Malo me to cudi bas zbog tog sto po njihovim drzavama je na nivou Bosne, eto ne uzimaj Saudijsku Arabiju u obzir, ali eto Libanon, Sirija, gdje ima i alkohola i svega pa su im mali brojevi a i na neki nacin me cudi jer je svjestan da je to ozbiljan prekrsaj, a u zapadnoj Evropi bas moze naci zenu "sumnjivog" morala, ili na kraju krajeva platit.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 14:50@Kaiser10
Nisi shvatio. Zene u BiH ne prijavljuju silovanje u istoj mjeri kao zene u Zapadnoj Evropi, jer i ne znaju da su silovane, ali i ove koje znaju imaju strah i slabu zastitu. Kao sto sam gore i sam rekao, kolicina arapskih naroda definitivno utjece na brojke u evropskim zemljama. Uporedi ih sa arapskim zemljama, te ces vidjet o cemu ti govorim.
Statistika u tim zemljama je na nivou nase, a u Skandinaviji gdje imaju odnose sa Svedjankama imaju 100x vise silovanja na 100k. Pogodi zasto?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa upravo o tome i govorim. Ovdje ce te i kur.va prijavit za silovanje, ako je udaris samarcinom tokom termina, a da ti to nije dopustila ili ako ne stoji u ponudi bordela. Pomijesaj to sa imigrantima i zbog toga je znatno veci broj silovanja. Sve suprotno od BiH.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:00Malo me to cudi bas zbog tog sto po njihovim drzavama je na nivou Bosne, eto ne uzimaj Saudijsku Arabiju u obzir, ali eto Libanon, Sirija, gdje ima i alkohola i svega pa su im mali brojevi a i na neki nacin me cudi jer je svjestan da je to ozbiljan prekrsaj, a u zapadnoj Evropi bas moze naci zenu "sumnjivog" morala, ili na kraju krajeva platit.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 14:50@Kaiser10
Nisi shvatio. Zene u BiH ne prijavljuju silovanje u istoj mjeri kao zene u Zapadnoj Evropi, jer i ne znaju da su silovane, ali i ove koje znaju imaju strah i slabu zastitu. Kao sto sam gore i sam rekao, kolicina arapskih naroda definitivno utjece na brojke u evropskim zemljama. Uporedi ih sa arapskim zemljama, te ces vidjet o cemu ti govorim.
Statistika u tim zemljama je na nivou nase, a u Skandinaviji gdje imaju odnose sa Svedjankama imaju 100x vise silovanja na 100k. Pogodi zasto?
- ASD
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:00Malo me to cudi bas zbog tog sto po njihovim drzavama je na nivou Bosne, eto ne uzimaj Saudijsku Arabiju u obzir, ali eto Libanon, Sirija, gdje ima i alkohola i svega pa su im mali brojevi a i na neki nacin me cudi jer je svjestan da je to ozbiljan prekrsaj, a u zapadnoj Evropi bas moze naci zenu "sumnjivog" morala, ili na kraju krajeva platit.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 14:50@Kaiser10
Jednostavno je. Oni uglavnom ne znaju kako im pristupiti. Žene su za njih kao i vanzemaljci.
Neki dan smo pisali o Indijcima. To je mislim jedini crime kojem su skloni, barem ovi što žive u Zapadnim državama.
Dobro ako sam te dobro svatio u Svabiji se sve vodi pod silovanjem? Nije razgraniceno sexual harassment, sexual battery, sexual assault od rape/silovanja jel?AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:04Pa upravo o tome i govorim. Ovdje ce te i kur.va prijavit za silovanje, ako je udaris samarcinom tokom termina, a da ti to nije dopustila ili ako ne stoji u ponudi bordela. Pomijesaj to sa imigrantima i zbog toga je znatno veci broj silovanja. Sve suprotno od BiH.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:00Malo me to cudi bas zbog tog sto po njihovim drzavama je na nivou Bosne, eto ne uzimaj Saudijsku Arabiju u obzir, ali eto Libanon, Sirija, gdje ima i alkohola i svega pa su im mali brojevi a i na neki nacin me cudi jer je svjestan da je to ozbiljan prekrsaj, a u zapadnoj Evropi bas moze naci zenu "sumnjivog" morala, ili na kraju krajeva platit.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 14:50@Kaiser10
Sad pricamo o Arapima. Mislim opcenito u zapadnom svijetu da se u dobrom broju slucajeva desi da pokupe neku u baru/kafani/klubu nebitno, gdje su se mozda i fatali i ljubakali i kad odu u stan, zena se predomisli (sto se vjerovatno svakom desilo) jednostavno ne zeli sex, normalan covjek kaze ok, a ovi nasrnu k'o sivonje. I tu 99% vjerujem zenama, da nece bezveze prijavit, jedino kad sam skeptican je kad se radi o milioneru ili nekoj poznatoj licnosti, da ga hoce ogulit, ali i tu u dosta navrata ovaj misli da je faca i da mu svaka mora dati, tako da sam i tu 50-50.ASD je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:10alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:00Malo me to cudi bas zbog tog sto po njihovim drzavama je na nivou Bosne, eto ne uzimaj Saudijsku Arabiju u obzir, ali eto Libanon, Sirija, gdje ima i alkohola i svega pa su im mali brojevi a i na neki nacin me cudi jer je svjestan da je to ozbiljan prekrsaj, a u zapadnoj Evropi bas moze naci zenu "sumnjivog" morala, ili na kraju krajeva platit.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 14:50@Kaiser10
Jednostavno je. Oni uglavnom ne znaju kako im pristupiti. Žene su za njih kao i vanzemaljci.
