trake i u kojoj situaciji i u kojoj minuti su te greške.
Ako opet dobije šansu kod Rozmana, onda vi vidite što on ne vidi, a stručniji je vjerojatno. Lp.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”