Napisao sam zato jer ne mogu vjerovati da su tako glupi da za koji Euro vise odmah polete negdje u veći klub a nisu spremni....a još kad vidiš kako se ponašaju i šta rade kad dođu tu bolje da se ne vraćaju ....uvijek sam bio protiv tih povrataka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:52Ja i?![]()
Sta Savic radi?Cuva li se Basic ukrainskih dronova?Kako nam je Gogo Karacic stari dalmos?![]()
Sto dalje od kluba i nikada se ne vratili.Ako Bog da nakon cetvrtka bit ce puno udavaca zeljno igranja grupne faze a neki nek uzivaju u malo vise para ali i anonimnosti sto se tice nogometne karte.
HŠK Zrinjski
-
Re: HŠK Zrinjski
Iako je u godinama, od naših bivših igrača
jedino bi Luku Modrića vratio u Zrinjski…;-)
jedino bi Luku Modrića vratio u Zrinjski…;-)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Iskreno znao sam za Sakotu da od tog nema nista, sad ce ga slat po posudbama 2. 3. liga, pa sjecate se da nije mogo duela uzet u nasoj ligi kako ce moc u HNL-u...SokolPravde je napisao/la: ↑14 avg 2023, 08:30Napisao sam zato jer ne mogu vjerovati da su tako glupi da za koji Euro vise odmah polete negdje u veći klub a nisu spremni....a još kad vidiš kako se ponašaju i šta rade kad dođu tu bolje da se ne vraćaju ....uvijek sam bio protiv tih povrataka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:52Ja i?![]()
Sta Savic radi?Cuva li se Basic ukrainskih dronova?Kako nam je Gogo Karacic stari dalmos?![]()
Sto dalje od kluba i nikada se ne vratili.Ako Bog da nakon cetvrtka bit ce puno udavaca zeljno igranja grupne faze a neki nek uzivaju u malo vise para ali i anonimnosti sto se tice nogometne karte.
Fali mu 30kg mase

-1905-
-
- Kontakt:
Kako je bola Belupo veći klubSokolPravde je napisao/la: ↑14 avg 2023, 08:30Napisao sam zato jer ne mogu vjerovati da su tako glupi da za koji Euro vise odmah polete negdje u veći klub a nisu spremni....a još kad vidiš kako se ponašaju i šta rade kad dođu tu bolje da se ne vraćaju ....uvijek sam bio protiv tih povrataka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:52Ja i?![]()

supervizor je napisao/la: ↑14 avg 2023, 10:26Kako je bola Belupo veći klubSokolPravde je napisao/la: ↑14 avg 2023, 08:30Napisao sam zato jer ne mogu vjerovati da su tako glupi da za koji Euro vise odmah polete negdje u veći klub a nisu spremni....a još kad vidiš kako se ponašaju i šta rade kad dođu tu bolje da se ne vraćaju ....uvijek sam bio protiv tih povrataka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:52
Ja i?![]()
Sto dalje od kluba i nikada se ne vratili.Ako Bog da nakon cetvrtka bit ce puno udavaca zeljno igranja grupne faze a neki nek uzivaju u malo vise para ali i anonimnosti sto se tice nogometne karte.![]()

-1905-
-
Gdje je Šakota prvo otišao u Dinamo, jeli tako? Za malo veće pare u trenutku kad ni u Zrinjskom nije bio standardan ....sta se blesav praviš ....sad u Belupu grije klupu a masu u Goldenu nabijasupervizor je napisao/la: ↑14 avg 2023, 10:26Kako je bola Belupo veći klubSokolPravde je napisao/la: ↑14 avg 2023, 08:30Napisao sam zato jer ne mogu vjerovati da su tako glupi da za koji Euro vise odmah polete negdje u veći klub a nisu spremni....a još kad vidiš kako se ponašaju i šta rade kad dođu tu bolje da se ne vraćaju ....uvijek sam bio protiv tih povrataka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:52
Ja i?![]()
Sto dalje od kluba i nikada se ne vratili.Ako Bog da nakon cetvrtka bit ce puno udavaca zeljno igranja grupne faze a neki nek uzivaju u malo vise para ali i anonimnosti sto se tice nogometne karte.![]()
Sakota i Sucic su se prodali jos kao juniori, glupa vam je prica kako su poletili, dobit ponudu da odigras, pa i sezonu sa juniorima Dinama je ogromna odskocna daska, jer skola nogometa Dinama je mozda top8 skola nogometa na svijetu, a da ne pretjerujem. Sve govori da i Splicani cesto polete iz Hajduka u Dinamo u mladjim uzrastima, a ne neko iz Mostara i jadne skole Zrinjskog.
Tako da glupa vam prica, dalje je sve bilo na Dinamu.
Tako da glupa vam prica, dalje je sve bilo na Dinamu.
Sto se mene tiče npr . i Bašića i Savića ja bih odmah vratio u Zrinjski ,momci su tu bili godinama i otišli trbuhom za kruhom i nisu otišli za siću i 99 % nas bi isto uradilo na njihovom mjestu.
Volim Mostar pa makar i vaki
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobar komentator,poznat mi glas.
Zna li netko kako se zove?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Filip Brkić msm, radio na RTL-u
Gdje je onaj Ćaltin jaro iz Bijeljine?!
Gdje je onaj Ćaltin jaro iz Bijeljine?!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Citam u Vecernjem Listu da nista jos sluzbeno od Uefe nije stiglo na adresu kluba sto se tice igranja pod BB u grupama ako prodjemo islandjane.
U slucaju ulaska u Europa Ligu nema ustupaka i do sada nisu radjena nikome ali budimo realni, sumnjam da je ikada ruzniji stadion bio blizu EL.
Konferencija bi mozda prosla dok bi zbog nedostatka Cat 4 u BiH morali po svemu sudeci u Hrvatsku na Poljud ako kojim slucajem zavrsimo u EL.
U slucaju ulaska u Europa Ligu nema ustupaka i do sada nisu radjena nikome ali budimo realni, sumnjam da je ikada ruzniji stadion bio blizu EL.

Konferencija bi mozda prosla dok bi zbog nedostatka Cat 4 u BiH morali po svemu sudeci u Hrvatsku na Poljud ako kojim slucajem zavrsimo u EL.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne znam da li bi nam iz Uefe dopustili da idemo u hrvatsku a ako bi slučajno bilo tako onda bi mozda igrali u DugopoljuAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:46Citam u Vecernjem Listu da nista jos sluzbeno od Uefe nije stiglo na adresu kluba sto se tice igranja pod BB u grupama ako prodjemo islandjane.
U slucaju ulaska u Europa Ligu nema ustupaka i do sada nisu radjena nikome ali budimo realni, sumnjam da je ikada ruzniji stadion bio blizu EL.![]()
Konferencija bi mozda prosla dok bi zbog nedostatka Cat 4 u BiH morali po svemu sudeci u Hrvatsku na Poljud ako kojim slucajem zavrsimo u EL.![]()
Volim Mostar pa makar i vaki
Koliko znam info da je rečeno kako nema boljeg stadiona u Bih tj. sve je treca kategorija tako da se moze igratiAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:46Citam u Vecernjem Listu da nista jos sluzbeno od Uefe nije stiglo na adresu kluba sto se tice igranja pod BB u grupama ako prodjemo islandjane.
U slucaju ulaska u Europa Ligu nema ustupaka i do sada nisu radjena nikome ali budimo realni, sumnjam da je ikada ruzniji stadion bio blizu EL.![]()
Konferencija bi mozda prosla dok bi zbog nedostatka Cat 4 u BiH morali po svemu sudeci u Hrvatsku na Poljud ako kojim slucajem zavrsimo u EL.![]()
Sta je koji qrac s juniorima, opet izgubili od vehleza al sad u ligi 1:0 ???????
-1905-
-
- Kontakt:
Pijani od cetvrtka
I onda ce bit sto se ne koriste mladi... bog te necu j3bo veleza ne mozes dobit iz 2 utakmice
-1905-
Aj ne blamiraj se, sve utakmice mozes izgubit al od pijaćara NE SMIJEŠ !
To tebi neko blizak igra sto posto pa se mutav pravis..
-1905-
Trenutno korisnika/ca: aqarius, bhfanatic14, delko, JavierBosnia, jurisicduska, mma_hz, mnon46, NazorUso, rishovski, Rodman, ubipara, zaostrog, Zeko87 i 96 gostiju.