NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 11 avg 2023, 16:27

Dolazim i ja nakon dugo vremena, nadam se da ce biti naroda a i dobroj igri.
Bice tu dosta navijaca jer je dijaspora tu

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 avg 2023, 17:07

Sutra ranije doći parkirati :bih:

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 12 avg 2023, 17:08

Hajmooooo!

1:0

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 avg 2023, 19:11

Kakav ciganluk od sim bau, nevjerovatno, fuj prvo kolo

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 avg 2023, 19:21

nebeskasila je napisao/la:
12 avg 2023, 19:11
Jedan od ona dva penala je morao svirati, katastrofa.

Hadzija strasan igrac, prvo je kolo mora se ovo jos uigrati malo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 avg 2023, 19:28

harden je napisao/la:
12 avg 2023, 19:21
nebeskasila je napisao/la:
12 avg 2023, 19:11
Jedan od ona dva penala je morao svirati, katastrofa.

Hadzija strasan igrac, prvo je kolo mora se ovo jos uigrati malo.
Drugi je cist bio sto posto, nece da svira. Prvi hajde i nekako, ali igrali su ciganski i izvukli bod

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 12 avg 2023, 20:11

ima finih igraca, ali i propuha dosta treba pokusati jos se pojacati ako smo u mogucnosti neko je spominjao Barisica
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 avg 2023, 20:29

Broj 5 je super, 6 i 22 nista, supljo

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 12 avg 2023, 21:00

Broj 9? Imamagić?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 avg 2023, 23:17

laudrop je napisao/la:
12 avg 2023, 21:00
Broj 9? Imamagić?
Ništa posebno, možda mu nije bio dan ali se nije vidio. Hadžikadunić obilježio utakmicu, Zaric igračina igra dečko glavom čitavu utakmicu.
Kurić 8. katastrofa nadam se da nekog nismo stigli registrovati pa da imamo zamjenu :bih:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 avg 2023, 23:24

Iceplayer je napisao/la:
12 avg 2023, 23:17
laudrop je napisao/la:
Broj 9? Imamagić?
Ništa posebno, možda mu nije bio dan ali se nije vidio. Hadžikadunić obilježio utakmicu, Zaric igračina igra dečko glavom čitavu utakmicu.
Kurić 8. katastrofa nadam se da nekog nismo stigli registrovati pa da imamo zamjenu :bih:
Sl. vikend, dolazite nam nakon 9 i pol godina. :ljepota:

Dobro nam došli. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 avg 2023, 23:54

Iceplayer je napisao/la:
laudrop je napisao/la:
Broj 9? Imamagić?
Benjo ce igrati a i treba, jedan od rijetkih domacih a i decko zna nogometa. Ne mozemo se rijesiti i ovo malo domacih sto imamo, to je katastrofa. Imao je Benjo super utakmica za Jedinstvo, ne znam jel gledas redovno ili ne.

Odbrana ce biti bolja kad Hadrovic bude igrao, nadam se da cemo imati nekog beka umjesto Dizdarica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 avg 2023, 00:39

laudrop je napisao/la:
Broj 9? Imamagić?

Evo objektivno, sta ti mislis je li ovo penal na Imamagicu?

Odigrao je solidan mec, ledjima je dosta jak ali zna komplicirati nekad bezveze umjesto da odigra neki lagani link up

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 avg 2023, 00:52

harden je napisao/la:
12 avg 2023, 23:54
Iceplayer je napisao/la:
laudrop je napisao/la:
Broj 9? Imamagić?
Benjo ce igrati a i treba, jedan od rijetkih domacih a i decko zna nogometa. Ne mozemo se rijesiti i ovo malo domacih sto imamo, to je katastrofa. Imao je Benjo super utakmica za Jedinstvo, ne znam jel gledas redovno ili ne.

Odbrana ce biti bolja kad Hadrovic bude igrao, nadam se da cemo imati nekog beka umjesto Dizdarica.
Džaba nama domaći igrač ako sa njim igraš kao sa igračem manje, dečko se je možda izgubio danas jer nije imao pasa dobrog, niti je pratio igru, šut katastrofa.

Vijdet ćemo možda kroz koju utakmicu iskustva i pokaže nešto, ali da mora igrat što je domaći apsolutno ne. Daj i meni dres pa ću biti domaći igrač...

Zadnih 20 godina nisam propustio domaću utakmicu, a ni gostujuću na koju sam mogao otići :bih:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 avg 2023, 00:55

Iceplayer je napisao/la:
13 avg 2023, 00:52
Džaba nama domaći igrač ako sa njim igraš kao sa igračem manje, dečko se je možda izgubio danas jer nije imao pasa dobrog, niti je pratio igru, šut katastrofa.

