Reci zivota ti eto ko sam da znam
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Gradska raja

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kako si nepismen, neobrazovan i glup, to je nevjerovatno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Otkrio si Ameriku ali nisi je pokrio pa jeste debili a jeste defosi sestre mi q sta je ovo I sta sada ko ste bola ne znate nista osim sjediti za kompjuterom I tipkati a **** vas Stefan a Kara vas lik lagano hi hi hiEspiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:45
On nam je rekao da se juniori neće vratiti ni ove godine![]()
hi hi hiZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:50Otkrio si Ameriku ali nisi je pokrio pa jeste debili a jeste defosi sestre mi q sta je ovo I sta sada ko ste bola ne znate nista osim sjediti za kompjuterom I tipkati a **** vas Stefan a Kara vas lik lagano hi hi hiEspiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:45
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jel stvrano mislis da je ovo normalana diskusija, pisi svoje nezadovljstvo ali na normalan nacin, nisi normala ako pises ovako a imas vise od 12 godinaZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:50Otkrio si Ameriku ali nisi je pokrio pa jeste debili a jeste defosi sestre mi q sta je ovo I sta sada ko ste bola ne znate nista osim sjediti za kompjuterom I tipkati a **** vas Stefan a Kara vas lik lagano hi hi hiEspiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:45
SejoSexon je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:48Sejo sexon bola da ti kazem nesto **** te vlqdavic u supak ali imam obavezu kao covjek taj je vladavic najeo I napio sve sto je hodali po mostaru velez je od njegovih transfera dobio oko 200.000 maraka igrao covjek ligu sampiona sto ga ne volim? **** ti zenu sestre ili trebu ?Sta je problem? Reci da znamo cuo sam ima dijete sa nekom van brake mozda ti je Seka?Zena?Treba?
-
- Kontakt:
Ko zovne Vladavica u klub taj veze nema. Od završetka karijere jedino čim se bavi je ispijanje alkohola, čitavo ljeto je u blagaju i stalno pod gasom. I on da ući omladinu ? Može h spremiti da budu alkosi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Igrao je onaj malonogometni turnir Omer Tipura za FK Bjelopoljac 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Padose modri zajedno sa svojim milionima od AEK-a kojem skalp skinusmo 

Ti si glup lik totalno covjek nije nikako tu kakav blagaj ali **** vas 7 titula 25 puta igrao za repku liga sampiona ko je jos iz veleza igrao nesto tako poslije rata?Adis Obad majstor ali igrao Oberhausen druga liga asim skaljic Sion kup uefa ko ima nesto vise od njih u fudbalu?Ko ?Imali neko?Poslije rata?opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:56Ko zovne Vladavica u klub taj veze nema. Od završetka karijere jedino čim se bavi je ispijanje alkohola, čitavo ljeto je u blagaju i stalno pod gasom. I on da ući omladinu ? Može h spremiti da budu alkosi
BALORDICU jazavac gmizavac mali uhljupe smece mostarsko malo klosarsko kada cemo se viditi da ti dam za kafe znas li da stick postoji malo ono ispod pazuha ?Majmuncicu nije sve ispijanje kafe moras znati nesto u zivotu smece malo...
-
- Kontakt:
Kara nas Stefi kao što je njega onaj dedo na Malti tri godine za 150 eura po satu.Hi hi hiZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:50Otkrio si Ameriku ali nisi je pokrio pa jeste debili a jeste defosi sestre mi q sta je ovo I sta sada ko ste bola ne znate nista osim sjediti za kompjuterom I tipkati a **** vas Stefan a Kara vas lik lagano hi hi hiEspiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:45
-
- Kontakt:
Aj bolan ne pričaj gluposti mazlume. Šta je radio poslije svoje igracke karijere ? Osim sto se opijao po tekiji i blagaju, nikad nije bio u stanju da završi licencu za trenera. To sto je kao igrac karijeru imao je jedna stvar, a to sto je poslije karijere samo u alkoholu to je druga stvar. Ko se usudi i dovede njega u klub, nek zaposli odma jednog čovjeka sa alkotestom i stalno da ga testira, ni govora! Kao igrac OK, poslije toga jedino Ok kao alkosZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:03Ti si glup lik totalno covjek nije nikako tu kakav blagaj ali **** vas 7 titula 25 puta igrao za repku liga sampiona ko je jos iz veleza igrao nesto tako poslije rata?Adis Obad majstor ali igrao Oberhausen druga liga asim skaljic Sion kup uefa ko ima nesto vise od njih u fudbalu?Ko ?Imali neko?Poslije rata?opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:56Ko zovne Vladavica u klub taj veze nema. Od završetka karijere jedino čim se bavi je ispijanje alkohola, čitavo ljeto je u blagaju i stalno pod gasom. I on da ući omladinu ? Može h spremiti da budu alkosi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:55Meni kad bise krezubi pozdravio sam bilo kim od familije ja bi se odmah objesio, toliko o njemuSejoSexon je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:48Sejo sexon bola da ti kazem nesto **** te vlqdavic u supak ali imam obavezu kao covjek taj je vladavic najeo I napio sve sto je hodali po mostaru velez je od njegovih transfera dobio oko 200.000 maraka igrao covjek ligu sampiona sto ga ne volim? **** ti zenu sestre ili trebu ?Sta je problem? Reci da znamo cuo sam ima dijete sa nekom van brake mozda ti je Seka?Zena?Treba?
Nista mi gore od klosara nema, a ako je koga on napio i najeo takodjer preporuka da se objesi
Pa sta je mrva serdarevic odakle njega u klubu ?Ovi u Velezu nepiju?Aca Obad?Ko zemlja svaki dan Jazo djurasovic?Svi piju a da ti kazem za ovoga on nepije vec 3 godine vidiš da ne znas nista mrzim vas sto izmisljate a nevidite sve ostale.Jbg kad zelis naci nekome Manu nadjes sto Asim Skaljic nije u Velezu ima sve licence?opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:09Aj bolan ne pričaj gluposti mazlume. Šta je radio poslije svoje igracke karijere ? Osim sto se opijao po tekiji i blagaju, nikad nije bio u stanju da završi licencu za trenera. To sto je kao igrac karijeru imao je jedna stvar, a to sto je poslije karijere samo u alkoholu to je druga stvar. Ko se usudi i dovede njega u klub, nek zaposli odma jednog čovjeka sa alkotestom i stalno da ga testira, ni govora! Kao igrac OK, poslije toga jedino Ok kao alkosZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:03Ti si glup lik totalno covjek nije nikako tu kakav blagaj ali **** vas 7 titula 25 puta igrao za repku liga sampiona ko je jos iz veleza igrao nesto tako poslije rata?Adis Obad majstor ali igrao Oberhausen druga liga asim skaljic Sion kup uefa ko ima nesto vise od njih u fudbalu?Ko ?Imali neko?Poslije rata?opalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:56Ko zovne Vladavica u klub taj veze nema. Od završetka karijere jedino čim se bavi je ispijanje alkohola, čitavo ljeto je u blagaju i stalno pod gasom. I on da ući omladinu ? Može h spremiti da budu alkosi
Romino, drž se Lutrije, nisi ti za fudbala.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.