Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Portugalci ni malo naivna ekipa, nije ono jučer bila samo naša losa partija.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Loš filing imam. Poljaci bi mogli iznenaditi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Da nas pobjede, meni to uopste ne bi bilo iznenađenje. Nismo mi neki favoriti, vec 50:50 vecerasnja utakmica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma mene više ne može iznenaditi da nas Malta razbija, ha u košarci ha u fudbalu. Nadajmo se da mogu nešto završit bez srkleta.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:06Da nas pobjede, meni to uopste ne bi bilo iznenađenje. Nismo mi neki favoriti, vec 50:50 vecerasnja utakmica
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
U principu bi veći pritisak trebao biti na njima. Domaćini su, četvrta ekipa u Evropi... Na stranu dosta izmijenjen roster, ali to njihovi nedavni rezultati sigurno utiču na očekivanja javnosti.
Tako da ono, ako će šta biti iznenađenje to je onda eventualna naša pobjeda bez obzira što smo mi individualno kvalitetniji (ali sveukupno daleko od toga da možemo reći da smo kao neki veći favorit) i što nam bookmakeri daju veće šanse večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jezik pregriz'o...

Ja se s druge strane nadam da cemo odigrati 25% bolje u odnosu na jucer i da cemo pobjediti...valjda su im se ruke jucer navikle na lopte i obruceve u dvorani, te da ce sut bolji biti, jos ako se ne podlegne pritisku publike, te nahajcaju Vrabca i Lazica na Ponitku...vjerujem da rezultat nece izostati...
Pored Muse, Garze i Jusufa, ocekujem da jos neko veceras iskoci, Atic ili Alibegovic...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uzeše portugalci madjare, što znači da nam večerašnji trijumf garantuje prvo mjesto
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima i toga. Domaćinstvo koliko je plus toliko je i minus. Nama ide u prilog što će oni sigurno ući napetije u meč nego Portugalci. I što teško da možemo onako slabo odigrati opet prvo poluvrijeme. Ne da mi se više nervirati, treba ova ekipa napokon da iskoristi sav potencijal, a ima ga dosta. Idemo ovo riješiti sa 10+.Raonffa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:09U principu bi veći pritisak trebao biti na njima. Domaćini su, četvrta ekipa u Evropi... Na stranu dosta izmijenjen roster, ali to njihovi nedavni rezultati sigurno utiču na očekivanja javnosti.
Tako da ono, ako će šta biti iznenađenje to je onda eventualna naša pobjeda bez obzira što smo mi individualno kvalitetniji (ali sveukupno daleko od toga da možemo reći da smo kao neki veći favorit) i što nam bookmakeri daju veće šanse večeras.

Ja osjećam Realovsku partiju Džanana. On bi mogao biti taj koji će potopiti ove. Od Nurka ne očekujem nešto pretjerano puno, ne djeluje mi kao onaj stari Jusuf kojeg su se svi pribojavali. Sretno.Vaya je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:10Jezik pregriz'o...![]()
Ja se s druge strane nadam da cemo odigrati 25% bolje u odnosu na jucer i da cemo pobjediti...valjda su im se ruke jucer navikle na lopte i obruceve u dvorani, te da ce sut bolji biti, jos ako se ne podlegne pritisku publike, te nahajcaju Vrabca i Lazica na Ponitku...vjerujem da rezultat nece izostati...
Pored Muse, Garze i Jusufa, ocekujem da jos neko veceras iskoci, Atic ili Alibegovic...
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
IceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:20Ima i toga. Domaćinstvo koliko je plus toliko je i minus. Nama ide u prilog što će oni sigurno ući napetije u meč nego Portugalci. I što teško da možemo onako slabo odigrati opet prvo poluvrijeme. Ne da mi se više nervirati, treba ova ekipa napokon da iskoristi sav potencijal, a ima ga dosta. Idemo ovo riješiti sa 10+.Raonffa je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:09U principu bi veći pritisak trebao biti na njima. Domaćini su, četvrta ekipa u Evropi... Na stranu dosta izmijenjen roster, ali to njihovi nedavni rezultati sigurno utiču na očekivanja javnosti.
Tako da ono, ako će šta biti iznenađenje to je onda eventualna naša pobjeda bez obzira što smo mi individualno kvalitetniji (ali sveukupno daleko od toga da možemo reći da smo kao neki veći favorit) i što nam bookmakeri daju veće šanse večeras.![]()
Ja osjećam Realovsku partiju Džanana. On bi mogao biti taj koji će potopiti ove. Od Nurka ne očekujem nešto pretjerano puno, ne djeluje mi kao onaj stari Jusuf kojeg su se svi pribojavali. Sretno.Vaya je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:10Jezik pregriz'o...![]()

Hvala drugZutiFKS je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:52Linkovi![]()
https://cdn.livetv693.me/webplayer.php? ... =3822&si=3
https://poscitech.click/player/stream-128.php
https://easyupload.io/nxik8o (skinuti fajl i pokrenuti preko VLC playera)
Poljaci već počeli sa studijskom emisijom.

Nije im dvorana bas skroz ispunjena do kraja, nece biti neizdrzljiva atmosfera...
Poljakinje haman na Jadranu suncaju guzove..
Poljakinje haman na Jadranu suncaju guzove..

alibegović starta na poziciji 3
Sretno momci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jel vama stopaju ovi linkovi ili samo mene jebu...i ne gledam preko vpn vec preko bhtelecoma 100 mb/s
-
- Kontakt:
Jbt ba NBA centar koji kad dodje za repku vise vremena iza linije za 3 poena provodi -.-
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mere duže od 3 sekunde…NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:39Jel vama stopaju ovi linkovi ili samo mene jebu...i ne gledam preko vpn vec preko bhtelecoma 100 mb/s
#Punoljetstvo
Ko kad u NBA ne smije mrdnut iza te linije, pa ovdje misli da ce sve ubacitilinethreader je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:40Jbt ba NBA centar koji kad dodje za repku vise vremena iza linije za 3 poena provodi -.-

To me uvijek nerviralo kod njega. Sta sutas za 3 kad ne mozes nikad pogodit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva sekvenca ovih sudija. 

https://cdn.livetv693.me/webplayer.php? ... =3822&si=3NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 avg 2023, 20:39Jel vama stopaju ovi linkovi ili samo mene jebu...i ne gledam preko vpn vec preko bhtelecoma 100 mb/s
kod mene ovaj jednom iskočio otkad je krenula tekma a imam mobilni net
Joj suđenjaa i qrca, fuuj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.