Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ironija je da je i trenutni ministar unutrašnjih poslova iz Gradačca.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
Nestalog Aldina Hasukića su tražili skoro mjesec dana!!!
Sabrao se narod i pronašli ga u roku 2 dana, ako ne i isti dan. I to u šahtu koji je 100m udaljen od njegove kuće. Na relaciji kojom je SVAKI DAN HODAO. Samo sto nije poceo trunuti, cekajuci da ga ovi lihvari spase.
Rodjak mi je u istoj toj policiji, lično sam vidio kako ne smije otići tuču između dva lika da zaustavi, zove pojačanje.. A onda par dana kasnije iskače ko mangaš iz džipa i maltretira neke tinejdžere jer piju pivo na Vidari. A ima sto kila, ne bi krug oko stadiona mogao istrčati.
Ovaj drugi, jadna majko draga, ona plava košuljica ko da si je na ofinger okačio.. Mislim kad bi mu čvoku opalio da bi umro na licu mjesta.
Ona stanica treba kompletan hard reset od glave do pete.
Sabrao se narod i pronašli ga u roku 2 dana, ako ne i isti dan. I to u šahtu koji je 100m udaljen od njegove kuće. Na relaciji kojom je SVAKI DAN HODAO. Samo sto nije poceo trunuti, cekajuci da ga ovi lihvari spase.
Rodjak mi je u istoj toj policiji, lično sam vidio kako ne smije otići tuču između dva lika da zaustavi, zove pojačanje.. A onda par dana kasnije iskače ko mangaš iz džipa i maltretira neke tinejdžere jer piju pivo na Vidari. A ima sto kila, ne bi krug oko stadiona mogao istrčati.
Ovaj drugi, jadna majko draga, ona plava košuljica ko da si je na ofinger okačio.. Mislim kad bi mu čvoku opalio da bi umro na licu mjesta.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ista je situacija i u Tuzli vjeruj mi, mogu do sutra da pišem.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:05Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Navodno je neka ku.rva iz policije njemu odala gdje se krije?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kod nas je bolnica haos, moju svastiku odveli u glavnu, pita je glavna sestrica onako odvratno što si ti sad došla, nema doktora. Ostane na ležanju, 5 dana kasnije umre u Sarajevu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma buraz svuda u BiH je isto, ako ne cak i gore. Evo i ASD ti moze potvrdit kakva je situacija u Banovicima. Osim sto imas 2 politicka klana, u isto vrijeme imas i 2 krimi klana, a nerijetko su veze isprepletene. Divlji zapad bukvalno. Dodje policija da zatvori lokal, kolega policajac mu yebe mater i hoce tuci, jer nije zatvorio drugi lokal zbog straha od gazde i njegovih konekcija s policijom. Rodjak mi radi u specijalnoj policiji, a rostilja s ljudima koji su pod optuzbama od ubistva do teske pljacke, jer da ne ode na isti, vjerovatno ga ne bi ni bilo.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:05Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
- VensanKasel
- Kontakt:
I ko je kriv ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
U bukvalno svim gradovima je tako ili jako slično drug. Ko god haman pa ništa drugo u životu ne može raditi, haj ti u policiju.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:05Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
Mlađi se uče uz starije varalice. Znam da onih iz Kaknja ima na optužnici zbog uzetih 10 KM.
Malo-malo čujem ljudi se ganjaju po sudovima jer je neki lokalac sakrio zapisnik.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nije niko kriv na kraju. Bila smrtno bolesna mjesecima, nije znala. U Sarajevu umrla dok su joj pokusali onu inekciju u koštanu srž staviti.
