Tako je majstore, na tribinama ima mjesta za sve navijace Zelje i koje volim i koje ne volim. Svako ima pravo uredno platiti kartu kao i ja i gledati ovu ljepotu koju nam je omogucio Nermin Basic.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:46Bravo. Obojica su sad samo navijaci kao i bilo ko drugi. Neka ih na tribinama, a njihovim botovima mahanje, nek se izjedaju, nas boli qracLewy21 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:17Bez ljutnje ja vas moram pitati iz najbolje namjere - da li vas je stid da opet pokrecete Amar vs Senad ratove poslije ovoga sinoc? Je li vi zelite da se vratimo u 2019? Ja bas ne zelim i molim vas nemojte to radit. Mislim ovo stvarno nije normalno i prelazi sve granice, dajte zar stvarno zelite zlo svom Zelji? Jeste li svjesni da te rasprave mogu imati negativan uticaj na klub?
Ne znam koliko vas covjek mora moliti i objasnjavati vam sve te stvari da biste prestali, napisat cu ovo sto sam napisao jos sto puta ako treba, pa jednom ima da prestanete sa tim sranjima.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedinu navijacku skupinu koju sam upratio da potcjenjuje nas i dalje su prvaci svemira sa lavora. A i to je neka manjina realno...
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Oni i njihova mladja braca s Neretve, cast izuzecima. Samo nek potcjenjuju. Mozes slucajno odigrati jednu, dvije europske tekme dobro na neki motiv, ali ovdje se vise ne moze govoriti o slucajnosti, vec o sistemu kojeg Basic evidentno uspostavlja. To vidi svako ko iole poznaje fudbal. Kad budemo kompletni, i uz 1-2 prava pojacanja, bicemo jos jaci. Sigurno ce bit oscilacija, ali mi s vremenom mozemo samo napredovati. Covjek nas vodi jedva 4 mjeseca jbt. Jedne pripreme, jedan prelazni rok. Daj mu 4 godine, pa da onda vidimo gdje smo 

1921
Cestitke ekipi, treneru, i naravno navijacima, na ukupnom dojmu, izvedbi i rezultatu sinoc. Na pocetku smo puta, i do nas je kojim tempom, brzinom i kvalitetom cemo ici naprijed. Ekipa samo hrabro, disciplinovano i cvrsto na zemlji, i nemam sumnje da ce trener bas tako posloziti stvari. Uprava po ranije zacrtanim, i svima nama poznatim prioritetima, a mi navijaci ponizno, cvrsto na zemlji, sa vjerom i bez kurcenja. Puniti Grbavicu, ici na gostovanja, permanentno pokazivati ekipi da smo uz njih, i da vjerujemo u ono sto rade. Ne obazirati se previse na dusmanluke i podmetanja, koja da smo svi na cisto imaju izvor na kobiljoj glavi, a ostali se samo nadogradjuju.
Mi ako budemo pravi, na svim poljima, slozni i kao jedan, sezonu cemo zavrsiti tamo gdje zelimo, u EUROPI, i sa znatno uigranijom i jacom ekipom, kao i sa znatno povoljnijom finansijskom situacijom.
Za razliku od nekih vjestackih prcija, mi idemo sa nasom tradicijom, izgradjeni kao brend, i poznati i priznati u znatno sirim okvirima od svih ostalih. Stoga jos jednom ponavljam, pametno, skromno, i sa vjerom. Rezultati ce sigurno doci.
Mi ako budemo pravi, na svim poljima, slozni i kao jedan, sezonu cemo zavrsiti tamo gdje zelimo, u EUROPI, i sa znatno uigranijom i jacom ekipom, kao i sa znatno povoljnijom finansijskom situacijom.
Za razliku od nekih vjestackih prcija, mi idemo sa nasom tradicijom, izgradjeni kao brend, i poznati i priznati u znatno sirim okvirima od svih ostalih. Stoga jos jednom ponavljam, pametno, skromno, i sa vjerom. Rezultati ce sigurno doci.
Navijači borca na svom forumu isto pišu da smo bezveze ekipa

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Složio bih se s tobom. Ja vjerujem da je u pitanju prevencija iz više razloga. Em je rovit od 5.minute utakmice protiv Neftchija na Grbavici, em je malo trenirao zbog te povrede, em se šuška oko potencijalne prodaje. I što @mrki spomenu, ima neke privatne problemčiće pa je možda i njemu prekipilo u momentu. Mislim da je sve to već završeno u krugu SD i trenera.Virtu4l je napisao/la: ↑13 avg 2023, 09:45Ja prvi smatram da je greška što je izveo Amoaha, Borac se otvorio, znači idealno za njega da im čini čuda u kontrama i polukontrama, ali vjerujemo šefu i on zna zašto je to uradio. Možda čovjek još uvijek nije dovoljno spreman, možda ga čuva, ali i njega razumijem, ima 21 godinu, najskuplji igrač ekipe, jednostavno mu se igra.SudoHusika je napisao/la: ↑13 avg 2023, 09:11Nevjerovatno majke mi. Ne može čovjek da vjeruje o čemu pišu. Navikli valjda na taj sistem...
Umjesto da to okrenu na pozitivu i želju i htijenje igrača, oni bi mu davali ispisnice i stavili ga na klupu, dijelili vaspitne.Da je to jedan komentar, pa hajde, ali to je masa komentara.
Ljudi ne mogu da podnesu da je ovo novi Željo i da se isti pravi bez njihovog Ajatolaha.
Željezničar za život cijeli!
Fakat, ono da je obrnuta situacija bila svirao bi prekršaj odmah, mozda bi i zuti dao na neko čuđenje i protest. Kako mi je smiješno bilo kad je Mufta normalno isao po loptu bez da je nesto pretjerano usporavao, a on ga odmah opominje da pozuri. Poslije par prekrsaja doslovno trči da svira faul i bez imalo razmisljanja kao faul 100% PU
-
- Kontakt:
I kad je onaj Cortez nabi na jug - 10 sekundi razmišlja hoće li pokazati na korner ili gol aut.plavi033 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 13:48Fakat, ono da je obrnuta situacija bila svirao bi prekršaj odmah, mozda bi i zuti dao na neko čuđenje i protest. Kako mi je smiješno bilo kad je Mufta normalno isao po loptu bez da je nesto pretjerano usporavao, a on ga odmah opominje da pozuri. Poslije par prekrsaja doslovno trči da svira faul i bez imalo razmisljanja kao faul 100% PU

