Stranica 261 .. Sve je objasnjenoNeToBoLa je napisao/la:E zanima me kako ovo funkcioniše pa ako bi mi k'o ukratko objasnio šta i kako jer volio bih i ja igrati ako je to ono na šta mislim. A mrsko mi sad preko 250 stranica listati ...
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
al ja budala htio da ispadnem fer prema emiru i tebi. reko nece ni emira pustit, al da sam znao da ce ovako bit pustio bih te.muhovic je napisao/la:..bi prosao da sam kivia pobjedioEmir_ZENICA je napisao/la:Da si pustio muhovica on opet ne bi prosao..imao bih 28 bodova,ti po ovome imas 27
![]()
..cestitke svima koji su prosli,a cestitke i tebi Emire
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ti bi imao 29 bodova a ja 27,ovu utakmicu bi vjerovatno pravo igrali (bar ja) dok bi se on zajebavao kao i u ovoj,i ja bi dosao do povjede i imao bi 29 kao i ti
Sutra cemo igrati...umoran sam
Sutra cemo igrati...umoran sam
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 08 mar 2011, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
pa mozda bi ga onda juventus pustio i da pobjedikivi je napisao/la:al ja budala htio da ispadnem fer prema emiru i tebi. reko nece ni emira pustit, al da sam znao da ce ovako bit pustio bih te.muhovic je napisao/la:..bi prosao da sam kivia pobjedioEmir_ZENICA je napisao/la:Da si pustio muhovica on opet ne bi prosao..imao bih 28 bodova,ti po ovome imas 27
![]()
..cestitke svima koji su prosli,a cestitke i tebi Emire
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ima li koga da pomogneCeMa je napisao/la:pomagajte ljudi...stavio onaj deemaz patch i editovo onaj hosts file, onaj forum pes6j mi otvoren i kada u pesu idem ono network, cekam jedno 10-ak sekundi i ovo mi se pojavi http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
..ma nema veze,bilo,proslokivi je napisao/la: al ja budala htio da ispadnem fer prema emiru i tebi. reko nece ni emira pustit, al da sam znao da ce ovako bit pustio bih te.
-
jasko_juve
- Kontakt:
iskljuci windows firewall,to je meni pomoglo..CeMa je napisao/la:ima li koga da pomogneCeMa je napisao/la:pomagajte ljudi...stavio onaj deemaz patch i editovo onaj hosts file, onaj forum pes6j mi otvoren i kada u pesu idem ono network, cekam jedno 10-ak sekundi i ovo mi se pojavi http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Iskljuci firewall!CeMa je napisao/la:ima li koga da pomogneCeMa je napisao/la:pomagajte ljudi...stavio onaj deemaz patch i editovo onaj hosts file, onaj forum pes6j mi otvoren i kada u pesu idem ono network, cekam jedno 10-ak sekundi i ovo mi se pojavi http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle![]()
![]()
ma iskljucen je, ebem mu firewall, isao sam control panel, wind. firew. i usao i pise mi off (not recommended)...ali da nije mozda problem u tome da sam trebao prije imati onaj deemaz patch verziju 5.0, pa sad stavim 6.0 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
hocu ja, nakon tekmeEmir_ZENICA je napisao/la:Ocel ko da mu guzove oderem ?
ojjjj bio sam drugi najbolji 6ti
+1 imao muhovic ja 0 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
..imao sam ja i bod viseDaRtAnJaN je napisao/la:ojjjj bio sam drugi najbolji 6ti+1 imao muhovic ja 0
ojjj majko moja
opet pomoc...sada mi vise nema onog problema...sada je novi
pojavi mi se nesto registry code i password, reg. code vec ima ukucan, a za password mi je receno da mogu ukucati bilo koji, i ja ukucam nesto bezze, ali mi ne moze
ojjjj ebem ti orah, ovo nije normalno
udjem ponovo u pes da uslikam ovaj novi problem da mi mozete pomoci, ali sada se pojavljuje onaj *ebeni prvi problem, tj. nece da mi se pokaze ono reg. code i pass
ali de mi barem recite sta vi ukucate kad vam se pojavi ono reg. code i password
ojjjj ebem ti orah, ovo nije normalno
ali de mi barem recite sta vi ukucate kad vam se pojavi ono reg. code i password
Registruj se na forum i mora ti biti taj forum otvoren dok igras!CeMa je napisao/la:ojjj majko mojaopet pomoc...sada mi vise nema onog problema...sada je novi
pojavi mi se nesto registry code i password, reg. code vec ima ukucan, a za password mi je receno da mogu ukucati bilo koji, i ja ukucam nesto bezze, ali mi ne moze
ojjjj ebem ti orah, ovo nije normalnoudjem ponovo u pes da uslikam ovaj novi problem da mi mozete pomoci, ali sada se pojavljuje onaj *ebeni prvi problem, tj. nece da mi se pokaze ono reg. code i pass
![]()
![]()
![]()
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
I onda kao password ukucas pes6j
, i ostavis forum otvoren. I to je to
@drh registrovan sam na forum i otvoren je dok pokusavam uci
@goalgeter hvala za password, znaci to trebam ukucati
ali nije sad to problem...vidite, udjem u pes, idem ono network, cekam jedno desetak sekundi i onda mi se ovo prikaze http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/ mozda nisam onaj hosts file uredio kako treba, mozda sam trebao ranije imati onaj deemaz patch 5.0 pa sad stavim ovaj 6.0, mozda je to do toga sto sam ovaj pes6 skinuo sa neta a ne instalirao sa cd-a...tobejarabi
ali nije sad to problem...vidite, udjem u pes, idem ono network, cekam jedno desetak sekundi i onda mi se ovo prikaze http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/ mozda nisam onaj hosts file uredio kako treba, mozda sam trebao ranije imati onaj deemaz patch 5.0 pa sad stavim ovaj 6.0, mozda je to do toga sto sam ovaj pes6 skinuo sa neta a ne instalirao sa cd-a...tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
@Cema
To moras ubaciti port. Na postavkama rutera, moras ukucati IP-Adresu rutera, taj broj sto ti zahtjeva, i onda ga ubacis, i trebalo bi raditi.
To moras ubaciti port. Na postavkama rutera, moras ukucati IP-Adresu rutera, taj broj sto ti zahtjeva, i onda ga ubacis, i trebalo bi raditi.
- samir_tm87
- Kontakt:
CeMa je napisao/la:@drh registrovan sam na forum i otvoren je dok pokusavam uci
nije do toga, ja mislim da nisi onaj host file dobro ukucao tj. da nisi dobro copy jer ti je momak dao iz dva dijela
e ovako...
@goalgeter da nije ovo taj ruter i jeli ovdje trebam ukucati taj port http://img843.imageshack.us/i/eqweq.png/
@samir tm87 evo ono sto su meni rekli da trebam ukucati u hosts file
# C# Copyright 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # **** server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
::1 localhost
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net
@goalgeter da nije ovo taj ruter i jeli ovdje trebam ukucati taj port http://img843.imageshack.us/i/eqweq.png/
@samir tm87 evo ono sto su meni rekli da trebam ukucati u hosts file
# C# Copyright 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # **** server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
::1 localhost
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.