PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Goalgetter
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2011, 20:32

NeToBoLa je napisao/la:E zanima me kako ovo funkcioniše pa ako bi mi k'o ukratko objasnio šta i kako jer volio bih i ja igrati ako je to ono na šta mislim. A mrsko mi sad preko 250 stranica listati ...
Stranica 261 .. Sve je objasnjeno ;)

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 08 mar 2011, 20:32

muhovic je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Da si pustio muhovica on opet ne bi prosao
..bi prosao da sam kivia pobjedio ;) ..imao bih 28 bodova,ti po ovome imas 27 ;)

..cestitke svima koji su prosli,a cestitke i tebi Emire :mrgreen:
al ja budala htio da ispadnem fer prema emiru i tebi. reko nece ni emira pustit, al da sam znao da ce ovako bit pustio bih te.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 mar 2011, 20:36

Ti bi imao 29 bodova a ja 27,ovu utakmicu bi vjerovatno pravo igrali (bar ja) dok bi se on zajebavao kao i u ovoj,i ja bi dosao do povjede i imao bi 29 kao i ti ;)

Sutra cemo igrati...umoran sam ;)
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 08 mar 2011, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 mar 2011, 20:37

kivi je napisao/la:
muhovic je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Da si pustio muhovica on opet ne bi prosao
..bi prosao da sam kivia pobjedio ;) ..imao bih 28 bodova,ti po ovome imas 27 ;)

..cestitke svima koji su prosli,a cestitke i tebi Emire :mrgreen:
al ja budala htio da ispadnem fer prema emiru i tebi. reko nece ni emira pustit, al da sam znao da ce ovako bit pustio bih te.
pa mozda bi ga onda juventus pustio i da pobjedi 8-) :lol: :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 mar 2011, 20:44

CeMa je napisao/la:pomagajte ljudi...stavio onaj deemaz patch i editovo onaj hosts file, onaj forum pes6j mi otvoren i kada u pesu idem ono network, cekam jedno 10-ak sekundi i ovo mi se pojavi http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle
ima li koga da pomogne :?: :?: :?:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 08 mar 2011, 20:45

kivi je napisao/la: al ja budala htio da ispadnem fer prema emiru i tebi. reko nece ni emira pustit, al da sam znao da ce ovako bit pustio bih te.
..ma nema veze,bilo,proslo :D ..ne igramo sad u pare,vec radi zeze i zabave malo :D ..nije toliko zapelo,heheh :D

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 mar 2011, 20:47

CeMa je napisao/la:
CeMa je napisao/la:pomagajte ljudi...stavio onaj deemaz patch i editovo onaj hosts file, onaj forum pes6j mi otvoren i kada u pesu idem ono network, cekam jedno 10-ak sekundi i ovo mi se pojavi http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle
iskljuci windows firewall,to je meni pomoglo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 mar 2011, 20:47

CeMa je napisao/la:
Iskljuci firewall!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 mar 2011, 21:15

ma iskljucen je, ebem mu firewall, isao sam control panel, wind. firew. i usao i pise mi off (not recommended)...ali da nije mozda problem u tome da sam trebao prije imati onaj deemaz patch verziju 5.0, pa sad stavim 6.0 :?:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 mar 2011, 21:44

Ocel ko da mu guzove oderem ? :D
A C A B !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 mar 2011, 21:48

Emir_ZENICA je napisao/la:Ocel ko da mu guzove oderem ? :D
hocu ja, nakon tekme :)

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 08 mar 2011, 21:50

ojjjj bio sam drugi najbolji 6ti :lol: +1 imao muhovic ja 0 :cry:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 08 mar 2011, 22:15

DaRtAnJaN je napisao/la:ojjjj bio sam drugi najbolji 6ti :lol: +1 imao muhovic ja 0 :cry:
..imao sam ja i bod vise :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 mar 2011, 22:36

ojjj majko moja :mrgreen: opet pomoc...sada mi vise nema onog problema...sada je novi :D pojavi mi se nesto registry code i password, reg. code vec ima ukucan, a za password mi je receno da mogu ukucati bilo koji, i ja ukucam nesto bezze, ali mi ne moze

ojjjj ebem ti orah, ovo nije normalno :evil: udjem ponovo u pes da uslikam ovaj novi problem da mi mozete pomoci, ali sada se pojavljuje onaj *ebeni prvi problem, tj. nece da mi se pokaze ono reg. code i pass :evil: :D :( :oops:

ali de mi barem recite sta vi ukucate kad vam se pojavi ono reg. code i password

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 mar 2011, 22:37

CeMa je napisao/la:ojjj majko moja :mrgreen: opet pomoc...sada mi vise nema onog problema...sada je novi :D pojavi mi se nesto registry code i password, reg. code vec ima ukucan, a za password mi je receno da mogu ukucati bilo koji, i ja ukucam nesto bezze, ali mi ne moze

ojjjj ebem ti orah, ovo nije normalno :evil: udjem ponovo u pes da uslikam ovaj novi problem da mi mozete pomoci, ali sada se pojavljuje onaj *ebeni prvi problem, tj. nece da mi se pokaze ono reg. code i pass :evil: :D :( :oops:

ali de mi barem recite sta vi ukucate kad vam se pojavi ono reg. code i password
Registruj se na forum i mora ti biti taj forum otvoren dok igras!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2011, 22:38

I onda kao password ukucas pes6j ;), i ostavis forum otvoren. I to je to

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 mar 2011, 22:43

@drh registrovan sam na forum i otvoren je dok pokusavam uci

@goalgeter hvala za password, znaci to trebam ukucati

ali nije sad to problem...vidite, udjem u pes, idem ono network, cekam jedno desetak sekundi i onda mi se ovo prikaze http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/ mozda nisam onaj hosts file uredio kako treba, mozda sam trebao ranije imati onaj deemaz patch 5.0 pa sad stavim ovaj 6.0, mozda je to do toga sto sam ovaj pes6 skinuo sa neta a ne instalirao sa cd-a...tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2011, 22:48

@Cema

To moras ubaciti port. Na postavkama rutera, moras ukucati IP-Adresu rutera, taj broj sto ti zahtjeva, i onda ga ubacis, i trebalo bi raditi.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 mar 2011, 22:48

CeMa je napisao/la:@drh registrovan sam na forum i otvoren je dok pokusavam uci

@goalgeter hvala za password, znaci to trebam ukucati

ali nije sad to problem...vidite, udjem u pes, idem ono network, cekam jedno desetak sekundi i onda mi se ovo prikaze http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/ mozda nisam onaj hosts file uredio kako treba, mozda sam trebao ranije imati onaj deemaz patch 5.0 pa sad stavim ovaj 6.0, mozda je to do toga sto sam ovaj pes6 skinuo sa neta a ne instalirao sa cd-a...tobejarabi

nije do toga, ja mislim da nisi onaj host file dobro ukucao tj. da nisi dobro copy jer ti je momak dao iz dva dijela

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 mar 2011, 22:58

e ovako...

@goalgeter da nije ovo taj ruter i jeli ovdje trebam ukucati taj port http://img843.imageshack.us/i/eqweq.png/

@samir tm87 evo ono sto su meni rekli da trebam ukucati u hosts file

# C# Copyright 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # **** server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
::1 localhost
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []