FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Samo je Kane doveden na zelju Tuchela.
Ovo ostalo sta god je predlozio, bio je odbijen.
Gravenberch je dobar igrac, i treba dobiti sansu, veliki novci su isplaceni za njega.
Mozda je najveci problem sto je to transfer, za koji su zasluzni oni koji su istjerani iz kluba
Ovo ostalo sta god je predlozio, bio je odbijen.
Gravenberch je dobar igrac, i treba dobiti sansu, veliki novci su isplaceni za njega.
Mozda je najveci problem sto je to transfer, za koji su zasluzni oni koji su istjerani iz kluba
Drag mi je igrač, veliki je potencijal, ali kod nas to nažalost neće otključati. Tri veznjaka su ispred njega u rotaciji, oba trenera su ga vidjela kao ofanzivnog veznog a tu su Musiala i Muller ispred u rotaciji. Dalje rade na Wirtzu u pozadini nekoliko godina, sve su naznake da će krenuti po njega sljedeće ljeto, odnosno čim isti izrazi želju za promjenom sredine, sljedećim korakom u karijeri. Mislim da je idealan momentum da zatvorimo stranicu zvanu Gravenberch, momenat je da se mogu uzeti velike pare, mislim na 50 čak i 50+mil€ s obzirom kako englezi plaćaju. Jedino ako TT razmišlja dati daleko više minuta ove sezone, odnosno promijeniti hijerarhiju u veznom redu, to mijenja sve. No to se nije moglo vidjeti u predsezoni, u superkupu, Goretzka koliko god ga TT ne mirisao bio je ispred, nosio kapitensku traku.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pa sta je jos htio, Tchouamenija, Kepu, Ricea? Prvi nedostupan, drugi hvala Bogu odluci se za Real, treci imao sve dogovoreno Arsenalom i cekao transfer. Dobio je WC devetku, nek vrati Kimmicha u pravu formu i dobit ce i sesticu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Priča s golmanom izgleda kao najveća opasnost sezone koja tek počinje. Postupanje s Neuerom nije racionalno.
Neka požuri UnitedInter have submitted a bid of over €25m for Benjamin Pavard today, not enough for Bayern who want at least €35-40m. Inter are unwilling to improve their offer
Pavard has told Jan-Christian Dreesen in a personal conversation yesterday that he wants to leave the club [@altobelli13]

