FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

azo234
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la azo234 » 13 avg 2023, 10:11

Yebo ba te debile

Jel dobio Jan Nieman novčanik nazad i jeko haver, da nije kakav skaut ili investitor

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 13 avg 2023, 10:20

Virtu4l je napisao/la:
13 avg 2023, 10:02
Valter je napisao/la:
13 avg 2023, 09:56
Ali osnovna razlika je ta što tamo piše 80% navijača Želje i 20% pitara i botova, a na ovom 70% pitara i botova a samo 30% navijača Želje. Vjerovatno ima neki razlog što je ovdje ovolikom broju pitara sa više nickova omogučeno da pišu. Dakle nazivati onih tamo 80% skupinom kretena i idiota je bruka i sramota.
Da, da, pa zato nema pet postova o utakmici, a ima 15 o Amaru i Amoahu. :guz:

Ovo je najopularniji sportski forum na balkanu pa je logično da kvantitet donosi i određeni nekvalitet.

Da se ponovim, da ti bude jasnije, svako ko nakon sinoćnje igre Željezničara piše o Amoahu i Amaru u tom kontekstu je maliciozni kreten i idiot.
Sada su mi stvari još jasnije, gdje je Željo a gdje interna prepucavanja

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 13 avg 2023, 10:21

Virtu4l je napisao/la:
13 avg 2023, 09:45
SudoHusika je napisao/la:
13 avg 2023, 09:11
Nevjerovatno majke mi. Ne može čovjek da vjeruje o čemu pišu. Navikli valjda na taj sistem...
Ja prvi smatram da je greška što je izveo Amoaha, Borac se otvorio, znači idealno za njega da im čini čuda u kontrama i polukontrama, ali vjerujemo šefu i on zna zašto je to uradio. Možda čovjek još uvijek nije dovoljno spreman, možda ga čuva, ali i njega razumijem, ima 21 godinu, najskuplji igrač ekipe, jednostavno mu se igra.

Umjesto da to okrenu na pozitivu i želju i htijenje igrača, oni bi mu davali ispisnice i stavili ga na klupu, dijelili vaspitne. :roll: Da je to jedan komentar, pa hajde, ali to je masa komentara.

Ljudi ne mogu da podnesu da je ovo novi Željo i da se isti pravi bez njihovog Ajatolaha.
Amoah vuče povredu već par mjeseci,prije Borca je odradio 2 lakša treninga,jednostavno Bašić hoće da ga sačuva.Nije uopšte bio u planu da počne utakmicu!
I zaista ne znam što čitate ostale forume,kad ovde možete dobiti informacije od određenih forumaša.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 avg 2023, 10:26

avalPacidoroP je napisao/la:
13 avg 2023, 01:16
.
Al' jesi jučer kost bacio Tegeltiji sa sastavom, yebo si mu nanu naninu eno svi mu zubi poispadali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 13 avg 2023, 10:28

RatoborniMrmot je napisao/la:
13 avg 2023, 10:07
club21 je napisao/la:
13 avg 2023, 10:00
Viking1921 je napisao/la:
13 avg 2023, 09:52
Sto se tice ovih sto ih spominjete , majku im **** nece vise nikad ni morz ni megamix pribliziti se grbavici sjeme im se zatrlo.
Irfo svjesno kvare atmosferu s ovim sto ih spominju brisi im postove
Po nekim pricama a u bh
futbalu sam dosta povezan nebitno kako. On ima itekako zasluge u ovom sad zelji.
Nek me isprave bolji poznavaoci.
Na koga mislis, Amara ili Senada.
Ne mislim na amara. Mislim da mu je prva na grb poslije dugo vremena.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 avg 2023, 10:30

Rahat jutro..
Al' kad dade žuti igraču borca pa čitav istok poče aplaudirati :urnebes:
Raonffa je napisao/la:
13 avg 2023, 10:26
.
Al' jesi jučer kost bacio Tegeltiji sa sastavom, yebo si mu nanu naninu eno svi mu zubi poispadali.
:rol:
Jel' bio na Grbavici sinoć ima li kakva kompilacija tikova :mrgreen:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 13 avg 2023, 10:41

club21 je napisao/la:
13 avg 2023, 10:28
RatoborniMrmot je napisao/la:
13 avg 2023, 10:07
club21 je napisao/la:
13 avg 2023, 10:00

Po nekim pricama a u bh
futbalu sam dosta povezan nebitno kako. On ima itekako zasluge u ovom sad zelji.
Nek me isprave bolji poznavaoci.
Na koga mislis, Amara ili Senada.
Ne mislim na amara. Mislim da mu je prva na grb poslije dugo vremena.
Senad je posudio kes da doceka na volej Amara kad se ovaj vec namjestio, ali to je to koliko znam. Hvala im obojici za sve, ali nela hvala sto se tice buducnosti. Preveliki su ego triperi za timski rad i klub kao sto je Zeljeznicar.

