Mislim da sam pratio sve njegove nastupe. Nisam siguran da zna igrati. Al nebitno možda i ne zaslužuje da o njemu pričamo.Beledija je napisao/la: ↑16 avg 2023, 00:55@husrefbeže, ja sam napisao da mali zna igrati lopte a da to nemože iznijeti na pravi način jer mu to ne dozvoljava njegov mentalni sklop.... na kraju krajeva ja sam njega davno prekrižio kao profi igrača.
Zašto je u ekipi to znaju njegovi mentori.
Ekipa je u Širokom odigrala solidno iako su podbacili ključni igrači( Migi, Hadžić i Huso).
Problem je što se moraju vaditi na Sarajevu i Želji jer kvota poraza u prvom dijelu je načeta a svaka ekipa koja ima vise od 5- 6 poraza u ovakvom šampionatu ne zaslužuje respekt ni od koga pa čak ni od vlastitih igrača.
Naravno da moju podršku neće izgubiti bez obzira na br. poraza.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
- Prije će biti da si ti lažov i da si opsjednut Tuzla Cityem.Šta vi svojim igračima ne nagovorite u toku jedne sezone, to pas s maslom ne bi pojeo.Nije Osmić igrač za nas i doveden je bez veze.Da je bolji fudbaler strugno bi on u 4. Austrijsku ligu.Bek koji nema tehniku a nije ni čudo jer se kod vas godinama igra hrkljuš a ne fudbal.Najveći njegov domet je klizeći start i faulovi.Da je i ne znam kakav igrač ja ga nikad od vas ne bih doveo .senjak075 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:29Lažove nađi jedan negativan komentar prema djetetu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2023, 16:03Mislim da nam ovaj Osmić nije bio uopće potreban. Ovo je više dokazivanje kako možemo olako pokupiti njihovu djecu iz njihove svetinje. Momak nije nista pokazao ni kod njih pa ne vidim smisao dovođenja osim ovog razloga iznad. Jer kmečanje je evidentno. Na mrežama sad psuju momku, žele sve najgore, prozivaju izdajicom i ostale gluposti. Ljudi vole biti u PL nego u niželigašu i to je činjenica.
Nama treba napadač a ne nečija djeca za demonstraciju moći.
PS mislim da sam prvi spomenuo Belmina zbog utakmice protiv ŠB. Da dodam, ne mislim ja da je on kriv za poraz. Daleko od toga. Ja se samo čudim otkud on u ekipi uopće i zašto se ubacuje kada treba da stižemo rezultat. A krivca ili krivce za poraz u ŠB treba tražiti na drugom mjestu.
Na svakoj vijesti o transferu mu ljudi žele sreću i sve najbolje.
Da si pogledao koju utakmicu vidio bi kako je odigrao prethodnu sezonu i zašto je doveden.
Imate samo Hodžića na desnom beku i Nukića koji uvijek igra na ofanzivnijoj poziciji.
Nego je suština da si ti bolesnik opsjednut Slobodom i sve što ima veze s nama moraš da na neki seljački način da omalovažavaš.
Nadoknada utakmice 2.kolo
FK Tuzla City-HŠK Zrinjski 27.09.2023.
Odgođene utakmice 2. kola FK Borac Banja Luka-FK Sarajevo i FK Tuzla City-HŠK Zrinjski će biti odigrane u terminu odigravanja mečeva 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Termini susreta ovih timova u okviru najmasovnijeg takmičenja biće određeni naknadno.
FK Tuzla City-HŠK Zrinjski 27.09.2023.
Odgođene utakmice 2. kola FK Borac Banja Luka-FK Sarajevo i FK Tuzla City-HŠK Zrinjski će biti odigrane u terminu odigravanja mečeva 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Termini susreta ovih timova u okviru najmasovnijeg takmičenja biće određeni naknadno.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Svi se slazemo manje vise da je Belmin igrac koji nema sta traziti u nasem klubu , kao i u PL BiH. Jednostavno momak ima zelju, ali sve ostalo je upitno. Ne treba uopste traziti krivca u njemu vec u onome ko ga drzi u timu. Sto se tice novog pojacanja, Osmica nije da nam je trebao, ali eto kad je vec tu, dobro nam dosao. Duga je sezona, imamo inkop, tako nek trazi svoju sansu. Zelio bih se osvrnuti na Nukica, ja ga prvi cesto kritikujem, ima osnova za njegovu kritiku, ali sto se tice utakmice u Sirokom, dok je bio u igri pravio je kakv takav pritisak i opasnost na gol Sirokog. Njegovim izlaskom , ja nisam primjetio Pantelica, ne znam jeli imao dva kontakta sa loptom. Osmica treba probati na krilu, kao neku zamjrnu sa Nukicom, Pantelic izgleda ne zainteresovan, dok je bilo nekog duga prema njemu brbljao je, kad mu se izmirilo , jednistavno ne daje ono sto se od njega ocekuje.
