FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebo ba prijateljske tekme. Sjecam se dobro priprema sa Vinkom uoci sezone 20/21. U par dana sa Gorazdem igrali i mi i Zeljo. Zeljo ih dobio 3-4 razlike, mi 1:0 ili cak 1:1. Par dana kasnije sjedim sa momkom koji igra za Gorazde, kaze on, Sarajevo je NATO, mogu dat gol kad hoce i kome hoce. Za Zelju su Real trenutno. Te godine mi nismo izgubili nijednu utakmicu, a i tad je pljuvacine bilo. Realno, samo seljacke ekipe igraju ove lokalne prijateljske utakmice na 100% i trpaju protivnike do vrha, to nikom ne treba. Ovo je cisto da se odrzava forma igracima. Sto neko napisa, ovo je bila fina praksa u Husrefov vakat, svaki slobodan termin neka prijateljska utakmica. Kasnije u sezoni u slucaju nekih povreda ili nepredvidjenih okolnosti imas 20 igraca koji igraju svake sedmice i koji imaju osjecaj s loptom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sigurno da je rezultat bio u trecem planu. Jednostavno nasa ekipa mora nauciti kako da se krece, brani, napada. Dok se usvoje zamisli novog trenera, treba utakmica. Ima posla na pretek
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da je pravilo takvo, takodjer.
Stupcanica kao i svaka ekipa protiv Sarajeva je sigurno zapela max. Odlicna provjera, a vjerujem da su nasi posvetili paznju taktickom planu i strategiji a opet i na rezultat si morao misliti.
i opet na sluzbenoj pacijenti docekali svojih 5 minuta.
- 1 9 4 6 -
Znači malo jači od Kisele pa jel vas stid vise jel vas stid, PLAČENICI MRTVI

Samo jedan ba moźe vodit Sarajvo, nek ovaj prosipa ublehe po Sloveniiiiji.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A da smo pobijedili 6:0, bio bi komentar mi možemo samo ove lijeve ekipe poderati haha

Čuj plačenici, nemoj zezati.
Šta je s Grahovcem?
Jeble vas prijateljske.. lik probava nesto novo. Mijesa sastav.. jos je tek doso, upoznava jos ekipu..ha ja.. nidje veze.. negativni ste .pojedinci
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Shategabri
- Kontakt:
Simone odlazi
-
- Kontakt:
Ne može on preko noći amaterima objasniti kako se igra... ne bi ni Klopp ni Pepp to uspjeli.
Rozman procitao komentare na forumu poslije Stupcanice…
Navodno podnosi ostavku poslije Tuzle.
Navodno podnosi ostavku poslije Tuzle.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Mnogi se nece mozda sloziti ali nama ljudi sredina skripi zivotom. Vrancic, Buljbasic koliko god ih hvalili kao pojedince meni oni skripe pravo kao tim i jednostavno to nije to. Ispred Mustafic ili Avram neznam koji je gori, kad na to dodas iza Traku koji ima dvije lijeve, dobijes jednu truhlu liniju kroz komplet sredinu.
U novi boj ...
Meni bi za tog Traku bilo jasno da ga se kritikuje a on igra k'o Amer Dupovac. Medjutim nije mi jasno to da ga se kritikuje a momak čisti prosjek a tek mu 19 godina.
Trako zauzima mjesto Čeliku ili nekom omladincu od kojeg će možda biti nešto.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Po meni nije puno ni bolji ni lošiji od ostalih na njegovoj poziciji zato mislim da je problem više sistemski nego individualni.
Ma kakav Avram i Mustafic, ne zna se koji je nepokretniji. Sutnuti sto prije iz kluba. Nama sredina mora biti Zeljkovic, Buljubasic, Vrancic. Nista drugo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, mire971, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, riki46, rimljanin90, samoFKS, skoJaa, THEC, Velaxsa i 127 gostiju.