Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Koliko se moze ocekivati za vikend na Bilinom navijaca? Nije zayebancija niti ista, pitam normalno?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pitam se jel sebi @Truhlo dao nadimak po truhlim zubima koje posjeduje, pored toga što mu je i mozak istruho. Bilo kako bilo, nije to daleko od istine, barem je pošten čovjek prema sebi.
Dvije stvari zabrinjavaju. Prva je ovo što je @Sky spomenuo, a to je da tamo negdje od Slobodine borbe za opstanak u PL, ozračeno-krezavi navijači petoligaša non-stop spominju Slobodu, sanjaju je, traume imaju. Ako se dobro sjećam, oni su se uzdali u dobre bratske odnose između Fukara i Robijaša kada su se i sami našli u poziciji da strepe od ispadanja. Jednu ruku su držali iznad šahta koji vodi do cvajte, a onda je velika Sloboda svom svojom snagom nagazila na tu ručicu i u mnogome umanjila šanse ozračenima za opstanak u društvu najboljih. E tu su sami krivi, jer su upravo zbog ovakvih truhlih, krezavih navijača narušili dobre odnose sa Slobodom. Oni koji su bolje upućeni, sjetit će se i da su navijači obje ekipe dočekivali jedni druge pred ajd da kažemo crveno-crni derbi u svojim gradovima. Roštiljalo se, pilo se, sjelilo se. Rezultat je bio najmanje bitan, poneka doskočica i provokacija je postojala na tribinama, ali sve u cilju dobre zajebancije. Ali, nažalost sve to je nestalo. A kako i ne bi, kad su krezavo-ozračeni uništili svoj sopstveni klub, kamoli odnose sa ostalima. Mogu oni bacat priču kako se vraćaju iz ponora, kako ide na bolje, kako očekuju borbu za trofej za 3 godine itd. No, realnost je drugačija. Čelik nije više onaj stari. Sada je jedino što im ostaje da pokušaju da se sprdaju sa većim klubovima poput Slobode, Veleža, Sarajeva, Širokog itd.
Druga stvar koja zabrinjava je ta što pojedini klubovi i pored finansijskih propusta i lopovluka imaju pravo igrati čak i ovu 1.Ligu FBiH. Sve dok se bude popuštalo klubovima koji rade te malverzacije, ni ova država a ni ova liga neće na bolje. Tu prvenstveno mislim na Goražde i petoligaški krezavo-ozračeni klub.

Dvije stvari zabrinjavaju. Prva je ovo što je @Sky spomenuo, a to je da tamo negdje od Slobodine borbe za opstanak u PL, ozračeno-krezavi navijači petoligaša non-stop spominju Slobodu, sanjaju je, traume imaju. Ako se dobro sjećam, oni su se uzdali u dobre bratske odnose između Fukara i Robijaša kada su se i sami našli u poziciji da strepe od ispadanja. Jednu ruku su držali iznad šahta koji vodi do cvajte, a onda je velika Sloboda svom svojom snagom nagazila na tu ručicu i u mnogome umanjila šanse ozračenima za opstanak u društvu najboljih. E tu su sami krivi, jer su upravo zbog ovakvih truhlih, krezavih navijača narušili dobre odnose sa Slobodom. Oni koji su bolje upućeni, sjetit će se i da su navijači obje ekipe dočekivali jedni druge pred ajd da kažemo crveno-crni derbi u svojim gradovima. Roštiljalo se, pilo se, sjelilo se. Rezultat je bio najmanje bitan, poneka doskočica i provokacija je postojala na tribinama, ali sve u cilju dobre zajebancije. Ali, nažalost sve to je nestalo. A kako i ne bi, kad su krezavo-ozračeni uništili svoj sopstveni klub, kamoli odnose sa ostalima. Mogu oni bacat priču kako se vraćaju iz ponora, kako ide na bolje, kako očekuju borbu za trofej za 3 godine itd. No, realnost je drugačija. Čelik nije više onaj stari. Sada je jedino što im ostaje da pokušaju da se sprdaju sa većim klubovima poput Slobode, Veleža, Sarajeva, Širokog itd.
Druga stvar koja zabrinjava je ta što pojedini klubovi i pored finansijskih propusta i lopovluka imaju pravo igrati čak i ovu 1.Ligu FBiH. Sve dok se bude popuštalo klubovima koji rade te malverzacije, ni ova država a ni ova liga neće na bolje. Tu prvenstveno mislim na Goražde i petoligaški krezavo-ozračeni klub.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja ocekujemo oko 5 milja

Koliko protiv Jedinstva?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa neka moja procjena vjerovatno oko 3 hiljade.
Nek vam je sretno protiv Radnika

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naruseni odnosi sa fukarama
Fukare same sebe ruse. Idemo, novi dan, nova nafaka, neka cijela BiH vidi sta slana sirotinja radi.
Here we go again. KURCEM U CELO

Fukare same sebe ruse. Idemo, novi dan, nova nafaka, neka cijela BiH vidi sta slana sirotinja radi.
Here we go again. KURCEM U CELO

