FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Izvini i ti, što nisi gospodin covjek (kako ga maloprije nazva ) kao sam Butragueno 
Onda Mandrale hocem li ebat Lionu staruizzo je napisao/la:Izvini i ti, što nisi gospodin covjek (kako ga maloprije nazva ) kao sam Butragueno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja nisam gospodin covjek, niti citiram gospoduRaul_64 je napisao/la:Onda Mandrale hocem li ebat Lionu staruizzo je napisao/la:Izvini i ti, što nisi gospodin covjek (kako ga maloprije nazva ) kao sam Butragueno
Ja se veceras kao navijac Barce nadam i vjerujem u prolaz, znam da to mozemo...
Ali sa druge strane cijenim Arsenal jako puno, jer ekipa su koja se nadigrava i zna igrati fudbal, tako da nije nemoguce da nam pomrse racune...
Sreca sto Pep nije tip covjeka koji podcjenjuje druge, inace ne bi bio tu gdje jeste, NIKAD ne podcjenjuj protivnika jer sa jedne strane tvoja ekipa igra ležernije dok protivni dobije motiv da odigra puno bolje...
Ipak to nije slucaj veceras, jer Barca ''ganja'' rezultat i trebace puno koncentraciju veceras...
Arsenal ako prođe, skidam im kapu do poda i u nastavku LP navijam za njih da dođu do kraja, ali prije toga treba proći pakao Nou Campa...
VISCA BARCA!!!
Ali sa druge strane cijenim Arsenal jako puno, jer ekipa su koja se nadigrava i zna igrati fudbal, tako da nije nemoguce da nam pomrse racune...
Sreca sto Pep nije tip covjeka koji podcjenjuje druge, inace ne bi bio tu gdje jeste, NIKAD ne podcjenjuj protivnika jer sa jedne strane tvoja ekipa igra ležernije dok protivni dobije motiv da odigra puno bolje...
Ipak to nije slucaj veceras, jer Barca ''ganja'' rezultat i trebace puno koncentraciju veceras...
Arsenal ako prođe, skidam im kapu do poda i u nastavku LP navijam za njih da dođu do kraja, ali prije toga treba proći pakao Nou Campa...
VISCA BARCA!!!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Onda koji qur.. imas potrebu da ista kazes
...
prvo govori da su oni koji ce navijati za Arsenal licemjeri,da bi onda sam priznao da je licemjer...
Al dobro,mandark je to..
prvo govori da su oni koji ce navijati za Arsenal licemjeri,da bi onda sam priznao da je licemjer...
Al dobro,mandark je to..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nadam se i ja prolazu Arsenala, da bude Realu lakse do kraja 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ja se nadam 1pX 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
aha i to dva nepostojeca gola vam ponistiliAndres je napisao/la:Da je proc, pa makar na Silu, nek nam dadnu sudije gol ,ako je potrebno , kosto su nam minimum 2 oduzeli na Emiratima !
Bitno je proc, a nije bitno kako !
nek pobijedite al nek se nasi bore i da ne bude debakl
Rođen s tobom da budem
kako cu veceras navijat'...ima da razvalim fotelju

K'o da si mi ti neki faktor, pa od tebe zavisi ko ce dalje
[/quote] dobar nail
Ma nisam tebi.,, jesam uopce ..
,a ti nastavi nailat for real

Ma nisam tebi.,, jesam uopce ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Još 4 sata
Jedva cekam da izdemoliramo kataloncice i da postanu svjesni da postoji ekipa koja je i bolja od njih 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta ima kod tebe ?ensadek je napisao/la:Jedva cekam da izdemoliramo kataloncice i da postanu svjesni da postoji ekipa koja je i bolja od njih
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
jos malo je ostalo do "Masakra na Camp Nou motornom pilom"
oni koji ovdje pisu kako ce nas Arsenal ugroziti, neka se mane coravog posla i ako su ubijedjeni tako nek se idu kladiti, kvota na Arsenal je preko 8, pa neka materijalizuju svoje znanje i predosjecaje, a ja sam odigrao da ce biti hatrick na utakmici, kvota 10
oni koji ovdje pisu kako ce nas Arsenal ugroziti, neka se mane coravog posla i ako su ubijedjeni tako nek se idu kladiti, kvota na Arsenal je preko 8, pa neka materijalizuju svoje znanje i predosjecaje, a ja sam odigrao da ce biti hatrick na utakmici, kvota 10
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
BYE BYE BARCA.
Bendtner ce vas ubiti!!!
Bendtner ce vas ubiti!!!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Evo da se i ja javim nakon nekog vremena,
Prije svega..veceras vjerovatno..najtezi test u sezoni...ako prodjemo Arsenal,gotovo da nemamo konkurencije..
U prvoj utakmici smo jednstavno morali izgubit..jer smo se namasili kao nikad do tad...
Zato veceras Nou Camp mora da grmiii bas kao protiv Reala...Ali iako Barca ispadne..mislim da ce opet tu biti ekipa koja igra lijep nogomet..a to je Arsenal svakako...tako da veceras gledamo utakmicu sezone
ps. Gdje je paja nestao u cijeloj ovoj prici ?
Prije svega..veceras vjerovatno..najtezi test u sezoni...ako prodjemo Arsenal,gotovo da nemamo konkurencije..
U prvoj utakmici smo jednstavno morali izgubit..jer smo se namasili kao nikad do tad...
Zato veceras Nou Camp mora da grmiii bas kao protiv Reala...Ali iako Barca ispadne..mislim da ce opet tu biti ekipa koja igra lijep nogomet..a to je Arsenal svakako...tako da veceras gledamo utakmicu sezone
Otiso po cumurKakanj je napisao/la:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Malo si poglup pa nisi ni svjestan šta si napisaoRaul_64 je napisao/la:Onda koji qur.. imas potrebu da ista kazes...
Al dobro,mandark je to..
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 08 mar 2011, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ako mu Arsenal prođe neće imati kad ni po ćumur otić, samo će visit na našoj temimiky_hz je napisao/la:Otiso po cumurKakanj je napisao/la:
Sretno Abidal :´(
[youtube][/youtube]

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion