Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Frajer ima 30 godina

Dobro po japanskom metabolizmu to je 25, al opet.
Nedostajao mu Hendo pa može i Endo.
Dobro po japanskom metabolizmu to je 25, al opet.
Nedostajao mu Hendo pa može i Endo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nigga wut
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mozsa je ovo taj igrac sto je Klopp rekao da zamjeni Milnera i ulazi zadnjih 10ak minuta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Christian poulsen.
O **** mu i Milner licencu.
Vraćaj Oxa izgidosmo Džejle mi.
Vraćaj Oxa izgidosmo Džejle mi.
Shitler on fire
Dajte ba ljudi probudite me јebem ti ba grob kud ne pogido 2005te
Ma de bolan polako ovo je cisto da popuni brojeve, 3ca opcija za zadnjeg veznog iza Doucurea i Bajcetica. Moze pokriti i stopera. Mozda prodaju Matipa ko zna.
dabogda se zaratilo
Wataru Endo is 30 and his CV consists of Shonan Bellmare, Urawa Red Diamonds, Sint-Triuden and Stuttgart.

Jeko Kinez ili Japanac yebm li ga

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Urawa Red Diamonds su već nešto, taman dok nauči Kloppov sistem ide prodaja u Saudiju jer ne moze vise trčati.
Fuuuuuuuuuck uuuuuuuus
Jebote, rode se ljudi bez sreće, pa ih makar potrefi neki normalan klub, a mene potrefise ovi levati.
Haj što ja ne J***, sa tim sam se pomirio, ali što me Ovaj Schamdke ili kako već J**+ cijelo ljeto, e sa tim još nisam.
Jebote, rode se ljudi bez sreće, pa ih makar potrefi neki normalan klub, a mene potrefise ovi levati.
Haj što ja ne J***, sa tim sam se pomirio, ali što me Ovaj Schamdke ili kako već J**+ cijelo ljeto, e sa tim još nisam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo I Ian I Pearce objavili. Ovog su doveli da ima Konate s kim pricati o anime nema drugog objašnjenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.