FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko zeli da igra nek se dokaze treneru. Igraci me vise plaho ne interesuju. Ispucali su sve kredite. Ako rozman kaze da Zeljkovic do kraja sezone mora na tribine nek ide.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Muhamed Buljubasic ima ugovor još samo 2024g. Puno pametnije poboljšati mu ugovor na još dvije godine nego dovoditi ovog ranjenog. Muhamedu dati sve moguće minute na AFH-e stadionu , jer na strani bi ga ili prebili ili bi dobio 4 žuta . U petak 7 faulova sviranih i 3-4 nedosudjena. Kad malo skupi iskustva može svaku početi .
Ako je project, onda mora imati duži ugovor, nešto kao Djokanovic.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Kratko, jasno i ispravno

Odoh ja malo prilično, Ahbab zakljuca temu.

- JuricaSpindl
- Kontakt:
Do 2025. jeSamozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:50Muhamed Buljubasic ima ugovor još samo 2024g. Puno pametnije poboljšati mu ugovor na još dvije godine nego dovoditi ovog ranjenog. Muhamedu dati sve moguće minute na AFH-e stadionu , jer na strani bi ga ili prebili ili bi dobio 4 žuta . U petak 7 faulova sviranih i 3-4 nedosudjena. Kad malo skupi iskustva može svaku početi .
-
- Kontakt:
JuricaSpindl je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:04Do 2025. jeSamozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:50Muhamed Buljubasic ima ugovor još samo 2024g. Puno pametnije poboljšati mu ugovor na još dvije godine nego dovoditi ovog ranjenog. Muhamedu dati sve moguće minute na AFH-e stadionu , jer na strani bi ga ili prebili ili bi dobio 4 žuta . U petak 7 faulova sviranih i 3-4 nedosudjena. Kad malo skupi iskustva može svaku početi .
Januar 2025, je kao decembar "24. Haj vozdra

Neka te bolan dje cesSamozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:04Kratko, jasno i ispravno![]()
Odoh ja malo prilično, Ahbab zakljuca temu.![]()
![]()
NEMA NAZAD
A Balta?ElCartel11 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 11:37Dobar je Grahovac, fakticki onaj DM koji nam je falio.
Buljubašić - Grahovac - Vrancic![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako ROZMAN/ IBRICIC zele tog igraca onda to treba podrzat, ako se Mirvic igra menagera onda to nije dobro i nije trebao zaposljavat SD..
Generalnig Direktora jos nema..
Generalnig Direktora jos nema..
Ja cisto sumnjam da Rozman/Ibricic zele povrijedjenog igraca koji nije osutao loptu godinu dana i nadam se da je ovo suplja za Grahovca
Mislim da je Grahovac novinarska patka.
+1GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
Mislim da ne bi bilo prvi put da neki igrac dize sebi cijenu ili skrece paznju na sebe da jos uvijek postoji preko naseg kluba .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Samo se nadam da nece stopera vise nikada igrati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.
E jbg pretjerujete sa baltom, lik je itekako dobar igrac, dobro bi bilo kad bi se mogao isprofilisat na stoperu, ima odlican pas i zna otvoriti igru. Prosle godine jedan od boljih je bio
Ako dođe Grahovac šef će biti na slatkim mukama. Vrančić, Zeljković, Grahovac, Buljubašić, Balta, Mustafić, Avramovski.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
U trenutnoj stoperskoj konkurenciji Balta je prime Nesta.
Pa ako je prekucao proljetni dio na zadnjem veznom, zašto sada eksperimentisati sa njim na stoperu ? Bolje je probati isprofilisati tandem Anicic - Soldo/Šerbecic. Anicic je protiv Torpeda pokazao da je klasa kada je spreman.
Nisam upoznat zbog cega ili na osnovu cega. Na stranu to u kakvoj su formi / stanju trenutno stoperi koje imamo,to sto je, bar kod nas, Balta odigrao na stoperu, bilo je blago receno katastrofa. Sve sto je odigro da valja, a ruku na srce, dobar je bio, bilo je na zadnjem veznom, ispred stopera..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2023, 14:39Ne znam otkud toliko oduševljenje sa Baltom? Momak je užasno spor, a okretan ko doner. Može poslužiti u ovim manjim utakmicama i to je to.