FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 mar 2011, 16:47

ekii je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Seljaci iz Zivinica,Banovica,Kalesije i tako tih sela navijaju za Sarajevo i Zelju. :D

Po cemu su oni seljaci,a ti recimo nisi!! :lol:
Ja sam iz Tuzle,a Tuzla je grad.A ovo nabrojano su sela ,a seljaci dolaze sa sela :D

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 mar 2011, 16:47

@progras
koji si ti kompleksas,eto predstavljas se kao navijac sarajeva a sve sami postovi na temi Slobode i to nesto lupetas jos o navijacima,care jedan dobro namjeran savjet,idi lijeci se :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 16:48

NYKnicks Fan je napisao/la:Seljaci iz Zivinica,Banovica,Kalesije i tako tih sela navijaju za Sarajevo i Zelju. :D
Sad si stao na jeza,kad ti pocnu pricat kako nam je krivo itd.. opet si ih navukao na ovu temu,nece se skinuti do sabaha :D jesi ti cuo da se priprema neka rostiljada pred stadionom za gostujuce nogometase,spremace se cevapi,kobasice itd. ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 mar 2011, 16:50

NYKnicks Fan je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Po cemu su oni seljaci,a ti recimo nisi!! :lol:
Ja sam iz Tuzle,a Tuzla je grad.A ovo nabrojano su sela ,a seljaci dolaze sa sela :D

Slazem se nisi ti seljak...ti si PAPAK i to onaj zesci! :idea:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 16:51

Ima mu ko i reci :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 16:52

ZIGEEE ZAGEE ZIGEEE ZAGEEEE :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 mar 2011, 16:52

Pa dobro,ima mi ko i reci :mrgreen:

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 mar 2011, 16:56

NYKnicks Fan je napisao/la:Pa dobro,ima mi ko i reci :mrgreen:

Vjeruj da ima! ;) , vrijedati ljude i nazivati pogrdnim imenima ,samo sto navijaju za neke druge klubove ,ravno je maloumniku :idea: ,jer i papak je za tebe premalo.. :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 mar 2011, 16:57

ekii je napisao/la:

Vjeruj da ima! ;) , vrijedati ljude i nazivati pogrdnim imenima ,samo sto navijaju za neke druge klubove ,ravno je maloumniku :idea: ,jer i papak je za tebe premalo.. :lol:
Ja samo kazem istinu,da navijaju i za Slobodu,oni su seljaci ha ya ;)
Haj sad mrs na temu "svog" kluba :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 16:59

ekii je napisao/la:

yebem i tebe i sve ostale koji dolaze na ovu temu da nabijaju svoje postove provokacijama ...zdravo jarane koji ces nam racku....

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 08 mar 2011, 17:12

Treba Sarajlije napasti sa svim raspoloživim snagama i najboljim timom, tim više što će i oni biti kompletni. Ne trebam ni govoriti koliko bi nam pobjeda puno značila u ovom trenutku u borbi za Evropu, no sa onakvim igrama na strani, realno, slabo šta možemo napraviti.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 17:14

AulleTa je napisao/la:Treba Sarajlije napasti sa svim raspoloživim snagama i najboljim timom, tim više što će i oni biti kompletni. Ne trebam ni govoriti koliko bi nam pobjeda puno značila u ovom trenutku u borbi za Evropu, no sa onakvim igrama na strani, realno, slabo šta možemo napraviti.
NISTA OD EVROPE , to mozes slobodno zaboravit ;) ali ne odnosi se samo na Slobodu vec i za druge klubove... REPUBLIKA SRPSKA ce ucinit sve da sjebu BH fudbal jer njima je to u cilju... :evil:

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 mar 2011, 17:15

Nakon izvlačenja polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na red su došli i polufinalisti omladinskog Kupa BiH za juniore.

Žrijebom je rukovodio Komitet za takmičenje NS/FS BiH pod predsjedavanjem Sejde Zukanovića, a prisutni su bili svi predstavnici ekipa osim Drine iz Zvornika.

Voljom žrijeba u prvim utakmicama polufinala koje su na programu 23. marta 2011. godine sastaju se: MOSTAR: Zrinjski - Rudar (Kakanj) i TUZLA: Sloboda - Drina.

Utakmice su na programu u 15,oo sati. Revanš susreti igraju se 13. aprila u 16,30 sati.

Eto jos jedne prilike za novo finale, ali ovaj put zelimo i titulu napokon :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 17:20

fukara87 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Treba Sarajlije napasti sa svim raspoloživim snagama i najboljim timom, tim više što će i oni biti kompletni. Ne trebam ni govoriti koliko bi nam pobjeda puno značila u ovom trenutku u borbi za Evropu, no sa onakvim igrama na strani, realno, slabo šta možemo napraviti.
NISTA OD EVROPE , to mozes slobodno zaboravit ;) ali ne odnosi se samo na Slobodu vec i za druge klubove... REPUBLIKA SRPSKA ce ucinit sve da sjebu BH fudbal jer njima je to u cilju... :evil:
Sve se to moze promjenit u zadnjem trenu,i njima je u cilju da sto vise para izvuku iz NSBIH,mislim da je ovo sto rade samo da dignu vaznost oko sebe i da ih se moli,ako ipak ne usvoje kao sto kazu,nema veze,barem ce uefa i fifa napravit savez,a oni ostadose praznih djepova.

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 08 mar 2011, 18:43

:D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 mar 2011, 18:49

ocekujem u subotu dobru tekmu i pun stadion...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 mar 2011, 19:02

ajdeeeeeeeeeee jogeeeeeeeeeeeeeeee,je.bo ga dedo i nana...........oplakah,tek sad pregledao...... :lol: :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 08 mar 2011, 19:15

slani grad je napisao/la:ocekujem u subotu dobru tekmu i pun stadion...
I dobar travnjak ... evo danas su nesto radili malo popravljali teren bice to dobro za igru :)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 mar 2011, 19:26

padobranac1978 je napisao/la:
ajdeeeeeeeeeee jogeeeeeeeeeeeeeeee,je.bo ga dedo i nana...........oplakah,tek sad pregledao...... :lol: :lol: :lol:
Jesi vidio "Bogdanova" kako kaze Alene ebo te Zeljo i nena :lol:

Ma sve je ovo super, al najjaca je scena kad onaj pade sa one ograde :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 19:36

Ekskluzivno: Denis Sadiković ponio ostavku! Jos i to da dodamo Denis Mujkic se nije pojavio na treningu znaci rasulo kod nas, ne valja ovo nikako :(

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 6 gostiju.