Druze ja sam u borbi kako znam za sebe, Slobodu i Tusanj.slatina87 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 15:33Pretpostavljam da odgovaraš na moj post. Više puta napisano da nije stvar u Azmiru ili Podrinju ili SDA ko što većina piše ovdje i spinuje jer jbg to ja sad furka. Radi se o načinu na koji je dotični htio da vodi klub. To što se neko prošverco u ovu novu priču ( npr Struja) manje je zlo nego da se da jednom čovjeku sa apsolutno o svemu odlučuje. Ljudi su pristali da im se tako "prošverca" Azmir ko predjsendik UO , al da se vrati Skupština na staro, ali on navodno nije bio za to.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 avg 2023, 18:10Ovdje se ne radi o tome da neki ne podrzavaju Slobodu jer Azmir nije predsjednik vec o tome da neki pod svaku cijenu podrzavaju Slobodu samo da Azmir nije predsjednik. Jednostavno nemate nikakve principe i jedan dan cete glumiti zastitnike bratstva i jedinstva, a drugi dan ce vam podvaliti Struju. Sve fejk, al nije Azmir.
Da je Azmir neko bi vas nalozio da se zalite sad sto karta nije 3 KM i sto nisu potpisali Ordagic i Bekic. Bili bi tuzni i nezadovoljni. Ali kada su ovi cigani sve vam je potaman i mozete trpiti pisanje.90% navijača na Facebooku? Koliko njih su bili članovi Kluba? Moraš biti član nečega da bi se o tome pitao. Zato i kažem kupite člansku karticu jer samo tako možete promijenit i ovu Upravu i ovu Skupštinu ako vam se ne sviđa njihov rad, a na stadion ne morate otići ako birate da vam bojkot bude dio borbe.
Nije moglo jer njegov nacin ne pase, eto ovako nam odgovara i ovako umjesto jednog par ljudi odlucuje, isti **** drugo pakovanje samo ne kontam kako "tuzlaci "vjecito padnu na istu spiku i suplju pricu.
Mi zaostajemo za fudbslskim svijetom jedno 40 godina. Jugonostalgicari i jugobalije koji jednostavno vole da budu u podredjenom polozaju.
U vecini(ne bas svi ali vecina)fudbalskog svijeta u klubu odlucuje "jedan "covjek ili par njih koji investiraju.
Ovo sve je nase ali mi raspolazemo a vi da cutite dok vas karamo kod mene ne prolazi vise. Ne ide.
Slobodi sve najbolje ali bez mene. Nije to to vrijedno mog zdravlja i zivaca,zivot mi prodje dok pusim suplju a klub ni milimetar naprijed dok se stoka izivljava nad nama u svakom smislu.
Postavio sam davno pitanje niko ne odgovara.
Ako postoji covjek koji hoce da unese 500 000(necega)u klub, kako i na koji nacin moze zaraditi, zastiti svoj novac i izvrsiti povratak novca.
Sta klub daje osim stolice u skupstini ili UO da se igras menadzera....Konkretno kako funkcionise klub po tom pitanju, znal se sta