Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
30g, zadnja godina ugovora, Stuttgart. Ako je vise od 7.5 mil nek se ubiju i ugase klub.
Sama prodaja dresova ce otplatit transfer 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad je neko jeftin zavrse ga za 1h.
Doveden da bude tu kad Doucoure ode na AFCON. 
Ma da, valja sad štediti da bi nam godinu dana prosipali priče o nekom novom generacijskom talentu koji će doći naredno ljeto.
I otići u Real, pa ćemo dovesti nekog novog levata i tako u krug.
I otići u Real, pa ćemo dovesti nekog novog levata i tako u krug.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma dolazi Tchoumeani ili kako se vec pise iduce ljeti
Propustio je samo dvije utakmice stuttgarta u 3 godine, haj bar to. Tražim bilo šta pozitivno 
Ostade 1 non HG mjesto znaci nista od Inacia ili dodatnog stopera. Ne svidja mi se nikako situacija sa stoperima, mozda ima neki u21 dostupan za klupu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad Adrian moze zauzimati HG mjesto, moze i Hirošima
Quansah će biti pri prvom timu.
Quansah će biti pri prvom timu.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 16 avg 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ozan Kabak vibes! 
Trebaju dat Edwardsu 10% kluba samo da se vrati
Čekaš ljeto da dovedeš Judea, na kraju dobiješ nekog japanca 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I dont want this transfer window to Endo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Wataru doing Schmadtke
Random intrusive thought:
City ima Mendya.
Arsenal Partya.
United Greenwooda.
Šta mislite ko od naših ima potencijala da bije ženu?
City ima Mendya.
Arsenal Partya.
United Greenwooda.
Šta mislite ko od naših ima potencijala da bije ženu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.