edit:
Ko ce normalan napisat da ADP moze platiti ceh
btw...danas je objavio da se sredinom juna zeni...

kako je on meni smijesan samo
Superman nas
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jbga, vi idete emocijama, a ja razumom.sarajlija89 je napisao/la:Ma jasta i na terenu je takav..zajebaje se samogestikulacija njegova cuvena
![]()
Najbolji golman svih vremena,zar nije Magicni??
A uz sve to...veliki covjek...ostao je kad je bio na vrhuncu i igrao u serie B...a povrede su ga mnogo unazadile
Nediraj nam Buffona i Del Piero, ostalos e slazemMaGiCa je napisao/la:Jbga, vi idete emocijama, a ja razumom.sarajlija89 je napisao/la:Ma jasta i na terenu je takav..zajebaje se samogestikulacija njegova cuvena
![]()
Najbolji golman svih vremena,zar nije Magicni??
A uz sve to...veliki covjek...ostao je kad je bio na vrhuncu i igrao u serie B...a povrede su ga mnogo unazadile
Chiellini, Buffon, ADP, Melo, Storari - out.
Clichy, Mascherano, Pastore, Sirigu, vdWiel - in.
Rivoluzione Juve come Moggi fa lavorato.
Ne diram ja nikoga.SoloJuve26 je napisao/la: Nediraj nam Buffona i Del Piero, ostalos e slazem

samo što si ti skroz promašio poentu, hehe ovo je očito slika iz nekog zaboravljenog prašnjavog almuba iz starih vremenaBianconeri1988 je napisao/la:Poenta tvoje slike je da si protiv Juventusa, a poenta moje slike je da je Juve na nogama, a Milan i inter na koljenima![]()
![]()
pa i ne bi reko...mislim da je ovo smisljeno a i da nije...poruka je jasnatony-mortale je napisao/la:samo što si ti skroz promašio poentu, hehe ovo je očito slika iz nekog zaboravljenog prašnjavog almuba iz starih vremenaBianconeri1988 je napisao/la:Poenta tvoje slike je da si protiv Juventusa, a poenta moje slike je da je Juve na nogama, a Milan i inter na koljenima![]()
![]()
Kljakave mu te nege.Bianconeri1988 je napisao/la:Poenta tvoje slike je da si protiv Juventusa, a poenta moje slike je da je Juve na nogama, a Milan i inter na koljenima![]()
![]()
što se tješimBianconeri1988 je napisao/la:Tony-mortale, tješi se ti![]()
![]()
Taj Kaka je sad nikakav igrac. Izgubio je brzinu i sklon je povredama.dzenan01 je napisao/la:Sad da imamo pametnu upravu (a nemamo) dovesti na ljeto Kaku za male pare (nešto slično kao Milan Ibrahimovića) i nek ostanu svi ovi isti polovnjaci uz drugog trenera, izborili bi LP. A još uz bekove i jednog napadača ko zna