Evo bas sam sad vidio, po ovom leo mlatio 5k u svojoj zemlji dok si ti 5 godina trazio nacin da izadjes iz nje, konstantno pitajuci za Austriju, Njemacku, cak i Hrvatsku, da bi fizicki hrbao negdje za 1500 eura.jasmin10 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:29Druze ti si bolesniji nego sam mislio.numanumaye22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:21Kad vec stalno spominjete, koliko sam shvatio, leorey se svakodnevno "pisao" po vama sa parama i dijaspori, pogotovo po tebi, a sada zivi u Njemackoj i nema para, radi u McD, jesam li dobro skontao? Pa sami ste sebi kontradiktorni.![]()
Inace, svaki novi account koji se ovdje napravi, cim se neko ne slaze s misljenjem, redovno mu nalijepi etiketu nekog prijasnjeg forumasa bez ikakvih argumenata. Zanimljivo u svakom slucaju.![]()
Kao sto ti je i leorey govorio, evo i ja ti kazem sad, prihvati se ti jarane skele i CNC masine i zaobidji me.![]()
![]()
Donesi mi Big Mac menu i ako budeš dobar ostavim ti bakšiš.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bolesno je pričati o sebi u trećem licu. Nadam se iskreno da ces od Mcdonaldsa moći sebi priuštiti psihijatrijsku pomoć jer ti je stvarno potrebna.
- ASD
- Kontakt:
Leo je mlatio majmuna od 0-24 u svojoj zemlji.
- numanumaye22
- Kontakt:
Evo gledao sam ti postove. Cim nemas argumenata i s kim se ne slazes u misljenju ti pises da je bolestan. Udarilo sunce u glavu znam, ali hajde bar mozda imas boje po rukama, ko pravi dijasporac, do bicepsa.
Ovaj pokušava biti mentalno osakaćena verzija gospodina Gefufne.
Kako god ti kažeš majstore.
Pamet u glavu i potrazi pomoć.
Pamet u glavu i potrazi pomoć.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jel to onaj sto je barcu govorio da "imaju milijardu profita", i da "imaju para ne moze ih krava pojest", oni se mal' ne ugasiše u roku 10 mjeseci 
Edit

Edit
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 16 avg 2023, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- numanumaye22
- Kontakt:
Moze. A ako tebi trebadne kasnije pomoc za kakav bolji posao, slobodno mi se javi, naci cemo nesto. Tu smo da pomognemo jer 5 godina si sredjivao sebi odlazak iz Jablanice, mogu tek onda mislit kako si poletan i sposoban za nac bolji posao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jedan u Njemačkoj, drugi u Austriji, a obojica ismijavaju jedan drugog, kao glupe dijasporce.
I onda ispadne da ja pljujem po dijaspori
I onda ispadne da ja pljujem po dijaspori
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Haj sad. Pročitao si postove, ispalio par novih bijednih fraza, ispljuvan si od svojih, vrijeme je za Švabe.
Mittagspause završava! Guten Tag, wie kann ich Ihnen helfen?
Mittagspause završava! Guten Tag, wie kann ich Ihnen helfen?
The saddest thing in life is wasted talent.
- numanumaye22
- Kontakt:
Tebi mora da je neki dijasporac mlatno trebu, pa samo po dijaspori. Ne brini, tvoje je da krenes dalje, glava gore, bit ce treba jos.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:52Jedan u Njemačkoj, drugi u Austriji, a obojica ismijavaju jedan drugog, kao glupe dijasporce.
I onda ispadne da ja pljujem po dijaspori![]()
- ASD
- Kontakt:
Nego, gdje nam je Gefufna, jel to ne smije prikučiti ovom dijelu foruma jer je Admin postao malo redovniji?
Kako god, koliko je napadsn i nepozeljan od strane mase svakodnevno, vecina bi odavno pristala pisati. Lik je tu i dalje fura svoje, jebga ne znam na neki nacin cijenim 
- numanumaye22
- Kontakt:
Leo bio nepozeljan jer je zaradjivao vise od 99 % foruma a ja jer sam u Njemackoj. Jako dobar razlog da se prestane pisati na nekom tamo forumu sa anonimcima.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ti pišeš jer te ne yebe niko ni 2 posto u Njemačkoj pa soliš pamet ovdje. Ako ti je toliko loše sve ovdje, što pišeš na BiH forumu. Otiđi brate na njemačke forume pa udri, bolji su sigurno od naših. Šta se imaš patiti ovdje 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ko se pati, pa ja mogu doci u svoju zemlju kad god pozelim, sa parama, vjerovatno to tebe najvise kopka.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:58Ti pišeš jer te ne yebe niko ni 2 posto u Njemačkoj pa soliš pamet ovdje. Ako ti je toliko loše sve ovdje, što pišeš na BiH forumu. Otiđi brate na njemačke forume pa udri, bolji su sigurno od naših. Šta se imaš patiti ovdje![]()
Ovo je inace najjaci argument, sad sto zivim i radim u nekoj drugoj drzavi trebam zaboravit svoju gdje sam rodjen i gdje moji zive. Pa ti nemas nikakva veca prava od mene, isti pasos imamo.
Kad nauči jezik.Bundesliga je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:58Ti pišeš jer te ne yebe niko ni 2 posto u Njemačkoj pa soliš pamet ovdje. Ako ti je toliko loše sve ovdje, što pišeš na BiH forumu. Otiđi brate na njemačke forume pa udri, bolji su sigurno od naših. Šta se imaš patiti ovdje![]()
The saddest thing in life is wasted talent.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Imo para ne moze ih krava pojistnumanumaye22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:57Leo bio nepozeljan jer je zaradjivao vise od 99 % foruma a ja jer sam u Njemackoj. Jako dobar razlog da se prestane pisati na nekom tamo forumu sa anonimcima.![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jest evo sve me kopkanumanumaye22 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:00Ko se pati, pa ja mogu doci u svoju zemlju kad god pozelim, sa parama, vjerovatno to tebe najvise kopka.![]()
Ovo je inace najjaci argument, sad sto zivim i radim u nekoj drugoj drzavi trebam zaboravit svoju gdje sam rodjen i gdje moji zive. Pa ti nemas nikakva veca prava od mene, isti pasos imamo.![]()
Takvi kao ti trebaju zaboraviti, samo pljuješ po svome, znači da ne cijeniš ni svoj narod ni državu.
A u pravu si, ima i tog.
I am not yet born; O hear me.