Ma tako je vidiš da se razumijes u fudbal niko do sada nije tako sutao kao ovaj iz Sarajeva sto su ga nabili nogom ili ti ga posudili hahahaha e zato i jesmo mali mnogo mali.Odusevio te lik kako je precku pogodio hm?Nema sta I sad se trese.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:48Gledam highlightse protiv Turbine, ko je ovo opalio ljevicom s 20m i precku pogodio?
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Borba bit cemo do 10 -tog mjesta tu je to uslikajte ovu poruku da imate poltroni.

Mislio sam da ovaj dan neće doći, ali stvarno nabijem na qurac moderaciju koja dozvoljava ovome mazlumu da non stop nekoga provocira i omalovažava. Yebo mu Stefo Bulić mayku kroz mayku...
Još jednom nabijem na qurac i vas i njega.
Još jednom nabijem na qurac i vas i njega.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Eto inteligentni je poželio smrt svima,prijavite mu post i da završimo sa njim napokon.
Do tada ga ignorisati
Do tada ga ignorisati
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Eo i yebač je
Ubij se debilu.

Ubij se debilu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ubij se retardu.Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 19:04Balordicu tebe vidim kao lika sa naocalama americka pita drkanje redovno jer si debil ali Tata je kupio laptop ili kompjuter I sad si Dasa tu pitas se nesto glup si brate shvati nerazumijes poentu svega samo si broj nq forumu I ti I mnogi nemate svoje misljenje ili prepisivate
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znam Stefu od osnovne škole dok se vozio žutim busem u školu kao najvatreniji navijač Barce.
Koji je to lažov i petljanac. Nije godinama igrao na Malti, tamo novinski članci, plačenički kao da je Ronaldinho.
Obogatio se udružeći se s krimosima.
Koji je to lažov i petljanac. Nije godinama igrao na Malti, tamo novinski članci, plačenički kao da je Ronaldinho.
Obogatio se udružeći se s krimosima.
Zasto Vlada kmeci sa siframa ovim nekim, u cemu je kvaka?
Traži posao u Veležu, očigledno. A malo i bilda ego dok mu debili pišu da je legenda i pravi veležovac.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I sad to Stefan ima sto ti nisi vidio u zivotu I sta sada?Pa imate li vi nekih svojih vrlina cime se mozete pohvaliti sta ste ko ste?Klosari mostarski
Najgori su ti sto ga dizu u nebesa. Paraziti mrtvi
Lik da je normalan, bio bi u klubu.
Sve nsjljepse mu zelim ali brate dragi sto dalje od kluba.
A brate dragi ma **** I njega bola ali koji su normalni likova u velezu kuduzovuc kametovic alen alendar omanovic salcin sabanovic ko su oni ?Normalno likovi?Hahahhahah strasno sram vas bilo nikada necemo biti klub zbog vas drkadzije male
Sto te pogadjs ovo tako personalno zemi?
Pogadja me jer sam normalan ne mogu se pisati po svemu sto mi padne napamet shvatas?Vrijedja me sto pljuju ljude sto su napravili nesto u svojoj karijeri I poredis njih sa nekim neznanim likovima nije uredu a ja sam iskren zivota mi Velez je borba grcevita ove godine ja znam sta pricam mozete da me pljuvati vrijeme ce pokazati
Do bana si mutiran Stefanel.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:01Pogadja me jer sam normalan ne mogu se pisati po svemu sto mi padne napamet shvatas?Vrijedja me sto pljuju ljude sto su napravili nesto u svojoj karijeri I poredis njih sa nekim neznanim likovima nije uredu a ja sam iskren zivota mi Velez je borba grcevita ove godine ja znam sta pricam mozete da me pljuvati vrijeme ce pokazati
Ja vladu nigdje ni s kim nisam poredio, ti si ga poceo braniti poredeci ga sa tim nekim likovima- shvacas
Kakav Stefan sto si glup?Nisi kriv ti al8 ne brukajte se vise te pika te mrkva te vlada te kadra sad Stefan ko je ba dajte dogovoriti se.Nemate odgovorio **** vas kako zelim za sve samo pisete treba ga banovati treba ga ignorisati nemate odgovara jbg slijepci ubi vas kompjuter retardi a znate da nista ne znate hqhahqhhqhqhqhhahhqhahahahhahahaha*p!p!t@* je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:07Do bana si mutiran Stefanel.![]()
Ja vidis nemam dilemu ko si.
Imao sam u pocetku malu dilemu ali sada vec vise nemam
Imao sam u pocetku malu dilemu ali sada vec vise nemam
Ma nisi rekao konkretno za bilo koje ime ali brate sta vas vrijedaju ljudi koji su bili u velezu koji su osnovali velez poslije rata bilo gresaka ali bilo je dobri stvari nije moguce bilo drugacije sto mrzite sve nase zasto bilo je gresaka ali ne ide sve u isti kosGr0hot je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:12Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:01Pogadja me jer sam normalan ne mogu se pisati po svemu sto mi padne napamet shvatas?Vrijedja me sto pljuju ljude sto su napravili nesto u svojoj karijeri I poredis njih sa nekim neznanim likovima nije uredu a ja sam iskren zivota mi Velez je borba grcevita ove godine ja znam sta pricam mozete da me pljuvati vrijeme ce pokazati
Ja vladu nigdje ni s kim nisam poredio, ti si ga poceo braniti poredeci ga sa tim nekim likovima- shvacas![]()