Znači vaše je( privatno vlasništvo ) a ulaganja kao da je državno.

Znači vaše je( privatno vlasništvo ) a ulaganja kao da je državno.
Tacno mi napravili, pokrenuli zamjenu terena i finansirali. Kao sto smo i istocnu tribinu pokrenuli pa kasnije se svi ukljucili da uberu sto vise poena. Razumijem da je za vas to naucna fantastika. Isti taj savez je komplet finansirao zamjenu terena na svim vecim stadionima pa i na nasem gradskom stadionu Kosevu. Samo je bauk kad se Zeljeznicaru pomaze a vasoj privatnoj prciji sa sumnjivim talovima u i oko kluba kada opcina uplati milione to je sasvim uobicajno.guadalupe je napisao/la: ↑15 avg 2023, 19:25Austinpowers je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:07Znaci 200 + ovih 137= 337 od saveza. A ako se dobro sjecam vas su pogurali sa skoro 2 miliona samo oni, a gdje su u toj prici kanton, grad i opstina. Velika razlika, zar ne i opet imate stida nabijat to na nos. Ko o cemu **** o postenjuguadalupe je napisao/la: ↑15 avg 2023, 16:59
Kako vise ne dojadi mitove bacati i lagati, sta si bolan sam napravio i to su vam napravili![]()
Ovaj projekt pomažu kanton, grad, opština, klub i Nogometni savez BiH. Ovo je jedinstvena prilika da imamo sinergiju u pristupu. Ukupna vrijednost terena iznosi milion i 96 hiljada KM sa PDV-om. S obzirom da će sve mimo travnjaka za igru biti vještačka plava trava taj će se iznos popeti na Ostalo 1.216.000 KM. U drugoj fazi N/FSBiH će uraditi hibrid čija je vrijednost 200.000 KM, a time ćemo dobiti teren u rangu Wembleyja“, kazao je predsjednik FK Željezničar.
Joj propagande mitomatanske.
Covjece i mimo ovih 200 vam je dao savez para, opstina , kanton, grad, ti si napisao da ste vi napravili. Nek se pravi ali ne lazite bolan da vi pravite, u tome je poenta, vazda vas svi guraju , otplatise vam porez, stadion , teren.. a uvijek kontra sistema, rezim ,saveza ha hu![]()
Langure moj dragi fkz je udrudjenje gradjana i samim tim je sasvim legitimno da ima podrsku lokalne zajednice. Sa druge strane, isto toliko a mozda i vise dobija tvoj klub koji je u privatnom vlasnistvu. Zamisli milioni avioni a uzimas sadaku kako vi kazete od opstine.
jedanjeborac je napisao/la: ↑15 avg 2023, 20:47Ovdje se o Grbavici pričaju epovi, a veći kapacitet ima sjever Marakane od cijelog tog rugobnog stadiona gdje se urin osjeća na par kilometara.
Šta nas briga za stadion u Brazilu koji je na drugom kontinentu.jedanjeborac je napisao/la: ↑15 avg 2023, 20:47Ovdje se o Grbavici pričaju epovi, a veći kapacitet ima sjever Marakane od cijelog tog rugobnog stadiona gdje se urin osjeća na par kilometara.
Sumnjam da on zna sva slova, tako da... teško.
A ne zna ni ovaj.
Nasmijati se ljudima koji pokrenu akcije vise puta. Ociste stadion. Kupe stolice. Pa cak i tribinu naprave. I sve to dok nemas svog stadiona i places na izjave Mandica se moze okarakterisati samo kao teska ljubomora. Zbog takvih kao ti ja bih okacio to na Sjeveru sa vanjske strane. Da vam bude jos teze kad dodjete na derbi.
Tek ćeš da kmečiš u narednih godinu dana kad vidiš kakvi će sve radovi krenuti.
Podjeebavaju kamo mi prosimo a onda na svojoj temi placu kako njima niko ne ulaze. Al cuj da Sarajevo ili bilo koja vlast ulaze u nesto sto je malezijsko.caffetin je napisao/la: ↑15 avg 2023, 20:50Langure moj dragi fkz je udrudjenje gradjana i samim tim je sasvim legitimno da ima podrsku lokalne zajednice. Sa druge strane, isto toliko a mozda i vise dobija tvoj klub koji je u privatnom vlasnistvu. Zamisli milioni avioni a uzimas sadaku kako vi kazete od opstine.![]()
Trenutno korisnika/ca: MrAmarOsim, riki46 i 21 gost.