Marinovicu je ovo bila dobra samarcina i vjerujem zadnja opomena. MM ceka kao zapeta puska

Pokušavaju oni onako nonšalantno prebaciti lopticu, ali im nešto ne ide. Nikako ne mogu da shvate kako to da nema euforije, ono, otreseš Borca, baš ga nadigraš i to je to, idemo dalje.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Simpatican pokusaj podjebavanja, ali ne dizemo se mi kao vi.
Kažu da su najjači, idu na oba trofeja ove sezone.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Čudi me da nisu od nas naučili da se ne hajca ovako ranobordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:17Ma ide titula na grbavicu ove godine![]()
Jbg premocni su![]()
![]()
Konačno i s tobom da se složim. Zadnje što nam treba je da mahnitamo sad, a i nas je koštalo ranije, niste vi jedini u tome. Valja nam Posušje pobjedit, Široki ih je jedva dobio i oni znaju da ne smiju upisati treći poraz u nizu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Čudi me da nisu od nas naučili da se ne hajca ovako ranobordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:17Ma ide titula na grbavicu ove godine![]()
Jbg premocni su![]()
![]()
Lewy21 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:15Konačno i s tobom da se složim. Zadnje što nam treba je da mahnitamo sad, a i nas je koštalo ranije, niste vi jedini u tome. Valja nam Posušje pobjedit, Široki ih je jedva dobio i oni znaju da ne smiju upisati treći poraz u nizu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:19Čudi me da nisu od nas naučili da se ne hajca ovako ranobordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2023, 15:17Ma ide titula na grbavicu ove godine![]()
Jbg premocni su![]()
![]()
Sinoc je bilo, al sto je preksinoc sudija navlacio milionerima, tacno mi zao igraca Posusja!
Dodati i kraj prosle sezone , Velez i Posusje
Nije to nista, cuo sam ako se velez pojaca jos malo da su kandidati za titulu. Kakve psihe nevjerovatno.elSaik je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:37U sezoni u kojoj smo imali najgori poslijeratni niz i u kojoj smo završili sedmi, nakon 11 kola imali smo skor 8-1-2 i bili drugi samo jer je Sarajevo imali još sjajniju prvu trećinu sezone.
Da ne spominjem i ne prisjecam se izgubljenih titula sa Adžemom i Petrovićem.
Stoga se uopšte ne trebamo i ne smijemo zanositi ničim dok ne bude gotovo.
Naravno da treba podržati i održavati pozitivnu atmosferu, ali trebamo biti vrlo, vrlo oprezni.
Nemaju oni šanse za titulu pored željkana.Pablo11 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 18:06Nije to nista, cuo sam ako se velez pojaca jos malo da su kandidati za titulu. Kakve psihe nevjerovatno.elSaik je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:37U sezoni u kojoj smo imali najgori poslijeratni niz i u kojoj smo završili sedmi, nakon 11 kola imali smo skor 8-1-2 i bili drugi samo jer je Sarajevo imali još sjajniju prvu trećinu sezone.
Da ne spominjem i ne prisjecam se izgubljenih titula sa Adžemom i Petrovićem.
Stoga se uopšte ne trebamo i ne smijemo zanositi ničim dok ne bude gotovo.
Naravno da treba podržati i održavati pozitivnu atmosferu, ali trebamo biti vrlo, vrlo oprezni.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Fudbalmozak2, invincible1921, laszlo, MokraKifla i 23 gosta.