Babuka odje ostaje. Ti si amarov dupelizac i neprijatelj kluba.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
He's backVandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:54Ti si ovdje po zadatku. Vidi ti se po komentarima. Ima jedna druga tema. Poremeceni su svi tako kao i ti. Probaj tamo. Iz istog su grada.Pablo11 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:36Sta kaze morz sinoc, ide li uskoro neka tuzbica?MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:13Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.![]()
![]()
![]()
Znaš kakvo mišljenje o tebi kao forumašu imam, nemam to potrebe ni govoriti, ali nije ti trebalo sinoć spominjanje drugog foruma i Amara. Niko nema pravo braniti nikome da piše bilo šta što je vezano za Želju ali mislim da je ta priča u ovom momentu apsolutno nepotrebna i nelogična.
Da mi je neko rekao prije 5 godina da ce iz naseg kluba izaci golman koji nije zakovan za liniju rekao bih mu da je lud.. svaka cast za ovog momka po meni najveca greska basica do sada je to sto je gurao mulalica u euro tekmama.. koja razlika izmedzu njega I kjosevskog recimo..
!
Jedan jedini zadatak je Zeljeznicar. U oporavak najveceg kluba u drzavi idemo prema tome tako da amawi i slicni nemaju sta traziti. Nek ganja lutvu mrtvog po dvoristu, sto se misketa tice nebitan je skroz.Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:54Ti si ovdje po zadatku. Vidi ti se po komentarima. Ima jedna druga tema. Poremeceni su svi tako kao i ti. Probaj tamo. Iz istog su grada.Pablo11 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:36Sta kaze morz sinoc, ide li uskoro neka tuzbica?MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 avg 2023, 19:13Sad naletih malo na forum Misketovih uposlenika, @Virtu4l šalju ti ljudi lijepe pozdrave, ne znam kako ne možeš a da i ti njima malo ne pošalješ koji pozdrav, da se ljudi ne osjećaju izignorisani.![]()
![]()
![]()
A realno velika je razlika u prvim njegovim i Vecinim utakmicama, Muftic je bio sve samo ne golman dok je Vedran odmah na početku imao zapažene partije.gruezi je napisao/la: ↑13 avg 2023, 21:25Da mi je neko rekao prije 5 godina da ce iz naseg kluba izaci golman koji nije zakovan za liniju rekao bih mu da je lud.. svaka cast za ovog momka po meni najveca greska basica do sada je to sto je gurao mulalica u euro tekmama.. koja razlika izmedzu njega I kjosevskog recimo..
Sale je bio Zeljovac od glave do pete i nadriljudina.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Lokomotifa, Mana, MoSaZeLjo1921 i 46 gostiju.