UPAMTITE IMENA :
1. ALEKSANDAR JOVIĆ
2. ELDAR JUSUFOVIĆ
3. SENAD MUJKANOVIĆ
4. DEJAN PAVIĆ
5. GORAN MILIĆ
6. ELMIR ŠEĆERBEGOVIĆ
7. NINO DŽAMBIĆ
OD DANAS I ZAUVIJEK NEPRIJATELJI I GROBARI KLUBA.
Lažovi koji potpišu memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće kurve u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste JAVNO objavili.
Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač želje bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.
Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.
Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.
Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, zajebali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem zajebali ste se.![]()
Prepali ste se, dovodite Salku Zilđića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.
Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u BOJKOT sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.
OD OVOG TRENUTKA SVA NAŠA AKTIVNOST JE USMJERENA NA SLOBODU KOMPRED I RK SLOBODA TUZLA.
OD OVOG TRENUTKA NASTAVLJAMO GDJE SMO STALI 2018.e godine, LIJEPIT ĆEMO ĆELAVU GLAVU PO GRADU, SVI ĆE TE ZNATI ODAVDJE DO KIKAČA.
I PAVIĆA ISTO. NISMO TE PRESKOČILI, NISI MOGO MRAMOR VODIT, A SAD BI U SLOBODU.
Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da **** od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i kurve koje žele da troše gradski novac.
Ganjat ćemo se dokle god bude zadnjeg od nas, mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu.
Fukare Tuzla
Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sloboda, popularne Fukare, prekinuli su bojkot protiv uprave tuzlanskog kluba na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanoviem nakon samo 30 dana.
Predsjednika Mujkanovića su nazivali "ublehašem", "Mačkom Tomom", te su poručili kako su u ratu sa njim.
Prije deset dana su postavili čelnicima Slobode četiri zahtjeva kao uslov za prekidanje bojkota.
Fukare su zahtjevale da se sjeverna tribina stadiona Tušanj osigura navijačkoj grupi, što uključuje prodaju ulaznica i točenje pića, a u svrhu finansiranja grupe.
Također, zatražili su zabranu organizovanog navijanja i stavljanja drugih navijačkih grupa iz BiH na sjevernu tribinu, kao što je bio slučaj prošle sezone na susretu Tuzla City - Velež.
Od Uprave su zatražili i osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice, te da na polusezoni Sloboda zauzme prvo mjesto i da se bodovno odvojio od drugoplasiranog.
Mujkanović ispred Slobode donirao Fukarama 5000 KM
Podržao rad navijačke grupe
Predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Senad Mujkanović posjetio je članove navijačke grupe Fukare u njihovim prostorijama s ciljem nastavka suradnje.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jest vam krivo što napredujemo u pmIceTea je napisao/la: ↑14 avg 2023, 23:03Hoće li se navijači bivšeg petoligaša izvlačiti na kraju sezone kako im nije bio uopšte cilj da se promovišu u bh. Premiership, pošto vidim da je na nekim podforumima počela da se vrti ta priča. Hoće li iko objasniti ko je član navijačke grupe TM koji je nekom krezavom robijašu razvalio šamarčinu pored stadiona Danac, tamo negdje kod borova ili gdje su već bili smješteni ozračeni? Poslije robijaši krenuli na jednog momka. I može li se objasniti kako to da bivši petoligaš komotno igra svoje ligaške utakmice iako očito ne bi trebali igrati zbog finansijskih propusta. Puno se priča, malo se zna.![]()
Čitava će se Bosna udruzit protiv nas u to sam siguran

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo da kazem da su Robijasi ugaseni kao grupa i molio bi da nas ne prozivaju bezveze, znaci ne zelim da cujem da nas nesto prozivate zbog ovog

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
Retard

Samo godine tuge s' tobom imam ja..

Jedan ukraden, drugi kupljen, sramota i za jedne i druge

Cuj fukarestina nesto proziva, dok reketare vlastiti klub

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trebali bi oni tu tribinu sto reketare katastarski prebacit na svoju grupu Fukarescina. Mislim da bi im to pametno bilo. Mogli bi onda rentat i "tribinu na dan"

Vama je izgleda smog opasno pojeo mozak u Zenici
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa od cega je onda kod vas manjak mozga, od soli mozda?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Logika nalaze da su oba transa kupljena, ili neko stvarno misli da su bravari znali gdje je trans i zasto je tu.
@fukara87 prvo zaustavis reket vlastitog kluba pa onda srati o navijacima. Bolje biti i ugasen nego fukara iz tuzle koja svoj klub muze.

@fukara87 prvo zaustavis reket vlastitog kluba pa onda srati o navijacima. Bolje biti i ugasen nego fukara iz tuzle koja svoj klub muze.
Celik!3,2,2.
Pa gore je prodat trans nego da ti ga ukradu hahaha
Koji retardi, ne bi me čudilo da na piku prodaju transove šabani

Koji retardi, ne bi me čudilo da na piku prodaju transove šabani

Fukare su inteligentne, razradili su plan u detalje. Prvo teretana i stereoidi da dobiju na masovnosti, nema ih puno ali zato su sad na vagi teški za dvojicu. Onda su isplanirali da se okupe oko Azmirove sise ali s obzirom da ih Tuzla nije ispoštovala u toj namjeri procijenili su da nema potrebe ići glavom kroz zid i da je bolja opcija dogovor sa Senadom, starim partnerom u reketarenju Slobodanke. Zamislite, odete na utakmicu i uz to imate dnevnicu, fantazija i san svakog ultrasa.
Zaboravio si placeno gostovanje i pive u lisabonuchily-rz je napisao/la: ↑15 avg 2023, 10:57Fukare su inteligentne, razradili su plan u detalje. Prvo teretana i stereoidi da dobiju na masovnosti, nema ih puno ali zato su sad na vagi teški za dvojicu. Onda su isplanirali da se okupe oko Azmirove sise ali s obzirom da ih Tuzla nije ispoštovala u toj namjeri procijenili su da nema potrebe ići glavom kroz zid i da je bolja opcija dogovor sa Senadom, starim partnerom u reketarenju Slobodanke. Zamislite, odete na utakmicu i uz to imate dnevnicu, fantazija i san svakog ultrasa.

Kakvi papci, ovo nema nigdje na svijetu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.