Još uvijek boli?
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ponudili razmjenu. Fati za Felixa. Nadam se da će Atletico pristati. Što kaže let3, ne treba nam igrač koji u kontri ne zna uputiti pas suigraču u prostor.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ako Atletico pristane to će biti prvi put da smo mi nekog zae.bali
- NisamInSajder
- Kontakt:
A ne zna se ko je koga zaj. Obojica su bili ogromni talenti, Felixa je uništio Simone i njegov defanzivni fudbla, a Fatija povrede. Ali, opet imaš lakši posao od Simeonea i Atletica, lakše je izvaditi iz kanala igrača kojem nije odgovarala taktika koji je pao u samopoudanju, nego nekog ko je kuburio sa povredama, pa možda u najbitnijim dijelu karijere za igrače kakvim su se prognozirali. A ima i još jedna caka, što bi Fati mogao proći isto kao i Felix, Fati niti je neki veliki defanzivac, niti ratnik, baš špic-krilo kakav Atletico ne treba.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bas će Felixu odgovarati taktika u Barceloni, zašto taktika nije uništila Greizmana u Atleticu?
Don't hate what you don't understand.
Felix u ovoj razmjeni odmah , bez razmisljanja.Gotovim Fatija ali Felix je bas vrhunski all rounder.U Atleticu igra toplo hladno , na momente pokaze pure class , na momente se uklopi u bunkericu i sivilo.
Felix je prevara da valja uzeo bi ga Chelsea.Sreća pa će Neymar u Arabiju inače bi Laporta napravio veliku grešku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Felixa treba dovest pod hitno neovisno od fatija i onda igrat 352 gdje bi on imo idealnu poziciju second strikera,jer ionako necemo imati spaćnog krila za 433 formaciju gdje su krila ponajvazjiji igraci,a mi tu najtanji
Treba ga dovest il za pare il jos bolje u razmjeni za fatija, on i cancelo bi se savrseno uklopili u 3 5 2 formaciju
Treba ga dovest il za pare il jos bolje u razmjeni za fatija, on i cancelo bi se savrseno uklopili u 3 5 2 formaciju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Ne znam sta ocekivati od Felixa ali uvijek bih izabrao njega prije Neymara…
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa bilo bi iznenadjenje a i pravo osvjezenje da se odluce za 23godisnjaka, da ne uzimaju samo veterane 31+.
- jasonstatham
- Kontakt:
Biće to izuzetno teško izvesti. Cerezo je tvrdoglava cicija, plus neće tako lako prihvatiti da je ispušio 127 mil evra.
No, Barceloni se uopšte ne žuri, niti moraju insistirati. Za razliku od Atletica. 15 mil plate, 23 godine, javno nezadovoljan, grije klupu. Teren idealan da im se vrati za Griezmanna.
Mada, idioti su ovo. Na kraju će Barcelona razmijeniti i doplatiti.
Više bih volio da završe sa prodajom Lengleta Saudiji. Cijena 15 mil i ogromno oslobađanje plate. Tada je stvarno realno i pokušati Silvu. Ukoliko City pristane u šta sumnjam.
No, Barceloni se uopšte ne žuri, niti moraju insistirati. Za razliku od Atletica. 15 mil plate, 23 godine, javno nezadovoljan, grije klupu. Teren idealan da im se vrati za Griezmanna.
Više bih volio da završe sa prodajom Lengleta Saudiji. Cijena 15 mil i ogromno oslobađanje plate. Tada je stvarno realno i pokušati Silvu. Ukoliko City pristane u šta sumnjam.
Lamine Yamal.
Njega mi trebamo, on je osovina kao što je i Messi bio.
Njega mi trebamo, on je osovina kao što je i Messi bio.
Ebo mater svoju, svi odose tamo a ovaj lesinar nece. Pisao je Romano da je bila neka ponuda na stolu ali da je ovaj odbio.jasonstatham je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:59Više bih volio da završe sa prodajom Lengleta Saudiji. Cijena 15 mil i ogromno oslobađanje plate. Tada je stvarno realno i pokušati Silvu. Ukoliko City pristane u šta sumnjam.
E cup Abde zamjena za brazilca. Haha, joj Xavi i ti vala seres malo je reci...
