HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Iskrene čestitke na prolasku u grupnu fazu (nadam se LE), biće to brutalno mekano gostovanje u Lincu, bez sekunde pritiska. Uživajte plemići, ovo je vaša noć.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Antipolitika3
- Kontakt:
U Linzu ce biti ludnica,ide i staro i mlado na utakmicu koja nam je nagrada za sve ove godine,utakmica koja nam nista ne znaci sem nogometnog uzivanja.Ekipa je napokon skinula tesko breme moranja ulaska u grupe i sad krece samo loptanje za dusu a tad smo najbolji.
Idemo predstavit HSK Zrinjski u najboljem mogucem svjetlu.
Tebi hvala na cestitkama,ovaj osjecaj je nenadjebiv

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čestitke na uspjehu. Želim vam što više kvalitetnih mečeva u grupnoj fazi EL/KL, i drugo mjesto na tabeli u PLBiH. Mislim da je fer

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hvala ti Bože!!Europska jesen u mome gradu.
“Zrinjski Ante Portas “!!!
“Zrinjski Ante Portas “!!!
Volim Mostar pa makar i vaki
Naš Zrinjski je osigurao Europsku jesen! Za naježit se. Uživajte, pišemo povijest. Bogu Hvala.
U ritmu pjesme ljubavne..
- Antipolitika3
- Kontakt:

Ovaj grb ce se naci u grupama Konferencije ili Europa Lige a prije toga najljepsa utakmica protiv Lask Linza ,utakmica za dusu,za snove,za prestiz,za raji,za nas,za jos jednu invaZrinju samo ovaj put bez obzira na rezultat ponosno ce se zastava vijoriti a pjesma cuti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
i dodatnih 8 utakmica za pucanje cireva, sve od Vrapcica pa do Sarajeva..cast izuzecima koji su cestitali i realno iskomentirali sve.
A sada Linz

iako, nije ovo bas neki uspjeh koliko vidim..i ostali bi ovo uradili da su osvajali titule zadnjih godina, da je bila liga konferencija i prije, i onda da su bili nositelji i prosli prvo pretkolo i onda da su imali srece u zdrijebu
A sada Linz

iako, nije ovo bas neki uspjeh koliko vidim..i ostali bi ovo uradili da su osvajali titule zadnjih godina, da je bila liga konferencija i prije, i onda da su bili nositelji i prosli prvo pretkolo i onda da su imali srece u zdrijebu
-
- Kontakt:
Raja, ne znam ko ste, ne znam sta ste, ali koga briga. Uzivajte, ja sam piajn,cjerujem da ste i vi. Ovo je ljubav, ovo je uspjeh, ovo je sve, uzivajte svi. Uzivajmo u europskoj jeseni, uzivajmo u uspjehu. A ovim momcima sto su poteli na Island, kapa do poda, svaka cast.
-
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:54i dodatnih 8 utakmica za pucanje cireva, sve od Vrapcica pa do Sarajeva..cast izuzecima koji su cestitali i realno iskomentirali sve.
A sada Linz![]()
Za gospodu, prvo treba nadoknadit 60+ bodova zaostatka u zadnje 2 sezone, pa onda pricati kako ce u skupine
ČESTITAM NAVIJAČIMA ZRINJSKOG .TOJE ISPRAVAN PUT ,DRAGO BI MI BILO AKO BI JOŠ NEKI KLUB U BIH SLIJEDIO VAŠE STOPE.
-
- Kontakt:
Hvala Plemići za ovo radosno jutro...
a sad svi u Linz... ajmoooo

a sad svi u Linz... ajmoooo

Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rigi jel na haparatima?
Sto mislis kako podnosi sve ovo?
Sto mislis kako podnosi sve ovo?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Od 20.08. do 16.12. odigrati ćemo 27 utakmica, ako sam dobro izračunao... 

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Je li ovo Barišiću 3. žuti karton?! Nema ga protiv LASK-a?!
Magdić bi trebao na operaciju, konzervativna metoda liječenja izgleda nije uspjela...
Znači Slobo i Senić protiv LASK-a, Batarelo na klupi...
Magdić bi trebao na operaciju, konzervativna metoda liječenja izgleda nije uspjela...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Sva trojica štopera su naivno većinu žutih kartona zaradili.PiazzaGrande je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:34Je li ovo Barišiću 3. žuti karton?! Nema ga protiv LASK-a?!
U nedjelju protiv GOŠK-a bi mogli vidjeti u paru Barišića i Batarela. Šteta za Magdića, da su ga zaobilazile ozlijede, bio bi danas stup obrane Zrinjskog.
Nadam se da je Jakovljević ispucao sve moguće kikseve u europskim utakmicama, volim ga ko brata, ali što je previše, previše je. Sinoć bi lijepo bilo da smo bar ostali neporaženi, osim autogola, neshvatljiva sebičnost Memije nas je koštala neriješenog rezultata.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Dolazi mladi rep. ( veznjak ) na posudbu 
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
Iz kojeg bi kluba mogao biti?!

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
BiH U21
Dinamo ?
-
- Kontakt:
Krdžalić možda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.