Vijdet ćemo možda kroz koju utakmicu iskustva i pokaže nešto, ali da mora igrat što je domaći apsolutno ne. Daj i meni dres pa ću biti domaći igrač...

Zadnih 20 godina nisam propustio domaću utakmicu, a ni gostujuću na koju sam mogao otići :bih:
Ne znam onda sta gledas, Kuric imao super utakmica prosle sezone, danas nije bio na nivou ybg, al momak zna nogometa. I danas bi dao gol da mu je Hadzikadunic dao jednom loptu na vrijeme u prostor, 2 puta je zakasnio po par sekundi i Kuric bio u debelom ofsajdu

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 13 avg 2023, 01:22

harden je napisao/la:
13 avg 2023, 00:55
Iceplayer je napisao/la:

Ne znam onda sta gledas, Kuric imao super utakmica prosle sezone, danas nije bio na nivou ybg, al momak zna nogometa. I danas bi dao gol da mu je Hadzikadunic dao jednom loptu na vrijeme u prostor, 2 puta je zakasnio po par sekundi i Kuric bio u debelom ofsajdu
dobar je Benjo bolan, cuvati ga ko oci u glavi, nemojte zayebavati daj da gledam nasu djecu moramo i malo istrpiti
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 avg 2023, 01:36

InatSilniBosanski je napisao/la:
13 avg 2023, 01:22
harden je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

dobar je Benjo bolan, cuvati ga ko oci u glavi, nemojte zayebavati daj da gledam nasu djecu moramo i malo istrpiti
Možda dečko nije imao dan, objektivno ako pričamo za današnju utakmicu bio je loš što ne znači da nije dobar igrač to je sve normlano pogotovo za mladog igrača.

Nego zna li se hoće li još kakvih pojačanja biti, klupa nam je trenutačno baš tanka?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 13 avg 2023, 01:51

Iceplayer je napisao/la:
13 avg 2023, 01:36
InatSilniBosanski je napisao/la:
13 avg 2023, 01:22
harden je napisao/la:

Možda dečko nije imao dan, objektivno ako pričamo za današnju utakmicu bio je loš što ne znači da nije dobar igrač to je sve normlano pogotovo za mladog igrača.

Nego zna li se hoće li još kakvih pojačanja biti, klupa nam je trenutačno baš tanka?
tako je, trgnut ce se Benjo siguran sam, nadati se da hoce treba ovdje malo sirine, Barisic koji se ovdje spominjao legao bi ko kec na deset plus jos jedan vezni i jedan defanzivac po meni, golamana ne vjerujem da ce mjenjati, a ovaj ce nas mali kostati i to dobro.

sve u svemu meni je drago da su se borili, Hadzikadunic je masjtor sigurno oper nam je lijevo krilo predobro, meni je Imamagic isto dobar spic iako danas definitivno nije bio njegov dan, ali opet bolji mi je od onih Bandica i svakakvih talasika koje su znale igrati nam spica. Plus jedna velika pohvala za fizicku spremu, kapu skidam treneru na tome.

na kraju opet dodem do onoga sto je @harden govorio, na nasu proslogodisnju ekipu da smo doveli par igraca iz ove ekipe top 5 zasigurno, to je ono sto je po meni nas najveci problem
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 avg 2023, 10:09

Da je bilo zadržati okosnicu ekipe od prošle godine i na to dodati ovih nekoliko igrača koji su sada tu siguran sam da bi bez puno muke bili top 5.

Hadžikadunić pravo dobar igrač, samo ima viška koji kilogram i nije 100% spreman.

Saša Stojnić na štoperu isto tako po meni bolji od prošlogodišnjeg Kulovca, ali vidi se da nije spreman.

Dizdarić je bio pravo loš i glavni je krivac za ovaj rezultat.

A odavno nisam vidio većeg krkana od Nebojše Đekanovića, a šta je ono Bože dragi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 13 avg 2023, 10:22

NeRi_K je napisao/la:
13 avg 2023, 10:09
Da je bilo zadržati okosnicu ekipe od prošle godine i na to dodati ovih nekoliko igrača koji su sada tu siguran sam da bi bez puno muke bili top 5.

Hadžikadunić pravo dobar igrač, samo ima viška koji kilogram i nije 100% spreman.

Saša Stojnić na štoperu isto tako po meni bolji od prošlogodišnjeg Kulovca, ali vidi se da nije spreman.

Dizdarić je bio pravo loš i glavni je krivac za ovaj rezultat.

A odavno nisam vidio većeg krkana od Nebojše Đekanovića, a šta je ono Bože dragi.
Jos u onim **** hlacama :D :bale:

Dobro je to izgledalo sve osim odbrane. Golman mi je izgledao da se boji, ali imao je onu jednu odlicnu odbranu

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.