@igrajlopte 🐦
Bitno je da je ekipa danas dobila slobodan dan. Nagrada valjda zbog onako dobre utakmice sa Getafeom. 
Brko iz druge galaksije!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Savrsena prilika za Barcelonu da im vrate za Grizmana!!! Grizman je otisao u Barcelonu za 120mil da bi ga vratili za 20mil dvije godine kasnije…jasonstatham je napisao/la: ↑15 avg 2023, 09:59Biće to izuzetno teško izvesti. Cerezo je tvrdoglava cicija, plus neće tako lako prihvatiti da je ispušio 127 mil evra.
Barceloni ide na ruku sto je Felix bio na posudbi prosle godine i da Chelsea (ekipa koja trenutno daje +100mil za bilo kakvog igraca za koje nikad nisam cuo) nije odlucila da otkupi njegov ugovor…
Znaci Barcelona ima sve karte da ovdje odradi veoma jeftin transer… Da se mene pita maksimum 25mil bih im ponudio (to je 5mil vise od kupovine Grizmana nazad u AM samo zato sto je Felix mladji od njega)… ni eura vise
Dobra zamisao, nema štaFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:03
Znaci Barcelona ima sve karte da ovdje odradi veoma jeftin transer… Da se mene pita maksimum 25mil bih im ponudio (to je 5mil vise od kupovine Grizmana nazad u AM samo zato sto je Felix mladji od njega)… ni eura vise
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa dobro. Ako nece prihvatiti nek im ostane igrac koji hoce da ode i kojeg oni sami hoce da prodaju…a njemu ce redovno plata biti uplacena… a ako hoce da Fati bude ukljucen u transfer onda 1 za 1 i to je to…let3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:06Dobra zamisao, nema štaFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:03
Znaci Barcelona ima sve karte da ovdje odradi veoma jeftin transer… Da se mene pita maksimum 25mil bih im ponudio (to je 5mil vise od kupovine Grizmana nazad u AM samo zato sto je Felix mladji od njega)… ni eura viseali Atletico nece pristati na takvu ponudu. Oni trazi Fatija za uzvrat. Kao da se na pijaci mijenjaju kaca kupusa i vreca krompira
![]()
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne, ne, ne. Nipošto.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:03Znaci Barcelona ima sve karte da ovdje odradi veoma jeftin transer… Da se mene pita maksimum 25mil bih im ponudio (to je 5mil vise od kupovine Grizmana nazad u AM samo zato sto je Felix mladji od njega)… ni eura vise
Felix vrijedi nekih 50 mil evra. U nekim normalnim okolnostima. U ovim gdje ništa ne ide na ruku Atleticu (pisao sam ranije), mnogo, mnogo manje od toga. Jedan od najvećih troškova la lige za igrača koji ne igra.
Ponuditi ključ za ključ. Ako neće, ćao. Neka se pate. Fatijem bi makar imali igrača raspoloženog za igru.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Isto razmisljas kao Barcelonina uprava. Sam pumpas cijenu igracu drugog tima… I Grizman je vrijedio makar duplo ali je otisao za 20mil… vidis da je sve moguce ako igrac i njegov trenutni klub zele transfer… i da ako ides sa razmisljanjem da igrac trenutno vrijedi 50mil onda ces ga platiti 70mil… pa ebo te AM je platio 23mil za Grizmana i Memphisa a ti sad govoris da Felix vrijedi 50mil…jasonstatham je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:28Ne, ne, ne. Nipošto.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:03Znaci Barcelona ima sve karte da ovdje odradi veoma jeftin transer… Da se mene pita maksimum 25mil bih im ponudio (to je 5mil vise od kupovine Grizmana nazad u AM samo zato sto je Felix mladji od njega)… ni eura vise
Felix vrijedi nekih 50 mil evra. U nekim normalnim okolnostima. U ovim gdje ništa ne ide na ruku Atleticu (pisao sam ranije), mnogo, mnogo manje od toga. Jedan od najvećih troškova la lige za igrača koji ne igra.
Ponuditi ključ za ključ. Ako neće, ćao. Neka se pate. Fatijem bi makar imali igrača raspoloženog za igru.
Sad kad razmislim opet ne bih dao 25mil. Ponudio bih im maksimum tih 23mil od Grizmana i Memphisa i to je to…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.