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ih sjeo bi interu pravo dobro, kao desni stoper. Steta sto talijani slabo placaju..jer idealno je to za pavarda. Eng bi ga pojela i ispljunula za sezonu.
Ok za gk, ocekivano, sve se moze igrati i bez jakog gk do pauze, onda napasti kakvu robu ako naravno Manu ne bude na nivou.
Gravenberch. Koju on poziciju igra jbt? Nedefinisan totalno a vrijeme mu je da pokaze sta zna.
Ok za gk, ocekivano, sve se moze igrati i bez jakog gk do pauze, onda napasti kakvu robu ako naravno Manu ne bude na nivou.
Gravenberch. Koju on poziciju igra jbt? Nedefinisan totalno a vrijeme mu je da pokaze sta zna.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tuchel je bio za Kepu i to bi ispao katastrofalan potez jer je lik kikser,Rice je solidan ali ne opravdava onu cijenu ni blizu i bolje što nije došao.Ako mogu dovesti Tchouamenija na posudbu je ok naravno za neku razumnu cifru sa pravom otkupa.Odluka nadzornog odbora što se tiče golmana je logična i razumna jer se Neuer izgleda vraća ranije nego što je predviđeno,samo dovesti neki backup za Ulricha.Početak lige je pravi ispit za Tuchela jer on je već na tankom ledu igra na mahove izgleda dobro pa do katastrofalno.
Pavarda se riješiti što prije zasad Inter i Utd u igri ko ponudi 30+ mil neka ide.Slijedeći u redu za odstrijel je Upamecano mada će njega ostaviti bar ovu sezonu zbog širine klupe,stoperski par Kim-De Ligt za stabilnost u odbrani.Nadam se da Tuchel više neće glumiti filozofa i držati na klupi Mazraouia on mora biti starter jer ima kvalitet.
Pavarda se riješiti što prije zasad Inter i Utd u igri ko ponudi 30+ mil neka ide.Slijedeći u redu za odstrijel je Upamecano mada će njega ostaviti bar ovu sezonu zbog širine klupe,stoperski par Kim-De Ligt za stabilnost u odbrani.Nadam se da Tuchel više neće glumiti filozofa i držati na klupi Mazraouia on mora biti starter jer ima kvalitet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Toliko vjeruje marokancu, da stavlja Pavarda na njegovo mjesto koji je odavno trazio transfer.
There’s a total verbal agreement between FC Bayern & Daniel #Peretz!
Contract probably until 2027
![]()
Deal is in final stages now!
Understand the official offer from Bayern is around €2m guaranteed plus add-ons.
As of today, ManCity has shown no intention of negotiating regarding #Ortega. #MCFC
@SkySportDE
Benjamin #Pavard: Understand the written offer from @Inter is close to €30m with add-ons included. No official rejection from FC Bayern yet - but the bosses want more.
#Inter is pushing for him now as there is a verbal agreement in principle.
Yesterday he has informed Dreesen that he definitely wants to leave Bayern now - as per @altobelli13. #Tuchel is also informed.
At this stage, it’s possible that Mazraoui will replace Pavard in the starting11 in Bremen. @SkySportDE
#Pavard: After his talk with CEO Dreesen on Wednesday he’s no longer unsaleable. But he has a high price.
Bayern demands more than €40m + add-ons at this stage! @Inter has to increase their offer now.
If no suitable offer comes in, Bayern bosses are considering the possibility of losing him on a free transfer in 2024.
@SkySportDE
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobra odluka je cjepidlacenje po pitanju iznosa za igrace koji odlaze.
Godinama ih je Bayern prodavao ispod cijene, vrijeme je da se pocne cijeniti klub po tom pitanju
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Ovog Peretza treba uvodit da brani penale.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
The topic of a #6 was discussed at Bayern's recent transfer meeting. The priority order now is: 1- Sign a new goalkeeper. 2- Clarify Benjamin Pavard's future. 3- Deal with the topic of a #6.
Bayern have candidates on the radar, but have yet to make any serious moves, although Thomas Tuchel sees it as an urgent priority
Thomas Tuchel is pushing for a holding midfielder, and Bayern bosses are a bit annoyed with the topic. It is said internally that 'we have enough players'. Nevertheless, the club is watching the market and names like Florentino Luís, Ndidi, Tchouaméni are on the radar, but nothing is concrete as of now [@cfbayern, @altobelli13]
Za 30mil ga ne bih prodao, nema šanse.Liverpool would be willing to pay up to €30m for Ryan Gravenberch. Bayern are no longer completely ruling out selling the Dutchman, due to his difficult situation under Thomas Tuchel [@mano_bonke, @kessler_philipp]
Ovoga se sjetite kad budete kritikovali Tuchela.
Svaki trener ima svoj sistem. Za taj sistem trebaju odredjeni tip igraca. Sto je Pep otisao iz Bayerna? Nisu mu mogli ispuniti sve zelje. Otisao je u City, potrosi skoro milijardu eura na igrace i ljudi igraju njegov sistem. Kod nas Lahm igrao veznjaka.
Uglavnom, razumljivo je da necemo dati 500 miliona eura na igrace, ali je smijurija sto se ne dovode igrace koje trazi Tuchel. Evo Kane, mogu jos nekoga njegovog dovesti pa sljedece sezone jos dvoje.
Ako igra 3-5-2 neka igra. Koga briga ako funkcionise. Ako igra 4-2-3-1 ili legendarni 5-3-2 koji je izumro, koga opet briga ako funkcioniše.
Kod nas trenutno ništa ne funkcioniše. A Tuchel.je nako drzak trener na treninzima, to primadone nisu mogli podnijeti u PSGu a i mi imamo dosta primadona kao sto je Pavard, kao sto je bio Hernandez i sl.
Trazis golmana i dovedes nekakvog izraelca, jada ovog. Da je Hasan tu, umjesto Kanea bi gledati drugorazrednog napadaca kao Vlahovic.
PS: Smijurija sto se zeli prodati Nizozemac. Uzasno.
Guardiola je preuzeo Bayern tad evropskog prvaka najjača ekipa na planeti i reći nisu mu ispunili želje.
Trebali su skršiti milijardu da mu idu uz dlaku.A sve razyebao kroz par godina sa blamiranjem u CL.

-
- Kontakt:
Realno ako puste Pavarda i Gravenbercha moraju dovesti zamjene.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Grijeh je rijesiti se Gravenbercha a pri tome mu ne dati sansu u startnoj postavi u barem 5 utakmica.
Ocito je veliki lobi u pitanju a tu prednjaci Tuchel kojem Gravenberch ne odgovara i koji je navalio na sesticu a realno dok se neko iz veznog reda ne proda taj razbijac nece doci.
Na kraju ipak mislim da ce Holandez otici a iskreno se samo nadam da ce uprava biti pametna i ugraditi neku povratnu klauzulu pa makar bila enormna jer licno mislim da ce momak biti odlican igrac.
Ocito je veliki lobi u pitanju a tu prednjaci Tuchel kojem Gravenberch ne odgovara i koji je navalio na sesticu a realno dok se neko iz veznog reda ne proda taj razbijac nece doci.
Na kraju ipak mislim da ce Holandez otici a iskreno se samo nadam da ce uprava biti pametna i ugraditi neku povratnu klauzulu pa makar bila enormna jer licno mislim da ce momak biti odlican igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bez 40-50mil€ ne trebaju razgovarati.
Tuchel ima jak tim sa kojim igra toplo hladno.On ima želje imam i ja želje ne ide to kako ti misliš.Tuchel želio Kepu to mu je u startu velika greška sreća pa nas je Real spasio.
Kane je odavno na radaru prije nego je Tuchel uopšte bio u planovima da preuzme tim.
Vala te pare za klupadžiju ovako škrt klub teško da će dati 
Nadam se da to nije istina, ne toliko zblg Gravenovih kvaliteta koliko zbog profila, nije on vezni kakav Liverpoolu sada treba.

Nadam se da to nije istina, ne toliko zblg Gravenovih kvaliteta koliko zbog profila, nije on vezni kakav Liverpoolu sada treba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.