Da zavrsim na temu :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 avg 2023, 10:42

Valter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
13 avg 2023, 00:53
Na tri Željina foruma se piše samo o sjajnoj igri, na društvenim mrežama isto, samo na lobotomiji pljuju i tjeraju Amoaha. Uz standardno vrijeđanje Amara. :bow:

Najbolji igrač ekipe (uz Mekića) se ljuti što je zamijenjen, baš čudno. :rol:

Kakva je to skupina kretena i idiota, bruka i sramota. :crazy:
Ne želim da ulazim u interne razloge netrpeljivosti jednih i drugih na ova dva forumam, mislim isključivo na navijače Želje. Kada imam šta za napisati napišem i na jednom i na drugom forumu. Sa pisanjem nekih navijača Želje se slažem, sa nekim malo manje. Ali osnovna razlika je ta što tamo piše 80% navijača Želje i 20% pitara i botova, a na ovom 70% pitara i botova a samo 30% navijača Želje. Vjerovatno ima neki razlog što je ovdje ovolikom broju pitara sa više nickova omogučeno da pišu. Dakle nazivati onih tamo 80% skupinom kretena i idiota je bruka i sramota.
To je tvoja procjena bez konkretnih dokaza a ja se ne bih složio. Ovdje ima par pitarskih accounta i puno vise Zeljinih sto se moze primjetiti kako su banovali pitare, a druga stvar je da tamo od ukupnog broja Zeljinih 90% je fanova megamixa prije svega a zatim kluba i to je ovo o čemu virtual piše.
Iako spinuju da nije tako, njih boli jedinstvo i sloga koju je nova uprava postigla. Kovačevića vidimo u medijima dva, tri puta godišnje, ne dize covjek letvice i nema ego.
Amaru mjesto na zapadu nije. Ima ostale tribine i tamo nek voda svoje pudlice.
Sa virtualom diskutujem 10 tak godina ovdje i zadnje je bilo oko Edisa za kojeg je tvrdio da je najbolji za ovakvog Želju.
Drago mi je sto nije bio u pravu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 avg 2023, 10:43

Meni je super što što nas navijači ostalih klubova potcjenjuju i dalje nakon ovoga sinoć. Ovog Borca ove sezone niko neće ovako lagano riješiti kao mi sinoć.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 avg 2023, 10:48

I još svaka čast Mehmedu Čosiću, izvini sto sam sumnjao a demantovao si me vec u prvoj utakmici.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 13 avg 2023, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 avg 2023, 10:50

irfo je napisao/la:
13 avg 2023, 10:43
Meni je super što što nas navijači ostalih klubova potcjenjuju i dalje nakon ovoga sinoć. Ovog Borca ove sezone niko neće ovako lagano riješiti kao mi sinoć.
Bgm pitari su se sinoc bas raspisali o Zelji. Nebitno, bolje tako. Nek nas podcjenjuju a mi korak po korak pa mlatnemo kup.
Ove sezone kup sledece liga, ja zadovoljan :)
Lijepo se probudit jutros.
Tegeltija rice, mi se napunili samopouzdanjem, igramo lijepo bas lijepo.
2 pojacanja nam trebaju i nasa je sezona.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 13 avg 2023, 11:00

Samo nek nas podcjenjuju to je najbolje za nas. Sa ovakvom igrom naredna 4 kola bar 10 bodova ja prezdovoljan. Nek nas ne uzdrma euforija poslije dobrih igara I na konju smo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 avg 2023, 11:00

Ne znam što se uopšte raspravljate oko posjete? U klubu imaju informacije koliki je broj navijača bio sinoć i koliko je ulaznica prodano.
slika
Uostalom, o čemu pričamo, i prošlu sezonu su nas zakidali pa eto tablice iznad. Pametnom i išaret dosta.

Kako mi je drago vidjeti da nas idalje podcjenjuju, da ćemo ispuhati (normalno, neće uvijek ići glatko, bit će i loših rezultata) ali puno nas podcijenjuju ali neka, tako je slađe.

Lijepo je vidjeti da smo sinoć bili predmet pisanja na temama drugih ekipa.

Hajde sad, Tuce i Edise, sredite jednog, dvojicu kvalitetnih igrača pa da se fajtamo dalje. Jedan Željovac je spreman plaćati jednog dobrog igrača.
mosa lošmi stićko tit-ula!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 avg 2023, 11:08

Al smo ih razmontirali :bow:

Jos je njihova najveca sansa dosla nakon ocitog prekrsaja nad golmanom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 avg 2023, 11:36

13 avg 2023, 10:30
Rahat jutro..
Al' kad dade žuti igraču borca pa čitav istok poče aplaudirati :urnebes:
Raonffa je napisao/la:
13 avg 2023, 10:26
.
:rol:
Jel' bio na Grbavici sinoć ima li kakva kompilacija tikova :mrgreen:
Eno kuka po Tviteru, kaže za igrače Borca sram i speed ih bilo :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 13 avg 2023, 11:37

Ko bi rekao od onog trenutka kada su kola krenula niz brdo , kad smo se bili halali od evrope da cemo u par mjeseci se pretvoriti u ekipu koje se svi boje i koja ima glavu i rep.
Za sve ti hvala Nermine!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 avg 2023, 11:47

1921boy je napisao/la:
13 avg 2023, 11:00
Ne znam što se uopšte raspravljate oko posjete? U klubu imaju informacije koliki je broj navijača bio sinoć i koliko je ulaznica prodano.
slika
Uostalom, o čemu pričamo, i prošlu sezonu su nas zakidali pa eto tablice iznad. Pametnom i išaret dosta.

