Večeras Vojvoda ko LeBron Džejms

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma puno je to truhlih stvari a ispašta na kraju samo reprezentacija.lumani je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:12Raonffa je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:03Ma karikiram brate, ali za mene definitivno bolje zvati igrača tog specifičnog profila koji ti treba nego da pokušavaš nazor nešto napraviti od drugih i tako poremetiš cijelu rotaciju u ekipi, pa taman taj igrač bio kvalitetom nivo ispod onoga što tebi treba.
Pisao sam jučer, možete mi sada svi napisati da sam lud ali ja bih Zahiragiću dao 5-10 minuta po utakmici na ovom turniru, odgovorno tvrdim da ne može biti gori od Gegića na 1 recimo.
Ne znam koji si ga klinac zvao ako će dodavati peškire saigračima na tajm outu. Ja bih i Muhameda Pašalića zvao, onakvog kakav jeste sada, veteran, ali ubijeđen sam da bi bio bolji na keci od Atića i Gegića, plus što bi unormalio rotaciju pa ne bi Bekir morao cijediti Musu, Atića i Gegića cijelu tekmu.
Što se Amsala tiče, ja ne znam, on je mogao imati katastrofalnu sezonu ali je morao biti u ovom rosteru jer više volim vidjeti njega da ima 0/5 za tri nego Gegaru koji se ispucava i baca cigle. Da se razumijemo, respekt Amaru, odličan igrač zadatka i meni jako gotivan ali kontaš me šta ti govorim.
Isto kao što bih volio vidjeti večeras npr Alibegovića da širi reket u paru sa Nurkićem, pa da i on ima 0/5 nego Juku i Mikija/Garzu koji se sudaraju dole u reketu.
Šta znam, možda griješim, ali mene te stvari toliko iritiraju i nerviraju a siguran sam da nije nešto što se nije moglo/ne može bolje odraditi. Evo ti mi reci koja je konkretno uloga Delalića starijeg i Kamenog na ovom turniru? Šta imaš ti od njih ovdje?![]()
Ne znam zasto Talic ,Draskovic godinama bjeze od repke..Sani nisam siguran.Roberson to su 4 P.G....jbg Kameni je tu da obavi Malo prljavog posla , šteta stvarno sto ima toliku strah da sutira.Amsal nisam siguran kakav je uopšte bio na pripremama ,ne znam, nemam info u čemu je problem,ali mogu zamisliti da bi bilo ljutnje ako bi on prije Gegica kojeg Nurk cuva.Amsal je top prospekt i to je njegova pozicija narednih 10 godina......
Nek mu pripreme kakve tablete za smirenje. Covjek ce 40 minuta vristati
https://cdn.livetv694.me/webplayer.php? ... =3822&si=3
Toliko stede na opremi i uslugama da im ostane sasvim dovoljno za zaposljavanjem mora beskorisnih uhljeba kao i za razna sponzorstva.
Hvala drug