Neki dan smo pisali o Indijcima. To je mislim jedini crime kojem su skloni, barem ovi što žive u Zapadnim državama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne govorim ovdje o zakonskoj definiciji silovanja, nego o motivima i backgroundu zbog kojeg te neko prijavi za isto. Poenta mog prvog posta je svakako da zene u BiH u dosta manjoj mjeri prijavljuju bilo kakvu vrstu nasilja, a samim tim i silovanje. Na kraju ti se sve svede na to, da ti zena moze reci i retrospektivno da nije bilo consenta, te se to vodi kao slucaj silovanja. Na taj fazon su ti sve optuznice protiv ovih fudbalera. Niko nije tuzen za uznemiravanje, nego za silovanje i iskoristavanje. Za ono sto zene u slabije razvijenim zemljama ne smatraju ni uznemiravanjem, ovdje ce te neko prijavit. Evo ova zena koja je ubijena je tek u ponedeljak prijavila, a sigurno je bila i silovana i zlostavljana od istog lika i prije. To u statistiku ne ulazi i upravo je to moja poenta. Ti mozes napit djevojku i odvest je u krevet, ona nije pri sebi i hladno te moze prijavit za silovanje (sto i jest ispravno), sto se u Zapadnoj Evropi i radi. Kod nas ako je iko ikad prijavio takav slucaj, evo ruku mi sijeci.
@babo
Upravo sam o ovakvima jucer i pisao, jer su uglavnom najglasnije i gledaju samo svoju korist, pa su me (anal)fabete pocele prozivat.
@babo
Upravo sam o ovakvima jucer i pisao, jer su uglavnom najglasnije i gledaju samo svoju korist, pa su me (anal)fabete pocele prozivat.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 13 avg 2023, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tako sam i ja cuo, javili mu iz policije gdje se nalazi, tj. ona koja je tamo zaposlena, s njom se kurvaobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:37Gledaj objava na profilu i na kraju mu izgleda (istražuje se još) upravo ona javila gdje je žena
Don't believe the hype.

Evo one koja je odbila zahtjev za zabranu prilaska
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prije da Bosanci nisu siledjije, baci ih na koju god hos stranu svijeta ovi brojevi ce biti isti.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:43Ne govorim ovdje o zakonskoj definiciji silovanja, nego o motivima i backgroundu zbog kojeg te neko prijavi za isto. Poenta mog prvog posta je svakako da zene u BiH u dosta manjoj mjeri prijavljuju bilo kakvu vrstu nasilja, a samim tim i silovanje. Na kraju ti se sve svede na to, da ti zena moze reci i retrospektivno da nije bilo consenta, te se to vodi kao slucaj silovanja. Na taj fazon su ti sve optuznice protiv ovih fudbalera. Niko nije tuzen za uznemiravanje, nego za silovanje i iskoristavanje. Za ono sto zene u slabije razvijenim zemljama ne smatraju ni uznemiravanjem, ovdje ce te neko prijavit. Evo ova zena koja je ubijena je tek u ponedeljak prijavila, a sigurno je bila i silovana i zlostavljana od istog lika i prije. To u statistiku ne ulazi i upravo je to moja poenta. Ti mozes napit djevojku i odvest je u krevet, ona nije pri sebi i hladno te moze prijavit za silovanje (sto i jest ispravno), sto se u Zapadnoj Evropi i radi. Kod nas ako je iko ikad prijavio takav slucaj, evo ruku mi sijeci.
@babo
Upravo sam o ovakvima jucer i pisao, jer su uglavnom najglasnije i gledaju samo svoju korist, pa su me (anal)fabete pocele prozivat.![]()
Za cugu, na zapadu si, cugo si vjerovatno (imo good time ne da je namjerno napijas) i zavrsavo u krevetu k'o i svako, pa sto te nijedna nije prijavila, k'o ni mene, jer nisi uradio nista sto nisi trebo. Prije da je to razlog nego eto jer te moze prijaviti.
