Pa.nije nikad ni bilo ,ovo lijecenje kompleksa pojedinaca nam je i smijesno gdje lik na krcate tribine napravi poluprazan stadion ,ko god imalo prati gu zna da su zeljini simpatizeri 2 klase bolji a manijaci od hordi bar 3mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:44Kad god je vise ljudi na Kosevu nego na cumezu,oni dobijaju bjesnilo.
Hahaha joj ja vecu nebulozu nikad nisam cuo,kad ste bili bolji 80tih,90tih,2000tih? Jedna tribina na Kosevu je kao vas cijeli stadion,protiv Torpeda nas dodje cifra sto je za vas pojam,prijateljske dok je Dudic vodio isto pojam,ali niste mi bitni da vam ja nesto dokazujem. Uvijek ste imali od HZ komplekse,stara ekipa vas je satirala gdje god je bilo prilike,vazda ste zato jozeve nosali ko curice,pa poslije zapad itd ni jedna grupa nije u stanju uvijek u svemu dobra da bude i prva. Koreografije od HZ su za Manijake npr pojam. Evo i zvanicno nas opet vise i to nakon ispadanja iz evropeCuspajz je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:04Pa.nije nikad ni bilo ,ovo lijecenje kompleksa pojedinaca nam je i smijesno gdje lik na krcate tribine napravi poluprazan stadion ,ko god imalo prati gu zna da su zeljini simpatizeri 2 klase bolji a manijaci od hordi bar 3mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:44Kad god je vise ljudi na Kosevu nego na cumezu,oni dobijaju bjesnilo.![]()
sad ce on samo dok izracuna pare od dzeke,rebalans ,od ulaznica i da javi da je zeljo u plusu 2 milionaopalaopala je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:48Vise ljudi na meču Sarajevo-Posušje nego Željo-Borac , kmeee kmeeee .
Virtul na aPratima, zar je mgouce derbi takav i kone vas ubise protiv Posusja. Još računaj Lešinare a vamo nije bio niko iz Posusja.
Virtule izdrži, nije ti lako
Pa nije im bitna posjeta na stadionu nego kada termin najviše odgovara zbog tv prenosa. Očekuj na jesen redovno utakmice u 13h.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:41A Tuzla-Sarajevo u ponedjeljak u 17:00
Umjesto da se radi na tome da se posjeta na stadionima poveca oni daju neke termine gdje niko ne moze stici na utakmicu
FK Sarajevo ima 3000. članova, dok FK Željezničar ima 8000. članova. Sve ti je samo rečeno.donDondon je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:37sad ce on samo dok izracuna pare od dzeke,rebalans ,od ulaznica i da javi da je zeljo u plusu 2 milionaopalaopala je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:48Vise ljudi na meču Sarajevo-Posušje nego Željo-Borac , kmeee kmeeee .
Virtul na aPratima, zar je mgouce derbi takav i kone vas ubise protiv Posusja. Još računaj Lešinare a vamo nije bio niko iz Posusja.
sarajevo protiv posusja vise navijaca nego zeljo borac derbi kola,meni nista nije receno a kamoli da mi je jasnoBiHSportman je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:52FK Sarajevo ima 3000. članova, dok FK Željezničar ima 8000. članova. Sve ti je samo rečeno.donDondon je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:37sad ce on samo dok izracuna pare od dzeke,rebalans ,od ulaznica i da javi da je zeljo u plusu 2 milionaopalaopala je napisao/la: ↑14 avg 2023, 11:48Vise ljudi na meču Sarajevo-Posušje nego Željo-Borac , kmeee kmeeee .
Dajte jos ovakvih da im se smijemo
Razumijem duh zajebancije, ali ako ozbiljno mislite da je vas bilo 7500, a nas 7000, obavezno dioptriju neku srediti.donDondon je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:54sarajevo protiv posusja vise navijaca nego zeljo borac derbi kola,meni nista nije receno a kamoli da mi je jasnoBiHSportman je napisao/la: ↑14 avg 2023, 12:52FK Sarajevo ima 3000. članova, dok FK Željezničar ima 8000. članova. Sve ti je samo rečeno.
Haveru bio sam skoro na svakoj tekmi od 98 do 2020, dobro znam scenu što se tiče grupa i upućen, nekad vas je u Banoviće Travnik Tuzla išlo po šaka jada, sjećaš se?
Morgen19 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 13:07Haveru bio sam skoro na svakoj tekmi od 98 do 2020, dobro znam scenu što se tiče grupa i upućen, nekad vas je u Banoviće Travnik Tuzla išlo po šaka jada, sjećaš se?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AVNOJ, Bing [Bot], ErosViverosViv, ExBlueone, MikiPirs, Proximic i 32 gosta.