Hahah prvo igraju s vama, pa onda s nama
Otom potom ima dosta tih utakmica
Idemo redom da nam se ne bi odbilo od glavu guranje preko reda
Nek im je hairli u nastavku
Da ne bude nodi dusman mrzi rodjene i Velez
Hahah prvo igraju s vama, pa onda s nama
Suti da hoce sto prije zavrsiti da ne cujemo prepoznatljivo BAAAAAAAAAAAAAAAA.
Dje si inteligentni? Jasno je sta implicira debilko:
Implicira na ustase, da.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 avg 2023, 12:55Dje si inteligentni? Jasno je sta implicira debilko:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/umice ... /230815046
Nebitno, u pravu je Lynx. Kod nad ljudi krive od komentatora koji rade prenose, do dresova i muzike koja se pusta na stadionu. Debilizam i sujevjerje u rangu vjerovanja u voodoo magiju.
Ovi su vazda na koljenima ispred Vicinog slicaVrijednost radova popravke sistema grijača iznosi 137.544,00 KM. FK Željezničar se zahvaljuje Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine na finansiranju ovog projekta!, stoji u objavi kluba sa Grbavice.
Slična situacija, sezonu ranije sam poceo ici na Jug jer sam krenuo u srednju pa mi je stari dozvolio, vjerovatno u euforiji poslije pobjede u Zenici na strani poslije 2 godineAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:23Biću subjktivan jer sam i sam bio dio toga, ovaj period Juga je nenadjebiv![]()
Za pola godine bit će sami platili.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:45Ovi su vazda na koljenima ispred Vicinog slicaVrijednost radova popravke sistema grijača iznosi 137.544,00 KM. FK Željezničar se zahvaljuje Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine na finansiranju ovog projekta!, stoji u objavi kluba sa Grbavice.![]()
Koji qrac? Jesu talovi neki ili se Mirvah opet igra FM-a?Fudbalski klub Sarajevo prije nekoliko dana je finalizirao transfer Dala Varešanovića u Rizespor, a sada bi mogao i dovesti pojačanje iz ovog turskog kluba. Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, Bordo klub je veoma blizu angažovanja Srđana Grahovca, 30-godišnjeg fudbalera sa bogatim igračkim iskustvom.
Po nekim komentarima ovdje Manijaci su se digli tek 2020teAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:23Biću subjktivan jer sam i sam bio dio toga, ovaj period Juga je nenadjebiv![]()
Jel on uvrijedio rahmetli Dzildu? Ovdje niste skakali kad lik javno pljuje dva nasa navijaca koji su preselili,sprda se i stavlja slike,milion nekakvih botova vasih i nikom nista. Dodje jedan lik,prca vas i odma svi skacu,najgluplji je bla bla a vas svaki 5 puta gori,bas ste mitomani teski.TheHoos je napisao/la: ↑14 avg 2023, 21:14Pickurino raspala, sram te bilo.Pitarsam je napisao/la: ↑14 avg 2023, 17:54Auuu sto mi nagovori sine.
Nisam htio iz postovanja da pisem o tom junaku.
Al bogami nije se bas nesto pokazao junacki oktobra 86g.
na Grbavice(5:2)
Dosla moja/nasa raja na taj derbi i smjestili se na
jugo -istok Grbavice.Nas 30- tak pitara.
Poceli navijati,ja frljnu 3 dimne.Posto sam bio zadnji u grupi,
Skoci neko meni na ledja izdrljacenih ociju.
Kako je skocio tako je i odskocio.Niti sam znao ni ko je ni sta je.
Dok ovi njegovi ne pocese”nemoj Diljda,pusti Djilda”.
Doduse,momak je tada imao srce,al je jos bio mlad i nejak.
A ja crni pojas Judo Klub Bosna.
Al nije tu kraj price.Posto sam ja odrastao na Slatkom cosetu(imali
starci neku radnjicu)saznam da doticni radi ko potrcko,
Donosi kahve kod mog prijatelja rahmetli tada zlatara,a kasnije
sehida Dine M.Odem da popijem kahvu sa Dinom,kad eto vodje.
Ma izvini oprosti,oprosti nisam znao bla bla.
Uglavnom nek je Djildi i Dini lahka zemlja bosanska!
Pa gdje ste vi bili u bivsoj Jugi haha. Hz su za vas pojam bile i ostale,toj ekipi Pitica niste smjeli na 10 km prici,kad pridjete uvijek ste se lijepo proveli. Poslije ste se modernizovali bombama,nozevima,utokama cak i kad su vam 3 lika na jug prisla morali ste da izbodete na sred stadion covjeka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.