Pa da, ispade da ovdje zene ne prijavljuju silovanje jer ne znaju sta je to.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:49Prije da Bosanci nisu siledjije, baci ih na koju god hos stranu svijetu ovi brojevi ce biti isti.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:43Ne govorim ovdje o zakonskoj definiciji silovanja, nego o motivima i backgroundu zbog kojeg te neko prijavi za isto. Poenta mog prvog posta je svakako da zene u BiH u dosta manjoj mjeri prijavljuju bilo kakvu vrstu nasilja, a samim tim i silovanje. Na kraju ti se sve svede na to, da ti zena moze reci i retrospektivno da nije bilo consenta, te se to vodi kao slucaj silovanja. Na taj fazon su ti sve optuznice protiv ovih fudbalera. Niko nije tuzen za uznemiravanje, nego za silovanje i iskoristavanje. Za ono sto zene u slabije razvijenim zemljama ne smatraju ni uznemiravanjem, ovdje ce te neko prijavit. Evo ova zena koja je ubijena je tek u ponedeljak prijavila, a sigurno je bila i silovana i zlostavljana od istog lika i prije. To u statistiku ne ulazi i upravo je to moja poenta. Ti mozes napit djevojku i odvest je u krevet, ona nije pri sebi i hladno te moze prijavit za silovanje (sto i jest ispravno), sto se u Zapadnoj Evropi i radi. Kod nas ako je iko ikad prijavio takav slucaj, evo ruku mi sijeci.
@babo
Upravo sam o ovakvima jucer i pisao, jer su uglavnom najglasnije i gledaju samo svoju korist, pa su me (anal)fabete pocele prozivat.![]()
Za cugu, na zapadu si, cugo si vjerovatno (imo good time ne da je namjerno napijas) i zavrsavo u krevetu k'o i svako, pa sto te nijedna nije prijavila, k'o ni mene, jer nisi uradio nista sto nisi trebo. Prije da je to razlog nego eto jer te moze prijaviti.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam zbog cega vi igdje vidite da ja potenciram da su Bosanci siledzije, nego govorim o ogromnoj diskrepanciji, koja za jedan od razloga ima i cinjenicu da nase zene vise trpe od zapadnoevropskih. Ko to pokusava osporit, ili nikad nije bio van BiH ili zivi u nekim iluzijama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovoj drolji Dženani suditi kao saučesniku u ubistvima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa i ne znaju brate, u svakom gradu treba po jedan ovakav bonovicki strucljak da obuci zene sta je silovanje a sta seksualno uznemiravanjedscile je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:51Pa da, ispade da ovdje zene ne prijavljuju silovanje jer ne znaju sta je to.alemsa je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:49Prije da Bosanci nisu siledjije, baci ih na koju god hos stranu svijetu ovi brojevi ce biti isti.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:43Ne govorim ovdje o zakonskoj definiciji silovanja, nego o motivima i backgroundu zbog kojeg te neko prijavi za isto. Poenta mog prvog posta je svakako da zene u BiH u dosta manjoj mjeri prijavljuju bilo kakvu vrstu nasilja, a samim tim i silovanje. Na kraju ti se sve svede na to, da ti zena moze reci i retrospektivno da nije bilo consenta, te se to vodi kao slucaj silovanja. Na taj fazon su ti sve optuznice protiv ovih fudbalera. Niko nije tuzen za uznemiravanje, nego za silovanje i iskoristavanje. Za ono sto zene u slabije razvijenim zemljama ne smatraju ni uznemiravanjem, ovdje ce te neko prijavit. Evo ova zena koja je ubijena je tek u ponedeljak prijavila, a sigurno je bila i silovana i zlostavljana od istog lika i prije. To u statistiku ne ulazi i upravo je to moja poenta. Ti mozes napit djevojku i odvest je u krevet, ona nije pri sebi i hladno te moze prijavit za silovanje (sto i jest ispravno), sto se u Zapadnoj Evropi i radi. Kod nas ako je iko ikad prijavio takav slucaj, evo ruku mi sijeci.
@babo
naprijed rejal
- AshburtonG
- Kontakt:
Periguzan on fire. 
Jesi ti uznemiravao starije gospodje pri pranju sup.ka? Ti si ovdje najpozvaniji da nam otkrijes ovu misteriju.
Jesi ti uznemiravao starije gospodje pri pranju sup.ka? Ti si ovdje najpozvaniji da nam otkrijes ovu misteriju.
Ma vidis odmah na njoj da je teska qurvetina. Naci ce ona brzo novog kriminalca. Samo bi sad volio da tako njoj uradi. Yebem li joj majku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam brate, ne radim u toj struci, ali ako cujem sta javicu se tvom rodjaku specijalcu iz policije pa nek istrazi, kao sto je istrazio i onaj nemili dogadjaj kad si uhvacen u crossfire-u 
naprijed rejal
Get a room you two 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne svidja mi se, iako bi mi mogao malo procaprkat po prostati. To mu je bio fah. 
- VensanKasel
- Kontakt:
Fakat pretjerujeteAshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:05Ne svidja mi se, iako bi mi mogao malo procaprkat po prostati. To mu je bio fah.![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.