Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ti si puko 
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:ti si puko
dobro ba
hajde mi objasni kako da odigram što si picka
neću nikog od vas pratiti da vam ne peharim ,a zeznuće vas ta Barselona večeras puno ste samouvjereni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
macclesfield-Crewe ps1 1,60 by MandraX
Stevenage-Hereford 1 1,70 by MandraX
Koln-Eisbaren B z2 1.65 by mandraX
Landshut-hannover 1 1,80 by me
Miami-Portland h1 1,85 by me
D.Wade over koseva 1,85 by me
upl.1,50KM ev.dob. 41,48 KM

Stevenage-Hereford 1 1,70 by MandraX
Koln-Eisbaren B z2 1.65 by mandraX
Landshut-hannover 1 1,80 by me
Miami-Portland h1 1,85 by me
D.Wade over koseva 1,85 by me
upl.1,50KM ev.dob. 41,48 KM
Barca rezultat 2-0
Shahtar Roma oba daju!
Shahtar Roma oba daju!
RAS i ja veceras uzimamo lovu
legendo...neam zivaca objasnjavat zivota mi...preko moba sam...mrsko mi kucat :S
- legenda reala
- Kontakt:

evo jedan dobitni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
padobranac1978
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:mandraX je napisao/la:ti si puko
dobro ba![]()
![]()
![]()
hajde mi objasni kako da odigram što si picka![]()
neću nikog od vas pratiti da vam ne peharim ,a zeznuće vas ta Barselona večeras puno ste samouvjereni![]()
odigras kao i prije na pemieru i na kraju te pita hoces li odmah uplatiti ili u kladionici,uđi vidjeces jednostavno...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
barsa 2,5 manje (2,75)
roma 1 pol 1,5 manje (1,40)
kac 6,5 manje ( 1,70)
roma 1 pol 1,5 manje (1,40)
kac 6,5 manje ( 1,70)

Zadnja izmjena: PCC, dana/u 08 mar 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Danasnji tiket :
Swansea 1
Barcelona 1
Farjestad 1
Uplata 20
Dobitak 76
Swansea 1
Barcelona 1
Farjestad 1
Uplata 20
Dobitak 76
Da vidimo jesam dobro skont'o za taj Premier
Ja odem u kladionicu, dam onoj curi sto radi cenera i ona mi otvori racun na sajtu od kladionice. Eh sad ja dodjem kuci, napravim sebi kafu i pocnem listati ponudu
Ja sad ispunim listic, kvota npr. 3 KM, i od tog cenera sto imam na racunu ulozim 5 KM (a jos toliko ostavim u rezervi
). Eh sad, ako dobijem tih 15 KM, ja mogu njih dodati na onog petaka sto mi stoji u rezervi, tj. ne moram ici u kladionicu da dignem pare
Dakle, da li sam dobro shvatio, il cu se morat' ponovo informisati

Ja odem u kladionicu, dam onoj curi sto radi cenera i ona mi otvori racun na sajtu od kladionice. Eh sad ja dodjem kuci, napravim sebi kafu i pocnem listati ponudu
Dakle, da li sam dobro shvatio, il cu se morat' ponovo informisati
The Game je napisao/la:Da vidimo jesam dobro skont'o za taj Premier![]()
Ja odem u kladionicu, dam onoj curi sto radi cenera i ona mi otvori racun na sajtu od kladionice. Eh sad ja dodjem kuci, napravim sebi kafu i pocnem listati ponuduJa sad ispunim listic, kvota npr. 3 KM, i od tog cenera sto imam na racunu ulozim 5 KM (a jos toliko ostavim u rezervi
). Eh sad, ako dobijem tih 15 KM, ja mogu njih dodati na onog petaka sto mi stoji u rezervi, tj. ne moram ici u kladionicu da dignem pare
![]()
![]()
Dakle, da li sam dobro shvatio, il cu se morat' ponovo informisati![]()
![]()
![]()
Sjedi 5...sve tacno
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Zahvaljujem profesoreadnan24 je napisao/la:The Game je napisao/la:Da vidimo jesam dobro skont'o za taj Premier![]()
Ja odem u kladionicu, dam onoj curi sto radi cenera i ona mi otvori racun na sajtu od kladionice. Eh sad ja dodjem kuci, napravim sebi kafu i pocnem listati ponuduJa sad ispunim listic, kvota npr. 3 KM, i od tog cenera sto imam na racunu ulozim 5 KM (a jos toliko ostavim u rezervi
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjedi 5...sve tacno
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dobro si shvatio, samo ne znam jel se prvo mora aktivirati kod koji ti da cura u premieru, pa tek onda uplatiti cener ili se moze cener odma uplatiti kad se dobije kodThe Game je napisao/la:Da vidimo jesam dobro skont'o za taj Premier![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: dobro si shvatio, samo ne znam jel se prvo mora aktivirati kod koji ti da cura u premieru, pa tek onda uplatiti cener ili se moze cener odma uplatiti kad se dobije kod
Ma sve odmah zavrsis...dodjes kuci,ukucas taj kod i vec imas tog cenera...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
uplatio sam ja to neki dan, prvo dobio kod, pa sam onda 5-6 dana poslije dao cenera, isto tako danas u kladionici covjek uzeo kod i pitao mogul uplatiti cenera, ona mu rekla moras prvo aktivirati kod pa tek onda doci i uplatiti :Sadnan24 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: dobro si shvatio, samo ne znam jel se prvo mora aktivirati kod koji ti da cura u premieru, pa tek onda uplatiti cener ili se moze cener odma uplatiti kad se dobije kod
Ma sve odmah zavrsis...dodjes kuci,ukucas taj kod i vec imas tog cenera...
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: uplatio sam ja to neki dan, prvo dobio kod, pa sam onda 5-6 dana poslije dao cenera, isto tako danas u kladionici covjek uzeo kod i pitao mogul uplatiti cenera, ona mu rekla moras prvo aktivirati kod pa tek onda doci i uplatiti :S
Ja sam licno sve zavrsio odmah...dala mi kod i ja pitam mogu li odmah uplatiti pare na racun...kaze moze i tako i bi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.