Elvir Baljic
Horde zla pred gostovanje u Tuzlu poslale važnu poruku navijačima Sarajeva

Horde zla su pozvale navijače Sarajeva da u što većem broju krenu put Tuzle i nastave sa odličnim izdanjima.
- Naredni ponedjeljak, 21.08., pred nama je prvo ovosezonsko gostovanje.
Utakmica u Tuzli je zakazana za 17h, a naša je obaveza da se pojavimo u što većem broju bez obzira na neprikladan termin iste. Izdanja sa prethodne dvije domaće utakmice su nešto što se mora nastaviti u budućem periodu kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama. Samim tim ni ovo gostovanje u Tuzli ne bi trebalo biti ispod nivoa.
----------------------------------------------------------------
Ako misle na Slogu i Posušje????
---------------------------------------------------------------------
"Remi Sarajeva i Stupčanice u Butmiru, Bordo tim u završnici meča došao do poravnanja".

Horde zla su pozvale navijače Sarajeva da u što većem broju krenu put Tuzle i nastave sa odličnim izdanjima.
- Naredni ponedjeljak, 21.08., pred nama je prvo ovosezonsko gostovanje.
Utakmica u Tuzli je zakazana za 17h, a naša je obaveza da se pojavimo u što većem broju bez obzira na neprikladan termin iste. Izdanja sa prethodne dvije domaće utakmice su nešto što se mora nastaviti u budućem periodu kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama. Samim tim ni ovo gostovanje u Tuzli ne bi trebalo biti ispod nivoa.
----------------------------------------------------------------
Ako misle na Slogu i Posušje????
---------------------------------------------------------------------
"Remi Sarajeva i Stupčanice u Butmiru, Bordo tim u završnici meča došao do poravnanja".
Valjat će kopati rovove i "minirati" prilaze oko Tuzle.

Naš skor u PL protiv Sarajeva je i dalje pozitivan:
Od 14 utakmica mi imamo 6 pobjeda ,Sarajevo 5 pobjeda a 3 utakmice su završile ne riješeno.Gol skor je u korist Sarajeva 18:16.
Od 14 utakmica mi imamo 6 pobjeda ,Sarajevo 5 pobjeda a 3 utakmice su završile ne riješeno.Gol skor je u korist Sarajeva 18:16.
- BiHSportman
- Kontakt:
Pozdrav za sve navijače Tuzle Citya. Koji su vaši realni dometi ove sezone u Premijer ligi BiH?
1921!
Balja hoce li doci jos neki igrac? Kakva je situacija? Ili je to to? Meni je ovaj kadar malo tanak jos. 1-2 igraca treba dovesti jos
Plasman u Konferencijsku ligu.Dakle borba za vrh.Imamo odličnu ekipu u to ćete se i uvjeriti.BiHSportman je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:14Pozdrav za sve navijače Tuzle Citya. Koji su vaši realni dometi ove sezone u Premijer ligi BiH?
Glupav termin, sta je slijedece - Petak 13h?
Borba za opstanak, jedino cemu se nadam je da necemo morati strepiti za opstanak bas do zadnjeg kola, kao prosle sezone.BiHSportman je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:14Pozdrav za sve navijače Tuzle Citya. Koji su vaši realni dometi ove sezone u Premijer ligi BiH?
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ekipa za sredine tabele, nismo toliko dobri da bi se umjesali za vrh tabele, ali sa druge strane nismo ni losi da bi opstanak trebao biti pod znakom pitanja. Zrinjski, Sarajevo, Velez , bojac uz sudije i gicu su trenutno ozbiljniji od nas, tako da nama ostane negdje da se borimo od 5-8 mjesta.BiHSportman je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:14Pozdrav za sve navijače Tuzle Citya. Koji su vaši realni dometi ove sezone u Premijer ligi BiH?
Elvir Baljic
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Nemas sta vise dovesti drug, sto je dosli doslo.. Kod nas svakako je politika pala ispod crte, mozemo dovesti nesto reda radi, ali to je samo gomilanje igraca i bacanje para.
Elvir Baljic
Kako mislis brate da je politika pala ispod crte? Ne kontamTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:46Nemas sta vise dovesti drug, sto je dosli doslo.. Kod nas svakako je politika pala ispod crte, mozemo dovesti nesto reda radi, ali to je samo gomilanje igraca i bacanje para.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Totalno ne ozbiljno. Iz godine u godinu 15 igraca ode dodje, drze se igraci poput Mesinovica, gomilas igrace na nekoj poziciji dok ti druge skripe. Otjeras pojedine ljude koji su dokazali da im TC ne znaci nista pa vracas. Previse amaterski, umjesto da nspredujemo, privlacimo navijace, mi sve vise rastjerujemo. Dosta ljudi izgubilo volju, jer jednostavno ne vide neki napredak, samo se vrti u krug..Ako smo ikad mogli pridobiti te navijace koji su jos uvjek zeljni dobrog fudbala to je trebala biti ova godina, Sloboda nije tu, samo smo mogli biti na dobitku i trebali smo da se pojacamo da to ostvarimo. Ove godine je bila obecana borba za evropu, sa obim timom to sigurno necemo moci. Fali Husicu jr. Ideje i vizije...Hazre je napisao/la: ↑18 avg 2023, 12:50Kako mislis brate da je politika pala ispod crte? Ne kontamTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:46Nemas sta vise dovesti drug, sto je dosli doslo.. Kod nas svakako je politika pala ispod crte, mozemo dovesti nesto reda radi, ali to je samo gomilanje igraca i bacanje para.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 18 avg 2023, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
FK TUZLA CITY - FK SARAJEVO ,21.08.2023. 17:00 ,TV prenos- ARENA TV
Sudija: Gedžić Darko – Brčko
A 1 - Smiljanić Aleksandar – Laktaš
A 2 - Žugić Nebojša – Banja Luka
4 - Sivac Ermin – Zenica
Sudija: Gedžić Darko – Brčko
A 1 - Smiljanić Aleksandar – Laktaš
A 2 - Žugić Nebojša – Banja Luka
4 - Sivac Ermin – Zenica
Morali smo se riješiti politike dovođenja skupih igrača.Kad tad se to moralo uraditi.Ovog ljeta očito jest i naši troškovi su smanjeni. Imamo mladu ekipu sa ambicioznim igračima.Dosta smo tobali igrače drugim klubovima.Sad imamo kvalitetne Ugovore na duži rok što je presudno za vođenje dugoročne politike.Jednom se morala spustiti letvica i prihvatiti realnost.Ove sezone mi nemamo imperativ , to je jako dobra psihološka podloga za igrače.Naravno da niko ne može reći da mi sa ovim igračima ne možemo u Europu.Pred nama je...
Bilo bi dobro vratiti Semira Smailagica evo slobodan je sad koliko je realno...
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Nisam ni ja za neke skupe opcije, al balans u ekipi mora postojati. Nama je trebao jos.jedan dobar napadac , kojem.bi Hadzic bio rezerva i nista vise. Ova ekipa ima karakter, nije uopste losa, samo je trenutna situacija u ligi takva da u startu imas dvije ekipe koje su jace od nas (Zrinjski-Sarajevo) i jednu koju gura vico, tako da ne ostaje puno prostora za ostale.tuzlac je napisao/la: ↑18 avg 2023, 14:19Morali smo se riješiti politike dovođenja skupih igrača.Kad tad se to moralo uraditi.Ovog ljeta očito jest i naši troškovi su smanjeni. Imamo mladu ekipu sa ambicioznim igračima.Dosta smo tobali igrače drugim klubovima.Sad imamo kvalitetne Ugovore na duži rok što je presudno za vođenje dugoročne politike.Jednom se morala spustiti letvica i prihvatiti realnost.Ove sezone mi nemamo imperativ , to je jako dobra psihološka podloga za igrače.Naravno da niko ne može reći da mi sa ovim igračima ne možemo u Europu.Pred nama je...
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.