fudbalski Daniel Riccardio
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
fudbalski Daniel Riccardio
Xavi želi ostaviti Abdea i Yamala, a prodati nekog od dvojca Ferran-Ansu. Katarski mongoloidni kozojeb.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Glupo bi sad bilo prodati ferana koji jedini kako tako moze igrati spica kad ne igra levandovski,mada parmak je i feran al nikog drugog nemamo
Uci u sezonu sa samo jednim spicem i to starcem od 35 godina je totalna glupost
Uci u sezonu sa samo jednim spicem i to starcem od 35 godina je totalna glupost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Xavi se gubi opasno. Mislim da sad razumijem što ga Laporta, Deco i Alemany pritišću da oni budu ti koji potpisuju igrače.
Brko iz druge galaksije!
Fer ponuda bi bila Felix + 25 mil Barci - u suprotnom pravcu Fati, ili Felix Barci u suprotnom pravcu Feran, sve drugo je opet pravljenje Barcelonine uprave smijesnom i jadnom naspram Atletikove.
Atletiko je za nekih 30tak mil od Barce dobio: Villa, Grizman, Suarez, Depay - koje deranje guzova.
Atletiko je za nekih 30tak mil od Barce dobio: Villa, Grizman, Suarez, Depay - koje deranje guzova.
- jasonstatham
- Kontakt:
Felix i 25 mil? Ma neće oni na to pristati, šta ti je.
Fati za Felixa. Max što možemo ovdje izvući.
Fati za Felixa. Max što možemo ovdje izvući.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Samo posudba Felixa. Nikakva kupovina, zamjena ili obavezan otkup nakon posudbe.
Kad se dokaže, sve može.
Kad se dokaže, sve može.
Do sada su uvijek oni bilo u prednosti jer se Barca morala riješiti nepotrebnih igraca sa velikom platom.
Sad je situacija obrnuta, i njima gori pod nogama zbog registracije, treba ih pustiti da blefiraju na kraju će
pristati na bilo kakav dogovor.
Osim ako i Felix ne ode putem Saudije ali mislim da je on ambiciozniji i još premlad.
Sad je situacija obrnuta, i njima gori pod nogama zbog registracije, treba ih pustiti da blefiraju na kraju će
pristati na bilo kakav dogovor.
Osim ako i Felix ne ode putem Saudije ali mislim da je on ambiciozniji i još premlad.
Don't hate what you don't understand.
Kupiti Silvu.
Don't hate what you don't understand.
Ne znaš šta je veći smor, ova priča oko Silve ili Alemanyja.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
City je ozbiljan klub. Da su planirali ga prodati, to bi uradili 1. juna. I u međuvremenu pronašli adekvatnu zamjenu. Sada je prekasno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Silva produžuje tamo. KDB out par mjeseci, Mahrez otišao, West Ham ih zateže za Lucasa, neće se City toliko kockati sa prodajom Bernarda. Dat će mu šta traži i to je to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Koliko transfer rokova vec dovodite Bernarda? 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne previše, dosta manje nego Pareja. 
Felix i Cancelo i bog te veselio.
Felix i Cancelo i bog te veselio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
samo sto ce atl. madrid tesko pokloniti felix-a, to je barcin modus operandi
okej, nije realno porediti felix-a koji ima 24 godine sa davidom villom i suarezom koji su tada imali 30+ godina i barci nisu mogli dati ono sto se od njih ocekuje, ali, oba kluba su ih se zeljela rjesiti i posmatrajuci kroz tu prizmu, u barci su nesposobni prodati igraca, u atl. madridu bas i ne
okej, nije realno porediti felix-a koji ima 24 godine sa davidom villom i suarezom koji su tada imali 30+ godina i barci nisu mogli dati ono sto se od njih ocekuje, ali, oba kluba su ih se zeljela rjesiti i posmatrajuci kroz tu prizmu, u barci su nesposobni prodati igraca, u atl. madridu bas i ne
Ma najbolje bi bilo posuditi obojicu i ugraditi neobaveznu opciju otkupa.
Nisu sad ni City i Atletico u nekoj odličnoj poziciji. Žele ih se riješiti, a oni jasno žele u Barcelonu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A nije ni Parejo stigao Verrattija jos
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.