Tako je zamorano!zamorano je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:00Nemaš potrebe nekog nazivat kvazi,svak navija za svoj klub i njemu je njegov klub svetinja! Tako i mi nama je Čelik svetinja,nekom Sloboda,nekom Rudar,Gradina,Budučnost itd . Šta ja imam od dokazivanja kome ili meni šta ima ko dokazivat nešto! Nema potrebe za tim,nego svim silama pokušat u šta i vjerujem da klub sigurno može zaraditi 25 - 30 hiljada maraka od prodatih ulaznica,dokažimo mi sebi da možemo odblokirat račun a dokazivat drugima nešto ne pije vode!!!Celicni je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:46Hajmo sad mobilizaciju napraviti.Marketing da prati prodaju karata i lagano da objavljuju.Ponovit ću opet, kada narod vidi da nešto nestaje onda lete na to ko muhe na đubre.Dajte da pokažemo onim kvazi navijačima u Tuzli da vide kako se voli klub i svima u BiH.Hajmo više da vratimo dugove da klub usmjeri sve u sport, a ne samo 40% i onda da strahujemo od seoski klubova.avenija je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:37
Evo ga kreiran i event na Facebooku, 300-400 čita ovu temu. Pozovite prijatelje. Idemo svi pomoci.
Zasluzili su podrsku(igrači, stručni stab, uprava, administracija, volonteri)
Pogotovo sto svaka veća posjeta je prejaka finansijska injekcija za stanje u kojem se klub nalazi. Prosječna cijena ulaznice na stadionu je sada preko 6 KM.
5 hiljada ljudi= 30 000 KM
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Samo se još kvazi Tom Cat navijačima sageti, samo vam to još fali u rečenici.Zamorano više ne zna šta da piše po forumu pa počeo biti Tom Cat advokat.Ljudi izvlače pare iz kluba i za tebe su navijači?Btw ko ti spominje ostale klubove i navijače, čitaj bolje malo.limvolikce1945 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:28Tako je zamorano!zamorano je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:00Nemaš potrebe nekog nazivat kvazi,svak navija za svoj klub i njemu je njegov klub svetinja! Tako i mi nama je Čelik svetinja,nekom Sloboda,nekom Rudar,Gradina,Budučnost itd . Šta ja imam od dokazivanja kome ili meni šta ima ko dokazivat nešto! Nema potrebe za tim,nego svim silama pokušat u šta i vjerujem da klub sigurno može zaraditi 25 - 30 hiljada maraka od prodatih ulaznica,dokažimo mi sebi da možemo odblokirat račun a dokazivat drugima nešto ne pije vode!!!Celicni je napisao/la: ↑15 avg 2023, 13:46
Hajmo sad mobilizaciju napraviti.Marketing da prati prodaju karata i lagano da objavljuju.Ponovit ću opet, kada narod vidi da nešto nestaje onda lete na to ko muhe na đubre.Dajte da pokažemo onim kvazi navijačima u Tuzli da vide kako se voli klub i svima u BiH.Hajmo više da vratimo dugove da klub usmjeri sve u sport, a ne samo 40% i onda da strahujemo od seoski klubova.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Pa ti spominješ druge navijače na našoj temi i što bi ta njihova stvar bila uopće relevantna za nas? Gledajmo sebe, zaboli nas za ostale.
Vi ko djeca.Kim Yong Un zaždi je.limvolikce1945 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:29Pa ti spominješ druge navijače na našoj temi i što bi ta njihova stvar bila uopće relevantna za nas? Gledajmo sebe, zaboli nas za ostale.

