FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Te vrste informacija i da su tacne nisu za forum. Samo nanose stetu klubu.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ušao sam danas na forum da širim Al Jaber propagandu
Al Jaber highlightsi iz Dinama:
Tri njegove asistencije na jednoj utakmici za Dinamo:
Al Jaber highlightsi sa jednog meča dok je igrao u Saudijskoj Arabiji:
Propagandni video njegovog predstavljanja koji su mi naredili da napravim Bin Salman i Romeo Jozak vol. 1:
Propagandni video njegovog predstavljanja koji su mi naredili da napravim Bin Salman i Romeo Jozak vol. 2:

Ima još dosta materijala njegovih poteza dok je igrao u saudijskoj ligi i reprezentaciji, pa ako želite mogu postaviti još.
Kakav talenat je Abdulmalik Al Jaber.
Propagandni video njegovog predstavljanja koji su mi naredili da napravim Bin Salman i Romeo Jozak vol. 1:
Propagandni video njegovog predstavljanja koji su mi naredili da napravim Bin Salman i Romeo Jozak vol. 2:

Ima još dosta materijala njegovih poteza dok je igrao u saudijskoj ligi i reprezentaciji, pa ako želite mogu postaviti još.

Kakav talenat je Abdulmalik Al Jaber.

Ocekivo sam jedan naslov na ss.ba: Odbio saudijske milione da bi igrao na Grbavici
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Bravo @braco
Kakvu tehniku decko ima
Treba mu samo dati vremena da ojaca i da se privikne na seniorski fudbal, PLBiH i krkanluk.

Kakvu tehniku decko ima

1921
Znaš li išta zašto nije nastavio u dinamovoj školi? Da li su procjenili da nije za njih ili je on htio da malo brže dođe do seniorskog fudbala? Jer realno po ovome izgleda kao vrh igrač.braco je napisao/la: ↑14 avg 2023, 15:47Ušao sam danas na forum da širim Al Jaber propagandu
Kakav talenat je Abdulmalik Al Jaber.![]()
@amidžatvojnajdraži
Ma jedva čekam da debituje dečko, napravit će takav boom da će nakon nekog vremena biti saudijskih zastava po stadionu k'o da nam je Hasan Čengić predsjednik kluba.
@Mire88
Ne znam stvarno.
Ma jedva čekam da debituje dečko, napravit će takav boom da će nakon nekog vremena biti saudijskih zastava po stadionu k'o da nam je Hasan Čengić predsjednik kluba.
@Mire88
Ne znam stvarno.
Drugi Stila.Upamtite.Ima da pita Krpica i Haracica loptama.
Upravu si vala treba zastave saudije ne bil kakvog sponzora nasli
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Kad se sjetim kako su neki tugovali za Edisom i govorili da je Basic fula 100%. Vise ni ne lajkuju postove na instagramu kad pobjedimo. Ljudi kao navijaci kluba, a vazniji im ego od istog...Samo steta sto ga jos ranije nismo zamjenili, ali valjda tako to trebalo, da mozemo napraviti dobru usporedbu i da vise cijenimo ono sto imamo.
-
- Kontakt:
1921
- Austinpowers
- Kontakt:
Basic je majstor, ali ne treba Edisa pljuvat. Kakav god da je bio uskocio je tu kad nije niko htio i sigurno je radio za klikere. Hajde da vidim ko bi od nas ostao na poslu da plata kasni ili da je nema nikako. Plavo srce. To sve govori, ali sto se tice fudbalskog znanja i opste kulture tu je tanak
Gure Juvo
VTZ
VTZ
Ima ih i koji su tugovali za Edisom i prizivali Dudica.plavi033 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 18:40Kad se sjetim kako su neki tugovali za Edisom i govorili da je Basic fula 100%. Vise ni ne lajkuju postove na instagramu kad pobjedimo. Ljudi kao navijaci kluba, a vazniji im ego od istog...Samo steta sto ga jos ranije nismo zamjenili, ali valjda tako to trebalo, da mozemo napraviti dobru usporedbu i da vise cijenimo ono sto imamo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Abdulmaliče, dobrodošao među pravu raju. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dudic je jedan krkan hvalisavi koji se rodio da vodi klubove poput Veleza. Hvala Bogu sto on nije dosao. Radije 10 godina Edisa nego jedan dan glavatog seljobera Fedje na klupi
Edis nije kapacitet, i to ptice na grani znaju. Ali covjek je odradio koliko je mogao, i hvala mu. Itekako ima njegovih zasluga sto smo uhvatili Europu. Ne treba ga vrijedjati, nismo pitari.
Basic je posebna prica. Ja jesam bio za njega kada je bilo on ili Dudic, ali nisam ocekivao nista specijalno. Covjek je pokazao da zna i moze voditi Zelju. Stvari koje on radi, nacin na koji pristupa poslu, su avangarda za PLBiH. Klub i navijaci moraju stati iza njega. Sad je to lako, ali kad dodju rezultatske krize nece biti. Ako ne budemo to u stanju uraditi, onda ni ne zasluzujemo nista bolje.

Basic je posebna prica. Ja jesam bio za njega kada je bilo on ili Dudic, ali nisam ocekivao nista specijalno. Covjek je pokazao da zna i moze voditi Zelju. Stvari koje on radi, nacin na koji pristupa poslu, su avangarda za PLBiH. Klub i navijaci moraju stati iza njega. Sad je to lako, ali kad dodju rezultatske krize nece biti. Ako ne budemo to u stanju uraditi, onda ni ne zasluzujemo nista bolje.
1921
- MocMahale444
Treba ga pljuvati na svakom koraku jer onako seljast i neuk nam je ujebo ekipu.
I edisa i amara na svakom koraku pljuvati i one sto ih podrzavaju.
Da su slucajno dali one pare koje je trazio arteta dudic bi nam sad bio trener fujjjjjjjjjjjjjjjj.
Bujrum Arape kod prave raje.
I edisa i amara na svakom koraku pljuvati i one sto ih podrzavaju.
Da su slucajno dali one pare koje je trazio arteta dudic bi nam sad bio trener fujjjjjjjjjjjjjjjj.
Bujrum Arape kod prave raje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.