Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
ja kad vidim da profesionalac ima neizdradzen sut najezim se
gegic vec kod onako ima glup ritual kod slobodnih bacanja i onda herav izbacaj…..jao
zoran dragic kod slovenaca isto tako heravo
gegic vec kod onako ima glup ritual kod slobodnih bacanja i onda herav izbacaj…..jao
zoran dragic kod slovenaca isto tako heravo
dobre guzove ima Belma
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
U ovom trenutku tesko, jer bi i on bio samo jos jedan big men u rotaciji, da budemo precizniji bio jedan od šest big men u rosteru, sto znaci da bi zauzeo eventualno mjesto Delalicu i vjerovatno bi bio ljut jer ne igra dovoljno minuta.
Da ne bude zabune, ja se nadam da ce se stvari sa Suljom rascistiti sto prije jer ce nam izuzetno trebati u ekipi kada se budu igrale kvalifikacije za EP, kada ne bude Jusufa i Luke...
Ne trebamo se Sulje tek tako odricati...
Jel prijenos sa nekog streama?ZutiFKS je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:57VEČERAS PRIJENOS SAMO NA FACE TV
https://www.face.ba/sport/kosarka/ekskl ... ska/173278

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam uspio pratiti ovih dana, jel bude streamova za utakmicu ili bas niko ne radi TV prenos? Procitao zam ovo za FACE ali su mi nepovjerljivi i ne bi me cudilo da Marjan cita statiatiku a mi njega gledamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sad kad samo pogledao statistiku Baldwina iz proteklih par sezona definitivno ga ne bi zelio u reprezentaciji. Nije suter jbg. Moze on izrudarit svojih 15 poena, ali ne rijesava problem geometrije na terenu...
Ma Amsal je primjer da ovaj bećir nema šlifa...ne znam ni sta je trebalo Tanjevicu da ga po medijima hvali, valjda i njega ophrvala sentimentalnost pod stare dane.
Momak treba ****.at Octagon ako je ikako moguce...Sto je najgore i ovaj Koscelan je u istoj agenciji, i svejedno lani se igra zasnivala na ispucavanju divljeg slovenca i dva neefikasna centra...a Amsal coskario i nakon greske i lose odbrane letio van.
Idealno bi bilo da dodje i Bosnu, ali ne znam koliko je izvedivo. Steta bi bilo da stagnira jos godinu, a ovamo Pesic poziva malog Topica sa 18 god.
Nije losa ova ideja sa Hasadicem iako na prvu nije ozbiljno...to je igrac koji uz sve svoje limite moze "poludit" makar svako cetvrtu utakmicu, za gegica i vrabca znamo da ne mogu zabiti tri trice da im zivot od toga zavisi (ne mogu ni dvije ali hajde) a Atic je posljednji put "poludio" i zabio cetri trice valjda kao junior u 1/4 protiv Spanije...mada mu makar neki sutevi izgledaju kao da su blizu da udju.
Ma Amsal je primjer da ovaj bećir nema šlifa...ne znam ni sta je trebalo Tanjevicu da ga po medijima hvali, valjda i njega ophrvala sentimentalnost pod stare dane.
Momak treba ****.at Octagon ako je ikako moguce...Sto je najgore i ovaj Koscelan je u istoj agenciji, i svejedno lani se igra zasnivala na ispucavanju divljeg slovenca i dva neefikasna centra...a Amsal coskario i nakon greske i lose odbrane letio van.
Idealno bi bilo da dodje i Bosnu, ali ne znam koliko je izvedivo. Steta bi bilo da stagnira jos godinu, a ovamo Pesic poziva malog Topica sa 18 god.
Nije losa ova ideja sa Hasadicem iako na prvu nije ozbiljno...to je igrac koji uz sve svoje limite moze "poludit" makar svako cetvrtu utakmicu, za gegica i vrabca znamo da ne mogu zabiti tri trice da im zivot od toga zavisi (ne mogu ni dvije ali hajde) a Atic je posljednji put "poludio" i zabio cetri trice valjda kao junior u 1/4 protiv Spanije...mada mu makar neki sutevi izgledaju kao da su blizu da udju.

Vidjeces aBd ako prodjemo grupu i docekamo Izrael, kako bi tek moglo biti nezgodno s njima. Onako cisto igracki su malo losiji od Poljske, ali mislim da nama nikako ne leze. U rosteru imaju 2 mrsava i pokretljiva centra od oko 208 cm (nikad ne igraju zajedno, vec Makabijev centar dobije 30-ak minuta, a ovaj iz Bamberga preostalih 10-ak). Osim njih, imaju jos dvojicu SF/PF koji su visinom oko 2 metra (tj. kao nasi playmakeri Atic i GegicRaonffa je napisao/la: ↑16 avg 2023, 13:05Sjećaš se da se Adis izderao na Amsala u onoj tekmi protiv Francuske na 20+ razlike za njih, uđe dečko nije igrao ni 2 minute ovaj ga izbaci. Neki ukor nešto, glumi autoritet na djetetu baš bih volio vidjeti da onako zagalami na Nurkića ili Musu![]()
Mi smo generalno sami sebi često pucamo u nogu, tako je i ovaj put, od 12 igrača mi imamo četiri za pozicijui 1 i 2, a od toga je jedan klasičan play koji svakako ne ulazi u igru.
Faktički rotiraš Musu, Atića i Gegića na 1 i 2 u svakoj utakmici, a dole si nakrcao 6-7 visokih igrača. Umjesto da je odstranio Harisa i Kamenog (objasniti Kenanu kako stvari stoje, a valjda je i sam svjestan, kažem objasniti iz razloga da se šta ne naljuti jer će nam ipak biti potreban za kvalifikacije), i zvao Amsala i još nekog na 1 i 2, ne znam eto Talića ili Gatarića (nezz koji od njih je povrijeđen) ili na kraju krajeva yebenog Almira Hasandića, ali da imaš bilo kakvu tupavu rotaciju i nekog klasičnog playa koji će ti igrati i još jednog šutera (pored Amsala) bilo kakvog kvaliteta taman bio i Hasandić.

Bojim se da ce nam konstantno trcati u ledja i da ce nametnuti tempo koji mi ne znamo ispratiti, pogotovo ako Adis nastavi s petorkama u kojima je Alibegovic 3, Kamenjas 4 i Nurkic 5 (a i vecinu drugih, pa izmedjuostalog i ona s Garzom i Nurkicem na 4 i 5). Naravno, kvalitetan i iskusan trener bi to znao iskoristiti i okrenuti u svoju korist, posto se takodjer moze reci da ni mi njima ne godimo. U prvoj cetvrtini odmah isforsiras sa spustanjem lopte na niski post bilo kome od nasih (Nurkic, Halilovic, Garza...) i cekas da vidis sta ce iz toga ispasti. Ako ih napunis faulovima, postigao si bar 50% cilja. Ako budu spremni na to na nacin da ce njihovi bekovi pomagati sa strane, onda mozes jedino prebaciti fokus na sut s distance - tj. na Gegica, Atica i kompaniju, pa da molis Boga da ne budemo opet na 20% s distance.

Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 16 avg 2023, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Realno kako god, hvala im jer 99% ljudi nije u stanju sebi naci da gleda na TVu. Oni su uglavnom uskakali kad nas nigdje nisi mogao gledati (od ovih 'domacih').L-Train je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:00Jel prijenos sa nekog streama?ZutiFKS je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:57VEČERAS PRIJENOS SAMO NA FACE TV
https://www.face.ba/sport/kosarka/ekskl ... ska/173278![]()
Jest da sam onaj TVP gledao u 4K, ali Marijan je Marijan

Dakle, u polufinalu smo. Uz Senčija, Makija i FACE Bosna i Hercegovina nikad ne gubi. To je Senči rekao još u Žilini kad smo preokrenuli protiv Slovačke, a potvrdilo se nebrojeno puta nakon toga. Kakav je taj Izrael, mada ne bih im dao puno šanse ako Senadova televizija prenosila. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa nece valjda Marjan prenositi kosarku,vjerujem da se i Kemica bolje razumije od njegaFederer17 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:07Realno kako god, hvala im jer 99% ljudi nije u stanju sebi naci da gleda na TVu. Oni su uglavnom uskakali kad nas nigdje nisi mogao gledati (od ovih 'domacih').L-Train je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:00Jel prijenos sa nekog streama?ZutiFKS je napisao/la: ↑16 avg 2023, 15:57VEČERAS PRIJENOS SAMO NA FACE TV
https://www.face.ba/sport/kosarka/ekskl ... ska/173278![]()
Jest da sam onaj TVP gledao u 4K, ali Marijan je Marijan![]()

De baci link poljske televizije.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BosniaBoston
- Kontakt:
De ti šalji linkove buraz

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vidio sam kad su radili Pukija,susramlje tesko.
Moze Marijan da prenosi telefonskom vezom, ko sto Sasa Vugdalic vodi prica sportske vijesti u dnevniku. 

Eo zamisljam da otvorim face i da cujem Avdicev glas, mozemo i izgubit sto se mene tice - ali kad on komentarise posebno je
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Citam ovuda ljudi koriste vpn da bi gledali linkove.
Pa ljudi dragi sve zivo ima na buffstreams.
Ja cu radije slusati poljaka ili engleza nego slusati neku random neznalicu koja ce mi pojest zivce i gledati trzajuci stream u 360p. koji ce nam Face pustiti kao ekskluzivu....evo unaprijed nudim izvinjenje ako nije stream, ali znamo kako oni delaju.

Ja cu radije slusati poljaka ili engleza nego slusati neku random neznalicu koja ce mi pojest zivce i gledati trzajuci stream u 360p. koji ce nam Face pustiti kao ekskluzivu....evo unaprijed nudim izvinjenje ako nije stream, ali znamo kako oni delaju.

Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 16 avg 2023, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Na izgled offtopic ali nije
Tako to rade pravi stručnjaci. Kod naših trenera samo 'sigurica' koja to naravno nikada nije ni bila. Za Amsala mu treba sve po spisku.Bakir Koso sa prvotimcima
Zanimljiv potez Rožmana: Nije još napunio 16 godina, a priključen prvom timu FK Sarajevo