Poenta je više u tome što je otišla u očajnom stanju gore I da nije njena strina poznavala neke ljude gore neb je ni ostavili, još se kao ljute što je došla, a radila I nalaze ranije, katastrofa bili, kaže joj doktor taj ovo mora da je greška hajde opet uradi
-
samoposmatram
- Kontakt:
Treba se strpiti, kad Amerika i EU legalizuju drogu i prostituciju tad cemo svi tamo uzivat i ****. I tad mirna Bosna puna vjetrenjaca, hidroelektrana, rudnika i atomskog odpada.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:26Ma buraz svuda u BiH je isto, ako ne cak i gore. Evo i ASD ti moze potvrdit kakva je situacija u Banovicima. Osim sto imas 2 politicka klana, u isto vrijeme imas i 2 krimi klana, a nerijetko su veze isprepletene. Divlji zapad bukvalno. Dodje policija da zatvori lokal, kolega policajac mu yebe mater i hoce tuci, jer nije zatvorio drugi lokal zbog straha od gazde i njegovih konekcija s policijom. Rodjak mi radi u specijalnoj policiji, a rostilja s ljudima koji su pod optuzbama od ubistva do teske pljacke, jer da ne ode na isti, vjerovatno ga ne bi ni bilo.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:05Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čekamo još samo njemačkog kloca da završi smjenu u McDonaldsu da nam napiše kakva je policija U njih gore u Njemačkoj
Postoji faktor da se to ne desava svaki dan, tako da i reakcija ide u skladu s tim. Oni moraju gledati sigurnost svog covjeka, onaj kad je pobio 19 djece u skoli, trebalo im je 75 minuta da se organizuju i rijese situaciju, a sta se sve moze desiti u 75 minuta (i desilo se). Grlom u jagode je moralna vertika obicnog gradjanina, sto razumijem.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:32**** policiju i **** protokol ako on moze doc sav krvav, sa pistoljem u ruci, u kafic pun ljudi koji je 20m udaljen od stanice, a nijednog drota na vidiku. Pa super, znaci dok puca u obican narod sve je ok, a tek kad zapuca na policiju onda oni imaju pravo uzvratit vatru? **** te onda takva policija i drzava i zakon, to ni za qrac ne sluzi. Samo ovim mafijasima ide u korist.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:44Tog sto je ranio vjerovatno, ali inace je to procedura/organizacija, ako je na jednoj lokaciji, perimeter, pa snajperi, pa izvlace se civili. Pa pregovori (ako ima taoca), pa tek onda obracun. Ako ista ovi su brzo reagovali i rijesili situaciju bez izgubljenog covjeka sa strane policije, efikasno odradjena akcija, barem po meni. Ali eto.
Ovog policajca sto ga je ganjao, ne osudjujem. Monstrum je isao da ga ubije i on sam protiv njega nije mogao nista. Vec kad kazem "policija bjezi od njega" to mislim generalno. Citava jedna stanica se ne smije suociti sa jednim likom naoruzanim sa 9mm.... ko da je zolju imo sa sobom i 5 bajraktara u gepeku
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 13 avg 2023, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko sam skontao po tebi je ispod časti raditi u McDonaldsu ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:44Čekamo još samo njemačkog kloca da završi smjenu u McDonaldsu da nam napiše kakva je policija U njih gore u Njemačkoj
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bas los primjer za poredjenje reakcija policije u Uvaldeu je bila blagoreceno sramotna i nema nikakvog opravdanja.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:44Postoji faktor da se to ne desava svaki dan, tako da i reakcija ide u skladu s tim. Oni moraju gledati sigurnost svog covjeka, onaj kad je pobio 19 djece u skoli, trebalo im je 75 minuta da se organizuju i rijese situaciju, sta se sve moze desiti u 75 minuta? Grlom u jagode je moralna vertika obicnog gradjanina, sto razumijem.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:32**** policiju i **** protokol ako on moze doc sav krvav, sa pistoljem u ruci, u kafic pun ljudi koji je 20m udaljen od stanice, a nijednog drota na vidiku. Pa super, znaci dok puca u obican narod sve je ok, a tek kad zapuca na policiju onda oni imaju pravo uzvratit vatru? **** te onda takva policija i drzava i zakon, to ni za qrac ne sluzi. Samo ovim mafijasima ide u korist.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 01:44
Tog sto je ranio vjerovatno, ali inace je to procedura/organizacija, ako je na jednoj lokaciji, perimeter, pa snajperi, pa izvlace se civili. Pa pregovori (ako ima taoca), pa tek onda obracun. Ako ista ovi su brzo reagovali i rijesili situaciju bez izgubljenog covjeka sa strane policije, efikasno odradjena akcija, barem po meni. Ali eto.
