Samo sam htio da komentarisem Fiorentinu, oni igraju play-off protiv Rapida koji je sad dobio Debrecena 5:0, Fiorentina u pripremama nije dobila skoro nikoga, igrali su bas lose, prvenstvo im jos nije pocelo tako da se ja ne bih iznenadio da ih Rapid cak i iznenadiNKMramor je napisao/la: ↑18 avg 2023, 19:37Neko moje brzo predviđanje, naravno nemoguće je baš sve predvidjeti, ali recimo da situacija bude ovakva na kraju.
Jedini protivnik iz prvog šešira po mjeri bi bio upravo Ferencváros, jer su pokazali kako neozbiljni znaju biti i kao takvi najbolje odgovaraju, od njih je svakako očekivati da se opuste u bar jednoj utakmici.
Drugi šešir bi mogao biti baš onako nezgodan, pored očigledne Fiorentine i Aston Ville koju moraju izbjeći ako razmišljaju o rezultatima (a ne o atraktivnim protivnicima) po meni treća najopasnija ekipa je danski Midtjylland.
Cho Gue-sung jedno je od njihovih novih pojačanja, u prethodne dvije sezone ponajbolji napadač u K League 1 i jedan od najboljih igrača u reprezentaciji Koreje, sigurno će i mnogim ekipama iz prvog šešira napraviti dosta problema ako dosegne formu u kojoj je bio u ekipi Gimcheona, a na tom je tragu i pogađa skoro pa redovno. Tu je svakako i Franculino, omladinac iz Benfice, te još par igrača što čini Midtjylland pravom nagaznom minom.
Četvrti šešir Struga definitivno najbolje rješenje (ukoliko prođu) ili Čukarički, sa Kosovom naše ekipe ne mogu igrati, a ostali su srednja žalost, atraktivni nisu, a bilo bi problema sa njima sigurno.
Pa dobro, svakako se može desiti da iznenade, nije isključeno, zbog toga i kažem da je nemoguće sve predvidjeti. Malo je i nezahvalno nakon svih silnih iznenađenja do sada predviđati sigurno ko će proći, ko ne, pogotovo što je dosta mečeva u ovoj fazi koji mogu otići u korist bilo koje ekipe, ali eto malo da se "igramo", diskutujemo, analiziramo pojedine ekipe.delko je napisao/la: ↑18 avg 2023, 20:06
Samo sam htio da komentarisem Fiorentinu, oni igraju play-off protiv Rapida koji je sad dobio Debrecena 5:0, Fiorentina u pripremama nije dobila skoro nikoga, igrali su bas lose, prvenstvo im jos nije pocelo tako da se ja ne bih iznenadio da ih Rapid cak i iznenadi![]()
Bečki Rapid je u pitanju. Inače to je do njih, ukoliko procijene da će im Konferencijska liga biti gubitak vremena, lagano se mogu odlučiti da ispadnu namjerno, ne bi sigurno bili prva ekipa iz liga petice koja je to uradila.
A tek Željezničar koji je glavni kandidat za ulazak u grupne faze lige prvaka..
Isto kao sto ce to i Celtic napraviti Rangersima. Jesi dobar ti sa glavom hahahha ?
Sa merakom sam jucer ujutru citao... i sad cu samo da se vino ohladi pa lagano. Koji pacenici od navijaca. Mortem najveci hinjator pojedose ga njegovi
Već sam pisaoNKMramor je napisao/la: ↑18 avg 2023, 20:20Bečki Rapid je u pitanju. Inače to je do njih, ukoliko procijene da će im Konferencijska liga biti gubitak vremena, lagano se mogu odlučiti da ispadnu namjerno, ne bi sigurno bili prva ekipa iz liga petice koja je to uradila.
Mislim da nije potrebno mnogo da se Zrinjski nađe u trećem šeširu, bar kako sam ja vidio, mnogo je utakmica na kojima uopšte nije bitan ishod, jer obje ekipe imaju ili veći ili manji koeficijent od Zrinjskog.
Da! Mnogo su bezobrazni i drski a za to nemaju pokrica a ni argumente. I zato uzivam citajuci njihov plac. Eto kao oni su to trebali biti. Eto kao Zrinjski sretan a oni naletili na PSG pardon Torpedo. De ako nemas sta konkretno ne mijesaj se. Oni su zasluzili da im se smiju svi od Doboja do Konjica. Jer su drski a nisu ni jaki ni uspjesni. A da kriva je Ajla. Nije do kluba ni Mirvica ni hordi ni istoka nego do Ajle je. Pacenici! Mentalni patuljci!TarpiTarpi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:28Oni paćenici a ti radiš ovo gore navedeno?
Ma papak je opsjednut sa mnom i Jokerom, ne prođe dan da nas negdje ne citira u negativnom kontekstu. Visi na našoj temi pa izmišlja nešto i komentariše po drugim, glorifikuje ratne zločince i piše neke bajke, ignoriši bolesne osobe.TarpiTarpi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:28Oni paćenici a ti radiš ovo gore navedeno?
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 22 gosta.