Kako mi je drago vidjeti da nas idalje podcjenjuju, da ćemo ispuhati (normalno, neće uvijek ići glatko, bit će i loših rezultata) ali puno nas podcijenjuju ali neka, tako je slađe.

Lijepo je vidjeti da smo sinoć bili predmet pisanja na temama drugih ekipa.

Hajde sad, Tuce i Edise, sredite jednog, dvojicu kvalitetnih igrača pa da se fajtamo dalje. Jedan Željovac je spreman plaćati jednog dobrog igrača.
Pa neka izadju u javnost sa informacijama. Ovi njihovi su zvanicni i kao takvi ce se uzimati u prosjek na kraju sezone.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 13 avg 2023, 12:17

Bez ljutnje ja vas moram pitati iz najbolje namjere - da li vas je stid da opet pokrecete Amar vs Senad ratove poslije ovoga sinoc? Je li vi zelite da se vratimo u 2019? Ja bas ne zelim i molim vas nemojte to radit. Mislim ovo stvarno nije normalno i prelazi sve granice, dajte zar stvarno zelite zlo svom Zelji? Jeste li svjesni da te rasprave mogu imati negativan uticaj na klub?

Ne znam koliko vas covjek mora moliti i objasnjavati vam sve te stvari da biste prestali, napisat cu ovo sto sam napisao jos sto puta ako treba, pa jednom ima da prestanete sa tim sranjima.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 avg 2023, 12:33

bhsport je napisao/la:
13 avg 2023, 10:42
Valter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
13 avg 2023, 00:53
Na tri Željina foruma se piše samo o sjajnoj igri, na društvenim mrežama isto, samo na lobotomiji pljuju i tjeraju Amoaha. Uz standardno vrijeđanje Amara. :bow:

Najbolji igrač ekipe (uz Mekića) se ljuti što je zamijenjen, baš čudno. :rol:

Kakva je to skupina kretena i idiota, bruka i sramota. :crazy:
Ne želim da ulazim u interne razloge netrpeljivosti jednih i drugih na ova dva forumam, mislim isključivo na navijače Želje. Kada imam šta za napisati napišem i na jednom i na drugom forumu. Sa pisanjem nekih navijača Želje se slažem, sa nekim malo manje. Ali osnovna razlika je ta što tamo piše 80% navijača Želje i 20% pitara i botova, a na ovom 70% pitara i botova a samo 30% navijača Želje. Vjerovatno ima neki razlog što je ovdje ovolikom broju pitara sa više nickova omogučeno da pišu. Dakle nazivati onih tamo 80% skupinom kretena i idiota je bruka i sramota.
To je tvoja procjena bez konkretnih dokaza a ja se ne bih složio. Ovdje ima par pitarskih accounta i puno vise Zeljinih sto se moze primjetiti kako su banovali pitare, a druga stvar je da tamo od ukupnog broja Zeljinih 90% je fanova megamixa prije svega a zatim kluba i to je ovo o čemu virtual piše.
Iako spinuju da nije tako, njih boli jedinstvo i sloga koju je nova uprava postigla. Kovačevića vidimo u medijima dva, tri puta godišnje, ne dize covjek letvice i nema ego.
Amaru mjesto na zapadu nije. Ima ostale tribine i tamo nek voda svoje pudlice.
Sa virtualom diskutujem 10 tak godina ovdje i zadnje je bilo oko Edisa za kojeg je tvrdio da je najbolji za ovakvog Želju.
Drago mi je sto nije bio u pravu.
Sve dok ne dobije zabranu na stadion nece biti dobro, jer je morz klasicni koji ceka svoju priliku.
Fk Željezničar.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 13 avg 2023, 12:46

Lewy21 je napisao/la:
13 avg 2023, 12:17
Bez ljutnje ja vas moram pitati iz najbolje namjere - da li vas je stid da opet pokrecete Amar vs Senad ratove poslije ovoga sinoc? Je li vi zelite da se vratimo u 2019? Ja bas ne zelim i molim vas nemojte to radit. Mislim ovo stvarno nije normalno i prelazi sve granice, dajte zar stvarno zelite zlo svom Zelji? Jeste li svjesni da te rasprave mogu imati negativan uticaj na klub?

Ne znam koliko vas covjek mora moliti i objasnjavati vam sve te stvari da biste prestali, napisat cu ovo sto sam napisao jos sto puta ako treba, pa jednom ima da prestanete sa tim sranjima.
Bravo. Obojica su sad samo navijaci kao i bilo ko drugi. Neka ih na tribinama, a njihovim botovima mahanje, nek se izjedaju, nas boli qrac :wave:
1921

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.