Ovog policajca sto ga je ganjao, ne osudjujem. Monstrum je isao da ga ubije i on sam protiv njega nije mogao nista. Vec kad kazem "policija bjezi od njega" to mislim generalno. Citava jedna stanica se ne smije suociti sa jednim likom naoruzanim sa 9mm.... ko da je zolju imo sa sobom i 5 bajraktara u gepeku
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne kontaš poentu ili nisi u toku cjelokupne priče, pa bi bilo bolje da ne donosiš takve zaključke bez prethodno postavljenog pitanja. Čuvaj se vijesti oko aerodroma.VensanKasel je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:47Koliko sam skontao po tebi je ispod časti raditi u McDonaldsu ?
Informer na aparatima
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- VivaLaStella
- Kontakt:
Onaj TikTok gdje se optuzuje ova Dzenana Selimovic najednom obrisan. I to upravo sad
otvorio najnormalnije, proslijedio ovom drugu, on kaze ne radi ti link.. kad sam uradio refresh, neeeema
Đeš na policajku slash quravu
otvorio najnormalnije, proslijedio ovom drugu, on kaze ne radi ti link.. kad sam uradio refresh, neeeema
Đeš na policajku slash quravu
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 13 avg 2023, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Slazem se, vjerovatno da su promjenili protokol nakon toga (ne sjecam se ), kod vas se ovo desilo prvi put.StevieG8 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:50Bas los primjer za poredjenje reakcija policije u Uvaldeu je bila blagoreceno sramotna i nema nikakvog opravdanja.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:44Postoji faktor da se to ne desava svaki dan, tako da i reakcija ide u skladu s tim. Oni moraju gledati sigurnost svog covjeka, onaj kad je pobio 19 djece u skoli, trebalo im je 75 minuta da se organizuju i rijese situaciju, sta se sve moze desiti u 75 minuta? Grlom u jagode je moralna vertika obicnog gradjanina, sto razumijem.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:32
**** policiju i **** protokol ako on moze doc sav krvav, sa pistoljem u ruci, u kafic pun ljudi koji je 20m udaljen od stanice, a nijednog drota na vidiku. Pa super, znaci dok puca u obican narod sve je ok, a tek kad zapuca na policiju onda oni imaju pravo uzvratit vatru? **** te onda takva policija i drzava i zakon, to ni za qrac ne sluzi. Samo ovim mafijasima ide u korist.
Bihać?
Ja ništa fino o toj gore bolnici nisam čuo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- ASD
- Kontakt:
Jedan banovički policajac išao u Neum prije par godina, kad su bila ona braća Ćulum. Čekao sat, dva na hodniku da se slika s njima.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:26Ma buraz svuda u BiH je isto, ako ne cak i gore. Evo i ASD ti moze potvrdit kakva je situacija u Banovicima. Osim sto imas 2 politicka klana, u isto vrijeme imas i 2 krimi klana, a nerijetko su veze isprepletene. Divlji zapad bukvalno. Dodje policija da zatvori lokal, kolega policajac mu yebe mater i hoce tuci, jer nije zatvorio drugi lokal zbog straha od gazde i njegovih konekcija s policijom. Rodjak mi radi u specijalnoj policiji, a rostilja s ljudima koji su pod optuzbama od ubistva do teske pljacke, jer da ne ode na isti, vjerovatno ga ne bi ni bilo.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:05Odgovorno vam tvrdim da nijedan grad nema nesposobniju policiju od Gradačca. Ovi ljudi za 29 godina mog života nijedan slučaj nisu riješili, bez nekog da im ocinkari krivca
Mada opet, upoznat sam koliko se svi ti "mafijaši" po BiH boje zatvora. Nema ga koji ne bi člana porodice prodao.
Pa svi ovi što su u Sky aplikaciji bili su odali jedni druge. Što je još smješnije, i dalje sjede jedni s drugima.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 avg 2023, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.