Željezničar za život cijeli!
Sinoć je Ovčina bio na istoku, definitivno je fulao tribinu - trebao je na jug
Brat skače i navija cijelu tekmu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ja ne razumijem kako navijači ne kontaju.
Zvanični podaci i prihodi od karata se moraju poklopiti.
Sve što manja cifra bude, manje je poreza kojeg mi plaćamo na prodate karte poreskoj.
Više prostora za nas da smanjimo obaveze i da prijavimo manje.
Ja bi volio da prijave 2 hiljade i da na to platimo porez a da nas bude 12, a od tih tablica mi nemamo ništa konkretno.
Sve što manja cifra bude, manje je poreza kojeg mi plaćamo na prodate karte poreskoj.
Ja bi volio da prijave 2 hiljade i da na to platimo porez a da nas bude 12, a od tih tablica mi nemamo ništa konkretno.
-
- Kontakt:
Bravo, koga boli qrac. To je odraz nemoci da se nesto spusta broj. Znamo mi koliko nas je bilo. Neka oni svaki put upisu duplo manje, nek ima Zuka statistiku za TM, a nas 10 milja ce da grmi. 

1921
Hoćeš da kažeš da u tom slučaju recimo Sarajevo, Posušje ili Velež plaćaju poreza više nego što treba? Odnosno, da se PU vodi brojevima sa sajta Fudbalskog saveza?
Ne bih rekao.
Ne bih rekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Manijakdolopate je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:27Ja ne razumijem kako navijači ne kontaju.

Kakvo je ovo razmisljanje dan ga ****?! Pa ako nas je 10000 neka pise da nas je 10000 i plati **** porez. Pa kada se najavljuje i trazi sto vise navijaca objavi i koliko nas je TACNO. Ne vjerujem sta citam. Cuj volio bi da prijave 2 hiljade zbog poreza.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 13 avg 2023, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Treba napraviti kompilaciju sudijskih lakrdija od sinoc i iste da svi dijelimo, da sto vise ljudi vidi. Bezobzira sto smo pobijedili, da se vidi lakrdija i navlacenje.
Sto se karata tice, kao i za svaki event, prijavis broj karata. Po pravilu bi trebalo da se evidentira u PU, nakon zavrsetka eventa, prijavis prodaju i vracas neprodane karte. I na taj iznos placas pored. To je po pravilu procedura.
Sto se karata tice, kao i za svaki event, prijavis broj karata. Po pravilu bi trebalo da se evidentira u PU, nakon zavrsetka eventa, prijavis prodaju i vracas neprodane karte. I na taj iznos placas pored. To je po pravilu procedura.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
I kome ces se zaliti s tom kompilacijom? Vici mozda?Argentina je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:01Treba napraviti kompilaciju sudijskih lakrdija od sinoc i iste da svi dijelimo, da sto vise ljudi vidi. Bezobzira sto smo pobijedili, da se vidi lakrdija i navlacenje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Razumijem sta hoces reci, ali pritisak javnosti ima efekat. Objavit ce mediji, prenijet ce neko od medija u regionu, pocet ce se vise pricati o tome, objavit ce neko od sportista, poluarnih ljudi itd, moze biti samo bolje. Ako se pusti, bit ce isto ili gore.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:04I kome ces se zaliti s tom kompilacijom? Vici mozda?Argentina je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:01Treba napraviti kompilaciju sudijskih lakrdija od sinoc i iste da svi dijelimo, da sto vise ljudi vidi. Bezobzira sto smo pobijedili, da se vidi lakrdija i navlacenje.
Prvak NR BiH: 1946
-
- Kontakt:
Nista os toga kad imas I ovdje nasih levata koji misle da je sudija bio OK. A gdje su tek komsinice, potkovani i oba mostara.Argentina je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:07Razumijem sta hoces reci, ali pritisak javnosti ima efekat. Objavit ce mediji, prenijet ce neko od medija u regionu, pocet ce se vise pricati o tome, objavit ce neko od sportista, poluarnih ljudi itd, moze biti samo bolje. Ako se pusti, bit ce isto ili gore.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:04I kome ces se zaliti s tom kompilacijom? Vici mozda?Argentina je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:01Treba napraviti kompilaciju sudijskih lakrdija od sinoc i iste da svi dijelimo, da sto vise ljudi vidi. Bezobzira sto smo pobijedili, da se vidi lakrdija i navlacenje.
Ma pravice drugi komplacije. Nece svako dobiti Borca 2:0 i pored sudijske stele. Neka oni prave. Bitno je da smo ih zavrsili u ovom dijelu sezone. Boga mi su jaki i sa sudijama ce biti najjaci. Mi nismo vidjeli tu njihovu snagu jer je Basic povukao neke Guardioline poteze. A vidjecete ih protiv Zrinjskog, Sarajeva i Veleza.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt: