Nit su se oni nesto usrecili nit je nama neka steta.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kolko god da je los za Hadzibeganovica je izmislio i fudbal i poziciju desnog beka
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Tu je to negdje, prednost H.Beganovića je što je u21.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Mali Osmic je odlican igrac, neiskoriscen, druga stvar sto neznalice iz Slobode to nemogu skontati, da sta znaju o fudbalu ne bi bili gdje jesu......skupina amatera i diletanata.....kad je debitovao iz aviona se vidjelo da je mali desno krilo, nesto poput Sarajke kakav je bio, al djaba kad te nema ko usmjeriti, djaba i talenat i sve.....kad ti kolo vode mali misevi i neostvareni kompleksasi.
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kolicina licemjerja i odvratnih lazljivih ljudi, ulizica mi je potpuno ogadila ovaj klub do nivoa da je trenutna emocija na nivou one za Aidovu prćiju.
ljudi koji su prvi put otjerali Senada, postavljali kruske bunde, **** mu mater sto javno sto iza ledja sad se kunu u njega. Najbolji predsjednik jer je njima u interesu. A taj isti Senad kad god sam pricao sa njim, vidi se da to nije ni 20% davanja za Slobodu koliko se davao prvi put.
nije im valjao kad je obolio zbog kluba, kad se tukao sa savezom koji je odlucio da nas izbaci iz lige, sa Azmirom, sa gradom za pare, kad je doslovno covjek ginuo za klub svi su ga ismijavali. Sad kad radi na 20%, najbolji je tim istim ljudima. Zasto ? par jer njima treba
kleli smo se u Kapeta, Stoleta, voleta, Osmica, trpili , ispali iz lige zbog njih. Jebu ti porijeklo na forumu kad kazes nesto protiv bilo koga. Sad odjednom i oni ne valjaju, jer je takav interes.
opet se prica kako je ovo najbolje ikad, najvise sezonskih ikad, a najjace od svega lazu ljudi koji znaju stvarno stanje, znaju i svjesno lazu jer im je u interesu sad. I to da se podrzava?
skupstina se saziva tajno, samo podobni, licemjerni. svako ko je rekao istinu bilo kad u zadnje 4 godine, ne moze. svako ko ima obraz pa nece da laze, ne moze.
Nala se smije kakve igrace ima kad pricas s njim, kaze prije bi nekog s tribine ubacio nego sta ima s klupe. A sad i Nala dobar kad se zajebava. I njega ismijavali kad im je odgovaralo dok je svoje pare davao za Slobodu. Nema vise pljuvanja ni Nale jer im sad treba, a kad je 80 hiljada svojih dao nije valjao jer nije trebao tad ko ni senad. I takve licemjere covjek da podrzava
kaze nece igraci u Slobodu, a saznas da su dogovoreni bili Ordagic, Secerovic , Bekic pa cak i Krpic poslije evrope sa Zeljom. Nece igraci, nece sa ovim.
Prizivaju Livancica koji ko i Lelic plati da igra. Takvi su dobrodosli u ovu Slobodu.
Mramoru i njegovim sam rekao da se okane corava posla kad smo pricali, ali eto haman su oni veci navijaci od mene, vise vole ovo sranje, ili sam ja stariji malo, ne znam
oko kluba je toliko uvlakaca, licemjera, ogavnih ljudi koji samo sebe i svoj interes gledaju da jednostavno covjek ne zeli da bude dio ovog gadnog fuj kluba, da se poistovjecuje s tim ljudima u bilo cemu.
ljudi koji su prvi put otjerali Senada, postavljali kruske bunde, **** mu mater sto javno sto iza ledja sad se kunu u njega. Najbolji predsjednik jer je njima u interesu. A taj isti Senad kad god sam pricao sa njim, vidi se da to nije ni 20% davanja za Slobodu koliko se davao prvi put.
nije im valjao kad je obolio zbog kluba, kad se tukao sa savezom koji je odlucio da nas izbaci iz lige, sa Azmirom, sa gradom za pare, kad je doslovno covjek ginuo za klub svi su ga ismijavali. Sad kad radi na 20%, najbolji je tim istim ljudima. Zasto ? par jer njima treba
kleli smo se u Kapeta, Stoleta, voleta, Osmica, trpili , ispali iz lige zbog njih. Jebu ti porijeklo na forumu kad kazes nesto protiv bilo koga. Sad odjednom i oni ne valjaju, jer je takav interes.
opet se prica kako je ovo najbolje ikad, najvise sezonskih ikad, a najjace od svega lazu ljudi koji znaju stvarno stanje, znaju i svjesno lazu jer im je u interesu sad. I to da se podrzava?
skupstina se saziva tajno, samo podobni, licemjerni. svako ko je rekao istinu bilo kad u zadnje 4 godine, ne moze. svako ko ima obraz pa nece da laze, ne moze.
Nala se smije kakve igrace ima kad pricas s njim, kaze prije bi nekog s tribine ubacio nego sta ima s klupe. A sad i Nala dobar kad se zajebava. I njega ismijavali kad im je odgovaralo dok je svoje pare davao za Slobodu. Nema vise pljuvanja ni Nale jer im sad treba, a kad je 80 hiljada svojih dao nije valjao jer nije trebao tad ko ni senad. I takve licemjere covjek da podrzava
kaze nece igraci u Slobodu, a saznas da su dogovoreni bili Ordagic, Secerovic , Bekic pa cak i Krpic poslije evrope sa Zeljom. Nece igraci, nece sa ovim.
Prizivaju Livancica koji ko i Lelic plati da igra. Takvi su dobrodosli u ovu Slobodu.
Mramoru i njegovim sam rekao da se okane corava posla kad smo pricali, ali eto haman su oni veci navijaci od mene, vise vole ovo sranje, ili sam ja stariji malo, ne znam
oko kluba je toliko uvlakaca, licemjera, ogavnih ljudi koji samo sebe i svoj interes gledaju da jednostavno covjek ne zeli da bude dio ovog gadnog fuj kluba, da se poistovjecuje s tim ljudima u bilo cemu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ASD
- Kontakt:
Osmić nije zaštićeno godište. On da bi igrao umjesto H.Beganovića, automatski moraš raditi rokade u cijelom timu.
Ne valja ni Osmic
Sta sve necete pisati samo nek je u korist vladajucim. Prćija!!!!!

Sta sve necete pisati samo nek je u korist vladajucim. Prćija!!!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ko ima šansi od ovih naših U21 da napravi zapaženiju karijeru? Ovi što su kao nešto igrali mi i ne ulijevaju neko povjerenje.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- RollingPaper
- Kontakt:
Cuj sad ne valja Osmic.... Pa Osmic u Premijer ligi nije nikad onoliko ispadao kao H.Beganovic u subotu protiv Rudara iz Kaknja. Mali je kod Zizovica i krilo znao dobro da odigra.
Ovi su na celu sa Acom i Secerom su yebali znanje i najvecim demagozima i najvecoj fabrici lazi SANU (Srpska akademija nauke i umetnosti), nije im dosta sto uvaljuju svoje igrace, vec su poceli pljuvati i one igrace sto vise nisu sa njima. Nece Sloboda vidjeti PL sa ovim prevarantima i diletantima.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
2 top igrača su blizu dolaska.
Vidićemo šta će biti na kraju.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Tema dana potpis Osmica za SH,a bio je kao vrhunski igrac i molio da ostane ali ga neko sutnuo.???
Bilo kako bilo ja vjerujem da je on potpisao profesionalni ugovor sa anam njima i da Slobodi slijeduje naknada min.50.000 KM za izobrazbu s obzirom da je ponikao u nasem klubu i da je reprezentativac iz naseg kluba. Decko ne zeli igrati nizi rang,zeli napredovati i biti na velikoj sceni sto je ok,ali novce mora dati SH
Bilo kako bilo ja vjerujem da je on potpisao profesionalni ugovor sa anam njima i da Slobodi slijeduje naknada min.50.000 KM za izobrazbu s obzirom da je ponikao u nasem klubu i da je reprezentativac iz naseg kluba. Decko ne zeli igrati nizi rang,zeli napredovati i biti na velikoj sceni sto je ok,ali novce mora dati SH
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Osmicu 5 plata duzni zato nije dobar pa daju igracu ciste papire to je istina tebraSkver je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:07Ovi su na celu sa Acom i Secerom su yebali znanje i najvecim demagozima i najvecoj fabrici lazi SANU (Srpska akademija nauke i umetnosti), nije im dosta sto uvaljuju svoje igrace, vec su poceli pljuvati i one igrace sto vise nisu sa njima. Nece Sloboda vidjeti PL sa ovim prevarantima i diletantima.
Raja u Tuzli nije glupa a ni fudbalski nepismena da puno toga ne znaju primjetiti, kao sto je bilo isturanje nekog fudbalski nebitnog lika Ace, ali mora im se priznati njihova domisljatost isturanje takvog jer zadovoljena je multikulturalnost protiv seoskog varalice iz Podrinja, Aco ne samo da nije odbranio multikulturalnost vec je svojih herojskim djelom spasio Slobodu a i time ove ugrozene privatnike a ujedno je spasio transu od grada da ne padne u pogresne ruke, dakle svi kriteriji zadovoljeni, multikulturalnost ocuvana, spaseni privatnici, spasena transa od seoskog varalice.....multi kulti
......a to sto ce Sloboda tavoriti u federalnoj koga boli qrac sem nekog prosjecnog navijaca.

🔴⚫️
nevjerojatno kako su se pojacali neki komentari. Kad se pojavila prica o 20 k za ucesce svi sutili. Niko se nije oglašavao sa pricom ja htio da uplatim al nisu dali i sl. Ne sjecam se ni da Fukare ulijetle sa pricom evo od nas 20 skupili mi i hocemo stolicu. A raja ide na stadionndolazi. sad je dijaspora tu pa je više gledalaca. Kad dijaspora ode, padne kiša, malo zahladni uz par loših rezultata neće biti nikoga i onda ce se opet pojacati galam. I tako ukrug.
& $ ?
-
- Kontakt:
Nek vam Beduin kaže kome su to dužni i koliko, zašto mali nije ostao, kakav je kao momak itd., lik me ovdje najviše muči ali je najrealniji i najupućeniji. I nek vam kaže ko dolazi da vas razvedri
.

Top za ovu ligu samo ili i za iduću sezonu u PL.simonknows je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:102 top igrača su blizu dolaska.
Na kojim pozicijama igraju?
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Sljedeće im penzija ne ginesenjak075 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:01Top za ovu ligu samo ili i za iduću sezonu u PL.simonknows je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:102 top igrača su blizu dolaska.
Na kojim pozicijama igraju?

Trenutno za ovu ligu stoper i bek, top topova, da završe karijere
- TzBulevar87
- Kontakt:
A sta si mislio prijatelju? Da će ikad biti neke akcije u ovom gradu? Da će neko pokrenuti neki proces od ovih koji kažu da je Tz publika pismena a ono ustvari fudbalski najnepismenija publika na svijetu. Hrpu gluposti koju čuješ na utakmici Slobode, nećeš nikada i nigdje drugo čuti, garantujem ti. O mentalitetu grada da ne pričam...klma1 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:46nevjerojatno kako su se pojacali neki komentari. Kad se pojavila prica o 20 k za ucesce svi sutili. Niko se nije oglašavao sa pricom ja htio da uplatim al nisu dali i sl. Ne sjecam se ni da Fukare ulijetle sa pricom evo od nas 20 skupili mi i hocemo stolicu. A raja ide na stadionndolazi. sad je dijaspora tu pa je više gledalaca. Kad dijaspora ode, padne kiša, malo zahladni uz par loših rezultata neće biti nikoga i onda ce se opet pojacati galam. I tako ukrug.
075
simonknows je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:16Sljedeće im penzija ne ginesenjak075 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:01Top za ovu ligu samo ili i za iduću sezonu u PL.simonknows je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:102 top igrača su blizu dolaska.
Na kojim pozicijama igraju?![]()
Trenutno za ovu ligu stoper i bek, top topova, da završe karijere

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.