Orden43 sa drugog akaunta

Orden43 sa drugog akaunta
Ne možeš to znati, mi smo dobili titulu jer smo, pazi sad čuda, bili prvi na tabeli. Ovako i ja mogu pisati da bi Željezničar ispao iz lige da se nastavilo, scenario koji ne možemo predvidjeti.zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 15:29Kruske i jabuke se mjesaju. Sarajevo u tom periodu osvojilo jednu titulu drugu zbog korone uzelo(po tadasnjim igrama ne bi prvak bilo). I po rezultatima u tom periodu najjaca ekipa, ali ni blizu ovog, a ne proslogodisnjeg Zrinskog ili Zelje tamo 2002 i 2012.tabba77 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 13:40Koliko ste titula u tom periodu osvojili?zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 12:41
Nije da nismo igrali protiv njih sa goapodinom Musemicem i to Zeljo ni u top 10 ekipa koje je imao..
5:2, 1:3.![]()
Poredeci ekipe to je ni blizu kvaliteti najjacih ekipa Zelje i Zrinskog.
Ja ću sad potpisati da svaki derbi izgubimo a da titule osvajamo. Meni lično derbi utakmica kao i svaka druga. Vi ste u zadnjih desetak godina toliko srozali renome kluba da sad slavite neriješeno u derbiju, slavite treće mjesto...zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 15:29Kruske i jabuke se mjesaju. Sarajevo u tom periodu osvojilo jednu titulu drugu zbog korone uzelo(po tadasnjim igrama ne bi prvak bilo). I po rezultatima u tom periodu najjaca ekipa, ali ni blizu ovog, a ne proslogodisnjeg Zrinskog ili Zelje tamo 2002 i 2012.tabba77 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 13:40Koliko ste titula u tom periodu osvojili?zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 12:41
Nije da nismo igrali protiv njih sa goapodinom Musemicem i to Zeljo ni u top 10 ekipa koje je imao..
5:2, 1:3.![]()
Prvo,čestitke Zrinjskom i Ultrasima.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:50
Druze Partizan je trenutno kesa od ekipe. Oni ako prodju to je epski poduhvat. Grcaju u finansijskim problemima, unutar kluba rasulo, navijaci vrse pritisak na upravu, jednostavno bod bez kormilara, realno nisu trebali proci ni Sabaha, golman ih iscupao.
Sa vecinom ekipa bi se Sarajevo moglo pobiti iz prva 2 sesira
Govorimo o jacini rostera, ekipa koja je osvojila tada ligu.tabba77 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 16:35Ja ću sad potpisati da svaki derbi izgubimo a da titule osvajamo. Meni lično derbi utakmica kao i svaka druga. Vi ste u zadnjih desetak godina toliko srozali renome kluba da sad slavite neriješeno u derbiju, slavite treće mjesto...zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 15:29Kruske i jabuke se mjesaju. Sarajevo u tom periodu osvojilo jednu titulu drugu zbog korone uzelo(po tadasnjim igrama ne bi prvak bilo). I po rezultatima u tom periodu najjaca ekipa, ali ni blizu ovog, a ne proslogodisnjeg Zrinskog ili Zelje tamo 2002 i 2012.
Kako ti znaš da ne bi bili prvaci? Možda bi završili treći, možda odmakli deset bodova drugom ali to ŠBB KBB su priče za malu djecu.
E čuj ništa specijalno. Godinu dana bez poraza je sasvim dovoljan argument. Pa ona utakmica na Grbavici 0-3, znači ne da niste ošutali, niste pogledali na gol.zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 18:00Govorimo o jacini rostera, ekipa koja je osvojila tada ligu.tabba77 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 16:35Ja ću sad potpisati da svaki derbi izgubimo a da titule osvajamo. Meni lično derbi utakmica kao i svaka druga. Vi ste u zadnjih desetak godina toliko srozali renome kluba da sad slavite neriješeno u derbiju, slavite treće mjesto...zeljovolimte je napisao/la: ↑18 avg 2023, 15:29
Kruske i jabuke se mjesaju. Sarajevo u tom periodu osvojilo jednu titulu drugu zbog korone uzelo(po tadasnjim igrama ne bi prvak bilo). I po rezultatima u tom periodu najjaca ekipa, ali ni blizu ovog, a ne proslogodisnjeg Zrinskog ili Zelje tamo 2002 i 2012.
Kako ti znaš da ne bi bili prvaci? Možda bi završili treći, možda odmakli deset bodova drugom ali to ŠBB KBB su priče za malu djecu.
Ta vasa najjaca generacija ikada Rahmanovic-Tatar-Ahmetovic nista specijalno kad uzmes kakvih je sve rostera bilo.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Paromlinac, ShojaStojan i 38 gostiju.