Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sad nemamo kvalitetnu opciju na lijevom beku, koja ce znat s loptom, ali istovremeno biti i defanzivno svjesna. Prosle godine nas je svako probijao po Zinijevoj strani. Bio sam ubijedjen da bi svaku jacu tekmu poceo Timber lijevo, a da ce Zini igrat svaku gdje nam je potreban overload u sredini. U drugom slucaju bi vjerovatno Timber isao na desnog beka.
Treba vidjet sta je sa Gabrielom. Suska za o ponudi iz Saudijske Arabije. Ako ga puste, nek se ubiju. Bukvalno bi usli u sezonu slabiji defanzivno nego prosle godine.
Treba vidjet sta je sa Gabrielom. Suska za o ponudi iz Saudijske Arabije. Ako ga puste, nek se ubiju. Bukvalno bi usli u sezonu slabiji defanzivno nego prosle godine.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evan Fergusona treba na zimu dovest ili ljeto
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hoce li klub objaviti sta je Timberom? "Povreda koljena" nije nikakvo objasnjenje. Velika je razlika ako je potrgao ACL (Sto sumnjam) ili ako je samo istegnuce.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Nisu još sigurni, navodno se svi nadaju da je samo istegnuće.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Otprilike gotova sezona....
Bukvalno sam se zbog ovog momka, izmedju ostalog, radovao narednim utakmicama.
Bukvalno sam se zbog ovog momka, izmedju ostalog, radovao narednim utakmicama.

Vjerovatno ga nema do kraja sezone,kakva steta majko draga ,za velike i jake utakmice smo bas imali kvalitetnog igraca a Zinchenko je mogao igrati protiv ovih nesto slabijih kao dodatni veznjak,bas steta za Timbera

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Pa ako je istegnuće vratiće se ove sezone, ako je ruptura posisali smo ga. Haj što je gotov za ovu sezonu ali nikad više od njega igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Napredovala je medicina, nije to ko prije. Nadat je da ce se vratiti isti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
U pm 

Podudlašmo borbu za titulu..
Eto jedino ako bi Timber napravio razliku u borbi za titulu,jest frajer predobar i bas bi nam znacio,ali nije Maldini

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije to samo Timber..
Ako ide Gabriel u arabiju a zbog dolaska timbera rijesajemo se i Tierneya onda je jasno da ovisimo o zdravlju zinija

Ma kakva Arabija ,vijest plasirao preporod ,nema od toga nista

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta nas ovo Toney spominje?
Ne moze biti ocitije da zeli transfer u Januaru... kod nas
Jel on regularno trenira sa prvom ekipom? Nema zabranu treninga?
Kada bude dolazio na zimu, treba doci svjez i spreman.
Ne moze biti ocitije da zeli transfer u Januaru... kod nas
Jel on regularno trenira sa prvom ekipom? Nema zabranu treninga?
Kada bude dolazio na zimu, treba doci svjez i spreman.
⚜️~⚜️~⚜️
Ovaj lik nije normalan. Upropastice nam svaku sansu da napravimo nesto ove sezone.
Desni bek lijevo, najbolji vezni na desnog beka, a najbolji stoper na klupu.
Fuj ba yebote debilizam i fudbal. Treba dovest menadzera, a ovaj hajvan neka bude trener
Desni bek lijevo, najbolji vezni na desnog beka, a najbolji stoper na klupu.
Fuj ba yebote debilizam i fudbal. Treba dovest menadzera, a ovaj hajvan neka bude trener
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 21 avg 2023, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Opet Partey na beku, Gabriel na klupi u ovakvoj gostujućoj tekmi. Trossard ne počinje.
- AshburtonG
- Kontakt:
Gabriel opet na klupi. Nesto se ovdje kuha iza zavjesa. Artetino ignoriranje najboljeg igraca u zadnjih pola godine mi vec ide na ku.rac.
Nek neko pita ovog covjeka po kojoj logici i statusu Havertz zasluzuje da pocinje svaku utakmicu, a Trossard konstantno klupa. I na to sve jos Partey je gurnut na bek kao daleko najbolji vezni u klubu.
Konacno imamo ekipu i ovo nam se desava u pm
Konacno imamo ekipu i ovo nam se desava u pm
Yebe Arteta ne vadi ,pokvario mi je svaki cejf za gledanje tekme ,na kraju ce prpdati u Arabiju i Partya i Gabriela i nimalo me taj scenario nebi iznenadio 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.