Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Poceli i nasi da furaju ove pede..ske boje, kao Juve birvaktile, nece na dobro izaci 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Liga nikad jadnija,al eto neka prognoza se mora dati.
1. Inter/Napoli
2. Inter/Napoli
3. Milan
4. Lazio
5. Atalanta
Teško je i prognozirati kad su igrački kadrovi ujednačeni,drugim riječima relativno loši i katastrofalni kod svih.
Usudim se reći da bi Juventus bez problema osvojio Scudetto da ima drugog trenera,ovako idu brzim putem u nebitnost za čime ne žalim sve dok je najveći kloc i prevara trener.
1. Inter/Napoli
2. Inter/Napoli
3. Milan
4. Lazio
5. Atalanta
Teško je i prognozirati kad su igrački kadrovi ujednačeni,drugim riječima relativno loši i katastrofalni kod svih.
Usudim se reći da bi Juventus bez problema osvojio Scudetto da ima drugog trenera,ovako idu brzim putem u nebitnost za čime ne žalim sve dok je najveći kloc i prevara trener.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sve zvijezde cekaju u redu za Serie A
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Teško je reći ko će biti koji, dosta promjena je urađeno gotovo u svim ekipama, po meni Napoli prvi favorit za titulu, zatim Inter i Milan pa Juventus.
Ali ugrubo govoreći top 5 ekipa
1. Napoli
2.Juventus
3. Milan
4. Inter
5. Atalanta
Očekujem da će ova sezona biti interesantnija od pretprošle.
Teško je reći ko će biti koji, dosta promjena je urađeno gotovo u svim ekipama, po meni Napoli prvi favorit za titulu, zatim Inter i Milan pa Juventus.
Ali ugrubo govoreći top 5 ekipa
1. Napoli
2.Juventus
3. Milan
4. Inter
5. Atalanta
Očekujem da će ova sezona biti interesantnija od pretprošle.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pogotovo kad znamo da je u Italiji zadnjih 5 sati pred zatvaranje mercata najzanimljivije

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
evo nase dike
Ironicno ove pare i ono sto su platili Arnautovica im je moglo donijeti Mitrovica koji bi unistio ligu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Beduin
- Kontakt:
Covjek gospodin, nije gladan.
Napokon da i ja razumijem kad postas nesto na zabarskom jeziku.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisam upratio da je propao transfer Samardzica u inter.
Znaci inter doveo Fratessia,Arnautovica, Sommera i Thurama ? Tanko bgm
Znaci inter doveo Fratessia,Arnautovica, Sommera i Thurama ? Tanko bgm

Romini Amerikanci nek se yebu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Lazio ozbiljan.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bit ce Samardzic pun pogodak za Lazio, ako mu se caca ne usere u transfer ponovo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Lazio, Roma i Milan dovodili ciljana pojačanja. Za sada djeluje da su najozbiljnije prišli prelaznom roku.
Inter i Napoli su svakako tu, roster je solidan, u vrhu su već par sezona.
Juventus je nepoznanica vijeka.
U ovom trenutku izgleda da je to smiješan roster ako se misli napadati titula.
Odbrana je samo još starija za godinu, plus leo i cuadrado manje...ali ne igra se evropa pa će valjda biti dovoljno.
Vezni red je onako, 4,5 DMC-ova i niko neće imati ni zadatak ni potrebu ni pretjeranu želju a ni znanje da se priključuje napadu i da pomaže u postizanju golova.
Napad je nakaradno sastavljen, opet milik, kean, vlahović za jednu poziciju i uvijek roviti chiesa za drugu poziciju u napadu.
Weah i cambiaso su pojačanja....ako su to pojačanja Juventusu, koji je u ovakvoj igračkoj situaciji...no comment.
Ako je cilj, a vjerujem da jeste, ali ne smiju reći na glas, 4. mjesto, onda je to otprilike dovoljno uz grčevitu borbu za to 4.mjesto.
Odbrana je samo još starija za godinu, plus leo i cuadrado manje...ali ne igra se evropa pa će valjda biti dovoljno.
Vezni red je onako, 4,5 DMC-ova i niko neće imati ni zadatak ni potrebu ni pretjeranu želju a ni znanje da se priključuje napadu i da pomaže u postizanju golova.
Napad je nakaradno sastavljen, opet milik, kean, vlahović za jednu poziciju i uvijek roviti chiesa za drugu poziciju u napadu.
Weah i cambiaso su pojačanja....ako su to pojačanja Juventusu, koji je u ovakvoj igračkoj situaciji...no comment.
Ako je cilj, a vjerujem da jeste, ali ne smiju reći na glas, 4. mjesto, onda je to otprilike dovoljno uz grčevitu borbu za to 4.mjesto.
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja jedino smijem prognozirati da ce Napoli biti medju top 3 , ostalo tesko je znati kako ce se zavrsiti.dinoo je napisao/la: ↑18 avg 2023, 13:38Lazio, Roma i Milan dovodili ciljana pojačanja. Za sada djeluje da su najozbiljnije prišli prelaznom roku.
Interu fali dobar golgeter ovako su Arnautovic i Thuram downgrade u odnosu na Dzeko-Lukaku i tu ce najvjerovatnije da bude problema.
Juventusu nisu problem igraci vec trener, ali opet Allegri sa svojim antifudbalom iz proslog vijeka moze zavrsiti u top 4.
Milan je doveo dosta igraca i tu ce trebati vremena da se uigraju posebno vezni red, a i Pioli je prosjecan italijanski trener te se mogu ocekivati padovi u formi.
Napoli je promijenio trenera. Rudi Garcia nije los trener, voli napadacki i fluidan fudbal , ali eto vidjet cemo. Njima ce odbrana biti najveca enigma.
Ma kakva Roma i ciljana pojačanja, liga počinje mi i dalje sa jednim napadačem.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Beloti, Dybala....aaaa smetnuo sam da je Abraham fasovao crucial ligaments...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.