Ti spominješ KVAZI TUZLAKE I SVE OSTALE U BIH!!! Čitaj sebe prvo pa komentariši druge!!! vidim puno pametuješ valjda onda puno karti i kupiš i uslikaš ovdje da vidimo koliko konkretno pomažeš klub!Celicni je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:00Samo se još kvazi Tom Cat navijačima sageti, samo vam to još fali u rečenici.Zamorano više ne zna šta da piše po forumu pa počeo biti Tom Cat advokat.Ljudi izvlače pare iz kluba i za tebe su navijači?Btw ko ti spominje ostale klubove i navijače, čitaj bolje malo.limvolikce1945 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:28Tako je zamorano!zamorano je napisao/la: ↑15 avg 2023, 15:00
Nemaš potrebe nekog nazivat kvazi,svak navija za svoj klub i njemu je njegov klub svetinja! Tako i mi nama je Čelik svetinja,nekom Sloboda,nekom Rudar,Gradina,Budučnost itd . Šta ja imam od dokazivanja kome ili meni šta ima ko dokazivat nešto! Nema potrebe za tim,nego svim silama pokušat u šta i vjerujem da klub sigurno može zaraditi 25 - 30 hiljada maraka od prodatih ulaznica,dokažimo mi sebi da možemo odblokirat račun a dokazivat drugima nešto ne pije vode!!!
::::SAMO ČELIK::::
Pa što si se ti nakačio na post gdje sam ja ove usputno provukao, a što je najgore moj post govori sasvim nešto drugo gdje ti treba 2 razreda Osnovne škole da ga protumačiš, a možda ni toliko,ali mene nteresuje šta je to tebi toliki zasmetalo pa si se evo dao u raspravu oko toga i to bez ikakve potrebe.zamorano je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:15Ti spominješ KVAZI TUZLAKE I SVE OSTALE U BIH!!! Čitaj sebe prvo pa komentariši druge!!! vidim puno pametuješ valjda onda puno karti i kupiš i uslikaš ovdje da vidimo koliko konkretno pomažeš klub!Celicni je napisao/la: ↑15 avg 2023, 21:00Samo se još kvazi Tom Cat navijačima sageti, samo vam to još fali u rečenici.Zamorano više ne zna šta da piše po forumu pa počeo biti Tom Cat advokat.Ljudi izvlače pare iz kluba i za tebe su navijači?Btw ko ti spominje ostale klubove i navijače, čitaj bolje malo.
Ovo boldirano

Sigurno da klub treba da radi na promociji sezonskih karti i sigurno da je to put kojim treba ići. Apsolutno podržavam da korisnici imaju svoj ulaz kako se ne bi stvarale gužve i kako bi imali određeni benefit. Također bih ako neko iz kluba ovo prati dao prijedlog koji se već spominjao na predhodnim stranicama da se i članovima kluba omogući taj isti ulaz. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hoće li prenositi MYTV utakmicu protiv Radnika?
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Ili nas ili Slobodu, posto u isto vrijeme igramo.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Njih je prvo kolo, red je da prenose s Bilinog
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Slavni Čelik iz Zenice u drugom kolu Prve lige FBiH dočekuje ekipu Radnika iz Hadžića.
Utakmicu Čelik-Radnik možete gledati u direktnom prenosu na MY TV, u subotu od 20:00 sati.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kad se počinju karte prodavati
Sutra ili najkasnije u petak ujutro.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakvi su radovi na Bilinom? Negdje oko juzne tribine 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Cini mi se da je otvorenje fan shopa usko povezano sa deblokadom, odnosno da nece biti otvoren dok ne bude i formalno deblokiran racun... Danas prolazim pored stadiona, stanje isto kao i prije nekoliko dana.
Nadam se da grijesim.
Nadam se da grijesim.
NK Čelik Zenica - FK Radnik Hadžići
Glavni sudija: TABAK Drago
1. pomoćnik: IBRAHIMOVIĆ Adnan
2. pomoćnik: GRLJEVIĆ Sanel
Četvrti sudija: BERBIĆ Benjamin
Delegat: PECO Fadil
Promatrač suđenja: MURATOVIĆ Sead
Glavni sudija: TABAK Drago
1. pomoćnik: IBRAHIMOVIĆ Adnan
2. pomoćnik: GRLJEVIĆ Sanel
Četvrti sudija: BERBIĆ Benjamin
Delegat: PECO Fadil
Promatrač suđenja: MURATOVIĆ Sead
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Reflektori upaljeni 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prva domaca utakmica, "da li je sve crno i crveno kod vas, da li cujete glas sa juga..."
Ponosni smogovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.