BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ne znam kako sam ovako uspalio plasticare, to je čudo. Svaki me zove i doziva, repliciraju a ja ih samo kuliram a njima teško pada. Ljudi umjesto da slave prolaz svog plastičnog nazor fejk kluba oni po forumu prate šta ja pišem, ono kolko ti je bitan klub da sam im ja bitniji
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- BiHSportman
- Kontakt:
Čestitam Zrinjskom na ulasku u grupnu fazu Konferencijske Lige. Nadam se da će pokušati pobijediti LASK i biti prvi BiH. predstavnik koji je ušao u grupnu fazu Evropske Lige. Sarajevo će u Konferencijsku, a Željo u Ligu Šampiona. Tako je realno kada gledamo stvari.
1921!
Nisi ti nikoga uspalio, samo se brukaš frustracijama koje ne možeš sakriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sto se uvijek moraju ispisati stranice i stranice o (ne)cestitanju i tako tim stvarima? Koga briga? Evo ja prvi im ne zelim srecu, kao sto ne zelim nijednom bh klubu osim svog. Cisto sportski gledano, politika na stranu, zasto bih navijao da mi konkurent odmakne jos vise?
Sta mislite je li npr. prosjecan navijac Liverpoola navija za City u europskim utakmicama? Navija qrac. Jedino mi je drago sto vise ne moram slusati kmecavce kako smo mi **** jer nemamo ekipu u grupama, jadni mi, vidi kako smo jadni, najgora liga u univerzumu
Mrs vise, eto vam grupe, nabijem vas.
Sta mislite je li npr. prosjecan navijac Liverpoola navija za City u europskim utakmicama? Navija qrac. Jedino mi je drago sto vise ne moram slusati kmecavce kako smo mi **** jer nemamo ekipu u grupama, jadni mi, vidi kako smo jadni, najgora liga u univerzumu

1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BiHSportman je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:12Čestitam Zrinjskom na ulasku u grupnu fazu Konferencijske Lige. Nadam se da će pokušati pobijediti LASK i biti prvi BiH. predstavnik koji je ušao u grupnu fazu Evropske Lige. Sarajevo će u Konferencijsku, a Željo u Ligu Šampiona. Tako je realno kada gledamo stvari.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SVAKA TI ČAST VIRTO KAD SU TI DOSELJENICI U MOSTAR EUROPA, FAŠISTI I UBICE VEDRANA PULJIĆA IZ ZAPADNE HERCEGOVINE... TI UVIJEK POKAŽEŠ DA MOŽEŠ BITI GORI...Virtu4l je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:04Znaš li kad bi nam navijač Zrinjskog napisao nešto slično? Nikad. Na stranu naše političke razlike, ali ljudi su Evropa za vas.opalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2023, 21:58Neretvom leševi plove da li se bar jedan zove Seljooooo, Seljooooooo.
Uživaj propali abortusu![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Koliko pitari cestitaju Zrinji naljutit ce im se filijala. Cestitke Zrinji na grupama nek se posibaju sa LASKom
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Cestitke. Najorganizovaniji klub u drzavi trenutno. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:11Ne znam kako sam ovako uspalio plasticare, to je čudo. Svaki me zove i doziva, repliciraju a ja ih samo kuliram a njima teško pada. Ljudi umjesto da slave prolaz svog plastičnog nazor fejk kluba oni po forumu prate šta ja pišem, ono kolko ti je bitan klub da sam im ja bitniji

Smrdiš ! Pa jel te sramota nakon 3.mj se vratiti na forum ? Al i dalje smrdiš !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- akisarajevo92
- Kontakt:
joj lika sta poredi, pored Engleze i njihovu ligu sa nama gdje nam je svaka pobjeda u europi bitnaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:13Sto se uvijek moraju ispisati stranice i stranice o (ne)cestitanju i tako tim stvarima? Koga briga? Evo ja prvi im ne zelim srecu, kao sto ne zelim nijednom bh klubu osim svog. Cisto sportski gledano, politika na stranu, zasto bih navijao da mi konkurent odmakne jos vise?
Sta mislite je li npr. prosjecan navijac Liverpoola navija za City u europskim utakmicama? Navija qrac. Jedino mi je drago sto vise ne moram slusati kmecavce kako smo mi **** jer nemamo ekipu u grupama, jadni mi, vidi kako smo jadni, najgora liga u univerzumuMrs vise, eto vam grupe, nabijem vas.
qrac bi TSC i Cukaricki ikad zaigrali (direktno) grupnu fazu da Zvezda i Partizan nisu pravili rezultate kakve jesu, qrac bi isto tako i Rijeka dolazila u tu poziciju da Dinamo nije gradio nacionalni koeficijent, itd. itd.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma ne poredim lige, nego govorim o navijackom razmisljanju. Ne pada mi na pamet da nesto zelim srecu konkurentu i da navijam za njih, eto radi koeficijenta ili necega takvog. Ti ako hoces navijaj.
1921
Neka se pročepilo. Čestitke Zrinjskom. Zvanično najveći klub u BiH.
Vjerujem da će u idućim sezonama isto uraditi Sarajevo i Željezničar. Možda i Borac. Za ostale je teško povjerovati da bi mogli uraditi isto. Bojim se samo da Zrinjski ne postane ono što je Dinamo u HR i Zvezda u SRB. Da se baš baš odmaknu i dominiraju godinama.
Protiv koga igraju u idućoj fazi kvalifikacija za EL?
Vjerujem da će u idućim sezonama isto uraditi Sarajevo i Željezničar. Možda i Borac. Za ostale je teško povjerovati da bi mogli uraditi isto. Bojim se samo da Zrinjski ne postane ono što je Dinamo u HR i Zvezda u SRB. Da se baš baš odmaknu i dominiraju godinama.
Protiv koga igraju u idućoj fazi kvalifikacija za EL?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Zasigurno da ne može biti veći klub koji prosi za stolice na tribinama i boji lopte sprejem u crveno da bi se igralo po snijegu..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.IceTea je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:31Vjerujem da će u idućim sezonama isto uraditi Sarajevo i Željezničar. Možda i Borac. Za ostale je teško povjerovati da bi mogli uraditi isto. Bojim se samo da Zrinjski ne postane ono što je Dinamo u HR i Zvezda u SRB. Da se baš baš odmaknu i dominiraju godinama.
1921
Aparati i apaurini kod komšija. Bravo naši 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
S par koemtnara skupim ih sve, svi odgovaraju zovu,dozivaju i repliciraju. Nakon toga jedan im komentar da im je forum važniji od proslave svog plastičnog nazor kluba i svi se razbijesase.
Pencilin za navijače plastično nazor kluba iz Međugorja.
Pencilin za navijače plastično nazor kluba iz Međugorja.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zeljkan bi to obezbijedio s pola snage samo ga zeza ta titula..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.IceTea je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:31Vjerujem da će u idućim sezonama isto uraditi Sarajevo i Željezničar. Možda i Borac. Za ostale je teško povjerovati da bi mogli uraditi isto. Bojim se samo da Zrinjski ne postane ono što je Dinamo u HR i Zvezda u SRB. Da se baš baš odmaknu i dominiraju godinama.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], maho_sa, supervizor i 26 gostiju.