Nije problem, ima ko odigrati.Ne treba forsirati ,doći će vrijeme za Ordagića.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Dugo je prvenstvo, kup, povrede. Nek veceras upisu bodove,pa makar Ordagic zabio Sarajevu
Elvir Baljic
-
Aristotel555
- Kontakt:
Bezveze primljen gol, bolja Tuzla dosta, samo malo koncentracije u završnici..
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Koliko je ovaj Huso propao kao igrač to je stvarno teško objasniti.
Ma Nukic haos kao i uvijek!
Bili smo bolji ali katastrofalna reakcija cijele odbrane tima kod primljeno gola. Svi stoje. Nukic i Suki tankosavo. Dusan Hodzic isto tako. Ako u drugom nastavimo ovako mislim da bar bod uzimamo.
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 13 avg 2023, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Rutinski gubimo rekao bih.Ima tu neke igre (neefikasne),ali kao i prošle godine dovoljno je da protivnik nabaci dvije-tri lopte u naš kazneni prostor i tu je gol u našoj mreži jer golman i stoperi ne mogu da odbrane te situacije.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Pa iz nicega primimo , kakve smo kurate srece, odbijemu se direktno na nogu. Onako ne stojimo lose, trebali smo iskoristiti prilike, zabiti makar jedan. Hodzic kritican, ja bih ga vec vadio, jos jedan prekrsaj i napolje.
Elvir Baljic
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ja sam prebacio čim sam vidio da uvodi Belmina.
O tome pričamo evo mjesec i pol. Igraš sa protivnikom po mjeri, imaš priliku da ga pritisneš, može se preokrenuti ali namaš čim. Nemaš još jednog napadača nego ulazi Belmin da zaprijeti.
Nismo zaslužili poraz, ali nismo vala ni pobjedu. Ništa posebno.
O tome pričamo evo mjesec i pol. Igraš sa protivnikom po mjeri, imaš priliku da ga pritisneš, može se preokrenuti ali namaš čim. Nemaš još jednog napadača nego ulazi Belmin da zaprijeti.
Pa jel moguce da on još igra. Sramota.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:49Ja sam prebacio čim sam vidio da uvodi Belmina.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Treba zabiti da bi se uzeo bod, zasluzili smo bod,al nismo ga uzeli. Nije bilo toliko lose, ima prostora za napredak. Vjerujem i da je teren bio bolji da bi mi vise pokazali, lopta je oskakala, nije se moglo nesto posebno ni odigrati. Mesinovic bez komentara, covjek kao macka ima devet zivota, svasta prezivi.
Elvir Baljic
Nije ovo bilo toliko loše. Vidi se da ima potencijala ali treba još raditi. Milenko vrši trostruku izmjenu OK ali je trebao Migija izvaditi koji odmah pada jer ostaje bez daha. Može se Sarajevo na Tusnju pobijediti bez problema.
Husici se trebaju odlučiti dal im trebaju igrači profesionalci ili Misinovici. Pa dosta je više.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:01Treba zabiti da bi se uzeo bod, zasluzili smo bod,al nismo ga uzeli. Nije bilo toliko lose, ima prostora za napredak. Vjerujem i da je teren bio bolji da bi mi vise pokazali, lopta je oskakala, nije se moglo nesto posebno ni odigrati. Mesinovic bez komentara, covjek kao macka ima devet zivota, svasta prezivi.
Volio bih da se varam ali čini mi se da nas i ove godine očekuje borba za opstanak.Trudi se većina tih igrača,kruži se lijevo-desno,ali sve je to nekako jalovo i nekonkretno.
Nažalost problem organizacije odbrane prekida je izgleda nerješiva enigma za Bošnjakovića.Fejzić uglavnom posmatra dešavanja ukopan na liniji (ne komanduje odbranom),a ovi stoperi što igraju (Šukilović ili neki drugi) se ili sakriju ili ušeprtlje i onda ili primamo gol,ili je stativa,prečka ili šansa za protivnika.Takođe,ovo guranje Mešinovića ponovo u igru je stvarno degutantno postalo.
Nažalost problem organizacije odbrane prekida je izgleda nerješiva enigma za Bošnjakovića.Fejzić uglavnom posmatra dešavanja ukopan na liniji (ne komanduje odbranom),a ovi stoperi što igraju (Šukilović ili neki drugi) se ili sakriju ili ušeprtlje i onda ili primamo gol,ili je stativa,prečka ili šansa za protivnika.Takođe,ovo guranje Mešinovića ponovo u igru je stvarno degutantno postalo.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Eto ja sam ga vidio da ulazi i prebacio sa utakmice.husrefbeg je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:54Pa jel moguce da on još igra. Sramota.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:49Ja sam prebacio čim sam vidio da uvodi Belmina.
Znao sam da do gola ne možemo doći.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Nisam drug pametan, covjek se razocara kad vidi neke stvari. Ovakvim stvarima samo narusava se atmosfera u ekipi, svima je jasno da covjek u cetiri godine nije odigrao utakmicu kako treba, ali to ne mjenja nista.husrefbeg je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:04Husici se trebaju odlučiti dal im trebaju igrači profesionalci ili Misinovici. Pa dosta je više.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑13 avg 2023, 23:01Treba zabiti da bi se uzeo bod, zasluzili smo bod,al nismo ga uzeli. Nije bilo toliko lose, ima prostora za napredak. Vjerujem i da je teren bio bolji da bi mi vise pokazali, lopta je oskakala, nije se moglo nesto posebno ni odigrati. Mesinovic bez komentara, covjek kao macka ima devet zivota, svasta prezivi.
Elvir Baljic
Vidim Milenku je jako teško pao poraz. Sad ću ja kao nas "tuzlac", možda bi se moglo razmišljati o povratku Husrefa ipak je on nivo za PL. Milenku svaka čast al treba ovdje malo više znanja i iskustva.
Sve dok Mesinovic igra u tc onda se nema sta tražiti, momak je već 4-5 godina u klubu i ništa nije napravio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.