https://www.youtube.com/shorts/BCb6hG_DyJY
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako ne bi, ne sjećam se da sam neki poraz tako teško podnio kao taj. Šteta te generacije što nije donijela još uspjeha.
Pa čak i u onoj korona sezoni su u 16tom kolu bili prvi na tabeli u PL, ali su povrede učinile svoje i plus igranje pred praznim tribinama, baš smo maleri.
Al kakav je ovo zikr u pozadiniStevieG8 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 21:35Kakav video ne mogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/shorts/BCb6hG_DyJY
Kad ce Endooo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jusuf u forestu za 30m funti
bgt a mi nekakvog kineza platimo 19m
bgt a mi nekakvog kineza platimo 19m
Koji ce nam qrac lik koji uopste nije zadnji vezni kakvog trazimo. Ili je zapravo Endo rjesenje.
Mislim da je West Ham na Anfieldu, 60 i neka minuta, povedoše gosti. Ja mrtav hladan, jer znam da ćemo na kraju pobjediti. Tako i bi. Nevjerojatna ekipa, i što Otelo napisa sinoć, da je Alisson branio protiv Atletica osvojili bi i LP glat.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa naravno da jeste, zato sam i pizdio preksinoć. Ko misli da će doći Doucoure ili neka "startna" šestica realno laže sam sebe. Endo do idućeg ljeta, onda opet po odbijenicu kod Tchouamenija i opet u rikverc sve.
Samo što ja mislim da neće ni Graven doći, Japanac i to je to za ovo ljeto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Welcome Endo!!!
3NDO
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ovo za 6icu i defanzivu nije slučajno istakao
Srećom govori i engleski, moze odmah uskociti u tim
Kloppa pucaju prenosi
sudeci po ovome sto je rekao na kraju mislim da od Doucurea i slicnih nema nista. (03:40)
Expect Liverpool to make a big push for Cheick Doucoure before the window closes.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
On i Endo pa nek se bore za poziciju CDM-a
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Klopp baš zapeo za Gravenbercha, do nekih 30m je relativno okej cijena a i ne bi zauzimao NHG mjesto zbog godina. Nisam siguran gdje se uklapa ali Klopp je i od Wijnalduma napravio defanzivnog veznjaka sigurno da moze i od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.