Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Žao mi je samo u šta se troše zadnje Kloppove sezone.
Ako kroz 48h ne završimo ništa, onda smo totalno neozbiljna banter institucija.
Ako kroz 48h ne završimo ništa, onda smo totalno neozbiljna banter institucija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledam ovu njegovu pressicu nakon meča toliko mi djeluje rezignirano i porazeno, podsjeca na Wengera u zadnjim sezonama. Prica o vjeri u tim o specijalnoj sezoni pred nama a sekunde ne mogu da osjetim niti da se povezem s tom emocijom. Mozda su i godine jbg.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dajete ugovore na 10 godina, to United ne radi, plate dajemo, tj Woodward je davao, a i plate su vam vece nego u Liverpulu, nije da nudite LP, jedino ako je London toliko primamljivsoxx je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:08Nije rijec o unitedu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
https://x.com/sachatavolieri/status/169 ... 46976?s=46
picka im materina slagirana, 3 ponude slali kao jbni retardi.
prokleti amer, krepo vcrs
picka im materina slagirana, 3 ponude slali kao jbni retardi.
prokleti amer, krepo vcrs
Daj ovog balvana iz PSV-a, bar ćemo imati najveći prosjek spolovila u ligi. Btw jeste vidjeli šta Gomez nosi među nogama. U mom selu se oružani list za ono vadi.
Florentino Luis, Sangare, Doucoure, Fofana, Kone, Thuram, Andre, Redondo, Diaz. Ima stvarno raznih opcija a srecom pare su tu nemaju nikakvog izgovora da se neko ne dovede.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A sad valja izvalit 100 milki
American businessman Pallotta, says his compatriot Henry was convinced he had paid over the odds for Salah when the deal was struck.
Speaking to ESPN, Pallotta said: "He was sort of bitching a little about, 'Did we overpay? I think we overpaid.' And I said, 'I'll buy you lunch.'"
City - Rodri
United - Casemiro
Chelsea - Caicedo
Arsenal - Rice
Liverpool - Error 404
Bokte Tottenham je bolje pokriven na DM od nas.
United - Casemiro
Chelsea - Caicedo
Arsenal - Rice
Liverpool - Error 404
Bokte Tottenham je bolje pokriven na DM od nas.
Uh pa mi poslije Bournemoutha idemo u goste Newcastleu 
Ma za 10 godina ce tskve plate biti i u Bosni. Inflacija kad pojede, mudryk nece moc prezivljavat sa svojih 100k. Otici ce na frontrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:23Pa dajete ugovore na 10 godina, to United ne radi, plate dajemo, tj Woodward je davao, a i plate su vam vece nego u Liverpulu, nije da nudite LP, jedino ako je London toliko primamljiv![]()
Zasto tone Brighton
A hajde sve I nekako, nama je problem ogroman to sto bukvalno bilo kakvu loptu posaljes u prostor iza Trenta I bilo kakav igrac da tu utrčava pravi nam se problem, rijetko je da te situacije rijesimo da se nama lopta vrati, ili ide dugo izbijanje, ili lopta u aut ili je protivnicki igrac stigne, ne mora biti ni neka precizna lopta I uvijek imamo problem, ne mozemo vratiti posjed skoro nikad u tim situacijama.
Čuj sad ponudili 60 miliona funti za Laviu, ko je ovdje lud?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.